Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 815
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 60
Не ми е проблем да си призная, че целенасочено си търсех мъж. Тогава и работа нямах и всички очакваха това да търся, но аз насочих всичката си енергия в търсене на мъж защото го усещах като по-важно. Безпаричието никога не ми е тежало, ама липсата на мъж - да. Сериозен мъж, а не за забавление. И последните 4 си ги намерих в сайт за запознанства. Преди това съм си намирала по чатове. 80% от мъжете ми по интернет съм си намерила. И то повечето не са били с цел търсене на мъж, а просто запознаства (и с жени се запознавах). Чат пат падаше по нещо за временно забавление, но в един момент осъзнах, че е време да мирясам и директно се регистрирах в сайт за запознаства където си написах какъв точно мъж си търся. И след няколко неуспешни опита намерих нещо що годе читаво, но далеч от идеала разбира се.  Никой не вярваше така да стане номера, ама стана бе. Много народ ми се подиграваха и не вярваха. Ама си останаха сами те и само ми викат Голем късмет извади бе. Не съм извадила - просто там инвестирах всичко. Те инвестираха в кариера и с нея си останаха.

# 61
“намерих нещо що годе читаво, но далеч от идеала разбира се“

😳

Т.е - да имаш мъж ти е по-важно от това да си щастлива?

# 62

😳

тя ако можеше да си обясни сама на себе си нямаше да пуска такива теми.

Жените са лъжкини и лицемерки.
...

Толкова , колкото и всичките мъже са ценен улов .

Повечето не са.

# 63

😳

Що годе читаво, но далеч от идеала...ако мъжа и разбере, тя какво мисли за него....

# 64

😳

Що годе читаво, но далеч от идеала...ако мъжа и разбере, тя какво мисли за него....
ти пък ако знаеш какво е идеала Simple Smile за съпруг имам в предвид, не за нещо друго . явно си някъде в облаците

# 65
Нейния ли или по принцип? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 66
Моите наблюдения - активно търсещите, особено при по-дълъг период на търсене и пребиваване в спиралата фиксиране върху някой-надежда-разочарование, плашат и мъжете, и жените около себе си. И като навъртят няколко разочарования, снижават критериите и кандисват на някой посредствен дори за собствените им изисквания, на принципа "по-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата". И след това започват опитите да го оформят в нещо, което той не е.
Много жени са в такава неудовлетворяваща връзка, но пък от тяхната гледна точка - не са сами.
Тези, които не търсят, ми се струват по-удовлетворени и балансирани.

# 67
Нейния ли или по принцип? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

няма принцип в тази работа. има собствен избор. но има винаги два стандарта. въпреки , че някои объркани дами не го съзнават . и пускат тъпи теми. Е, има и случаи когато има съвпадение и то е сполучливо, но аз имам приятелка, която търси гаджето за да го държи у дома и ещо не успява да разбере защо изведнъж или гаджето става ску1ен съпруг и секса се случва все по един начин и пр ... или пък гаджето отлита по купони и тя не разбира защо не ще да мъти на дивана  ... та така мноооого опити и няколко деца ... дам. И не като да не хваща веднага гадже като се мръдне, но ... целуваш принца и принц, слагаш го у дома и жаба я сучна , я скача ...

# 68

😳

Той знае - никога не се е имал за идеален. Ти като такъв ли се изживяваш?

😳

За мой късмет мога да се чувствам щастлива и  с НЕ идеален мъж. Пък и никога не е късно да се разведа ако ми преляе

# 69
Моите наблюдения - активно търсещите, особено при по-дълъг период на търсене и пребиваване в спиралата фиксиране върху някой-надежда-разочарование, плашат и мъжете, и жените около себе си. И като навъртят няколко разочарования, снижават критериите и кандисват на някой посредствен дори за собствените им изисквания, на принципа "по-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата". И след това започват опитите да го оформят в нещо, което той не е.
Много жени са в такава неудовлетворяваща връзка, но пък от тяхната гледна точка - не са сами.
Тези, които не търсят, ми се струват по-удовлетворени и балансирани.

Моите пък наблюдения са, че точно тия дето не са търсили, а "той сам се появил" в един момент се развеждат. И това е щото са се оставили да бъдат избрани без да са били самите те наясно какво точно искат, а често дори и без да са минали през проба-грешка, от които да си изяснят за себе си какъв точно мъж искат. Оженилите се за първия, който е тичал след тях и им е прелдожил брак са в категорията на най-честите разводи.

# 70
Тези, които са търсени, винаги имат по-голям избор от принудените да търсят. Няма как такава да се увеси на шията на първия спънал се пред нея само и само да не остане сама - такива дори не разбират драмата и спешността на търсенето.
Пак казвам - другите - тези, които по някаква причина не търсят, а си живеят в мир с живота си, - са далеч по-балансирани и удовлетворени.

# 71
Е те като намерят спират да търсят - ако са прилежни в търсенето, късметът им се усмихва в един момент и вече не са търсещи. Виж - чакащите може цял живот да си останат чакащи. Както ясно написах не веднъж, темата не касае тия с върволицата ухажори след себе си, а другите - не дотам атрактивните , на които им се налафа да привличат мъжете с човешки добродетели, интелект, умения..., а не с природна (или придобита) красота и сексапил.

# 72
Skrekkelig , ти къде намери мъжа си ?

# 73
Като бях млада и аз си търсех мъж. Но бях много амбициозна исках мъж, деца, кариера -всичко. Планувах.
Сега имам всичко и нищо не търся. Искам само спокойствие. Една книжка и на плажа. В момента поради наличието на малки деца не е възможно.
Според мен ако едно младо момиче иска деца и съпруг е добре да се оглежда за подходящи мъже. Сега кой какъв е -се вижда в съвместния живот и трудностите. Аз в някакви принцове и любови не вярвам. Умерена и практична жена съм. Важно ми е спокойствието. Искам да имам мъж, не искам да съм сама, правя и компромиси.

# 74
Skrekkelig "а да намериш нещо, което ти харесва и искаш да създадеш с него и точно с него." това го наричам романтика и смисъла за обвързване. Прекрасно подреди думите.
А ако то не те иска?

Аз съм 30 - 35 годишна, външността си я считам за плюс, колегите ми не стават за нищо като мъже, не излизам поради ред причини и съм сама.
Мъж в нета няма да търся - тоя фЮлм съм го играла. Фб нямам, не мисля и да си правя.
Е, откъде мъж?
Мина ли 35 има изкуствено осеменяване ако реша да имам дете на всяка цена.

А и мъж за какво ми е? С "мъжките" неща - работа, шофиране се справям доколкото мога. За дете има вариант.
За чий ... ми е мъж че нещо не схващам? За нерви и ядове, за търпене на капризи, пране на чорапи?
Самодостатъчна съм си и не намирам смисъл от упражнението "търсене на мъж".

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 00:40 от Plava luda lutka

Общи условия

Активация на акаунт