Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 863
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 105
някой по-напред беше написал - отчаяната за бебе/съпруг жена се забелязва от километри. Единственото, което може да постигне, е няколко човека да я изпързалят, защото мъжете не се свенят да те оставят да се самозаблуждаваш и да прекарат някакво време с теб. Другата категория - аз съм на Х позиция, със заплата, кола, апартамент, йога, 5 езика и т н(имам такива приятелки) и търся Тузара - няма да се задоволя с по-малко, мухльо такъв - са още по-смешни. Да седиш и да "разстилаш сексапил и сапиенс" навсякъде около себе си е хубав съвет, но не е практичен, защото хубавите качества от теб се проявяват при подходящия/ при провокация от другия, но този, който харесваш, а не просто така - неутрално. Четенето на Кейхоу  и подобни , писането на критерии с червен химикал и подобни - също не води до друго, освен до още по-трудно разчупване на самозаблудите. факта, че и мъже и жени пеят мантрата за самодостатъчността е в пълно противоречие със с-вото, което е и компромис, отстъпки, поставяне нуждите на общото над индивидуалното. Не вярвам в търсенето - всичките ми връзки са се случили случайно и то в момент, в който даже не съм искала да се обвързвам. Според мен когато човек вътрешно достигне до "готовността за с-во" и не се е изолирал вкъщи - ще срещне подходящия, но често той е не такъв, какъвто си го е представял.

# 106
Според мен иска просто да сподели/похвали, че е успяла да си намери мъж.

то всички са си намерили - ква хвалба е. По-скоро пример, че с търсене и в Интернет може да се намери

# 107

то всички са си намерили - ква хвалба е. По-скоро пример, че с търсене и в Интернет може да се намери

Аaaaaa ах ах ах ... рекламка на сайт или системка за запознанства или за някое друго сайтче ли си правиш?
Да. Може в интернет. Може и без интернет. На почивка може, в службата може , в трамвая може и във влака също, а и в самолета се случва ... всичко може. То цяла тема за тази новина ли трябва ? И то с такава заврътка ?

Я дай на твоя профила/ профилите в нета да го видим що за птица е и къде сме блеяли та да го изпуснем.

# 108
Предвид доста зачестилите теми във връзка с търсенето/избирането на партньор, самотата и бъговете у хората,които са сами, смятам темата за доста интересна,полезна и актуална.Все пак самотата е бичът на 21 век.
Причините са интересни.
Да не говорим,че много обвързани хора тук страдат също от нея, защото тя не се касае от физическото присъствие/отсъствие на някого. Но малко се говори за нея ( защо ли ).
Не вярвам в самодостатъчността.
По-скоро вярвам,че хората,които се опитват да си я самовнушат са прекалено наранени,обезверени,изморени и категорично им е писнало.
Всеки взема ,,нещо,,. На 20г без да мислиш и,защото си влюбен. На 40г мислейки реално за плюсове и минуси.
И в двата случая може да се окаже,че това,което си си ,,взел,, е очевидно компромис, но ако си го взел на 20г си ,,оправдан,, с влюбването,пеперудите и липсата на разсъдък.

# 109
Аaaaaa ах ах ах ... рекламка на сайт или системка за запознанства или за някое друго сайтче ли си правиш?
Да. Може в интернет. Може и без интернет. На почивка може, в службата може , в трамвая може и във влака също, а и в самолета се случва ... всичко може. То цяла тема за тази новина ли трябва ? И то с такава заврътка ?

Я дай на твоя профила/ профилите в нета да го видим що за птица е и къде сме блеяли та да го изпуснем.

не разбрах какво да дам. Иначе сайтът е чужбински и дори не знам дали все още съществува. Освен това няма да му разбереш езика. И като за капак ако го има е платен (тогава не беше).

# 110

До преди известно  време  имаше във форума потребителска група за необвързани, но са го премахнали. Браво  за успеха ти  в  интернет.

# 111
Аз изобщо не подценявам опцията интернет и онлайн - даже напротив, винаги съм казвала, че в днешно време основно там се случват запознанствата.

# 112
..
не разбрах какво да дам. Иначе сайтът е чужбински и дори не знам дали все още съществува. Освен това няма да му разбереш езика. И като за капак ако го има е платен (тогава не беше).

и ей сега решаваш да пускаш тази тема, въпреки че всичко ти е наред. ей така ти хрумна ... не да се чудиш нещо.

На 20г без да мислиш и,защото си влюбен. 
На 20 не мислиш защото това ти е нещо саморазбиращо се. Влюбваш се във @всеки@ и @всеки@ се влюбва в теб с лекотата на младостта, с всичката си огромна енергия и сили и с безкрайното време пред теб .
НА 40 си даваш представа за ограничеността на времето и за отслабването на силите ... за нуждата от запаси за когато не можеш и имаш само няколкото останали годинки да се порадваш на слънцето.
Естествено има разлика . 

# 113
Просто няма нужда да се напада авторката,защото е ,,взела,, някого на база логическо претегляне на плюсовете и минусите на човека.
Не на всички хора,във всеки период от живота  им кацат пеперудите на пъпа и ,,съумяват,, да се влюбят.
А и това в никакъв случай не е гаранция за по-добър ,,избор,,.

# 114
Norvy  никой не напада авторката , а просто не е ясно тя какво цели с темата. какво търси ...

# 115
  • София
Търсиш мъж, каквото и да означава това, до определена възраст, в която имаш избор. Обикновено това са студентските години, първите работни години и така до към 30.
След това изборът рязко се свива и е въпрос на късмет какво ще намериш. Важно е и човек да осъзнава, че изборът е двустранен процес - както ти избираш, така и теб те избират.

# 116
  • София

Не вярвам в самодостатъчността.
По-скоро вярвам,че хората,които се опитват да си я самовнушат са прекалено наранени,обезверени,изморени и категорично им е писнало.

Самодостатъчност е относително понятие.
Рядко хората живеят в изолация и пълна самотност.
Съдя по себе си, родители, деца, приятели, колеги, съседи, по-близки и по-далечни хора
дали те са част от живота ни или гравитират някъде из периферията - не сме сами
често нямам търпение да се прибера вкъщи и да се изолирам малко отвсички на тишина и спокойствие

всеки наглася живота си според нуждите, които има
или които няма

# 117
На 29 си мислех, че остарявам и трябва в най-кратък срок да си намеря добър(за моите критерии) мъж и да създам деца. Изсърбах си попарата и на 31 имам чувството, че животът тепърва сега започва. Има толкова хубави неща за правене в живота, вместо да се ядосваш с някой смотаняк...  Прекрасно е когато срещнеш човека, с когото може да ги споделиш, но ако не си имал/а този късмет отчаяното търсене не води до нищо добро, както споменаха няколко дами по-назад в темата.

# 118
Търсиш мъж, каквото и да означава това, до определена възраст, в която имаш избор. Обикновено това са студентските години, първите работни години и така до към 30.
След това изборът рязко се свива и е въпрос на късмет какво ще намериш. Важно е и човек да осъзнава, че изборът е двустранен процес - както ти избираш, така и теб те избират.

Защо  се свива? Защото личностите близки или равни на годините ти, са женени/омъжени,  разведени с или без деца. Някои преживявания за тях не са важни или не искат да ги правят. Който търси, намира. Който не  търси, остава  сам.

# 119
  • Бургас
По повод търсенето на мъж, един мой познат разделя жените на два типа: такива, за които е по-добре да се оженят по-млади и такива, за които младостта или времето кога ще го направят, не е от значение.  За пояснявам ли, че във втората група слага красивите и умните, а в първата...само умните Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт