Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 966
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 165
Омъжените да кажат за израза "от пръв поглед". Там се крие тайната, какво харесаха в първия поглед на непознатия младеж?

# 166
Ами то идеята на темата е да проявиш някакво илюзорно лично превъзходство, защото си се омъжила над някакви по-млади от теб момичета, които са певици и са Неомъжени.

Доста по-добре е да си млада неомъжена певица от  омъжена селянка на средна възраст, която гледа по телевизията и злобее. Всъщност, малко неща са по-хубави от това да си млада, неомъжена певица, която дават по телевизията, тоест явно има и социален интерес.

# 167
а ако един прекрасен ден срещна моя човек, то нещата ще се наредят отсамосебе си
или няма
и не ме разбирайте погрешно, заради работата и контактите, направо заради начина си на живот срещам много хора, част от тях мъже

Нокой не е казал, че да ожениш за кой ти падне само щото ти е паднал и може да не падне друг. Казам Да си потърсиш ТВОЯ ЧОВЕК, ако ежедневието ти е такова, че не те среща с нови мъже

точно това имам предвид - да си дадеш шанс да го срещнеш - а това, ако не срещаш мъже няма как да стане освен ако целенасочено не се хванеш да ги срещаш - демек сама да си потърсиш

А и не налитат на непрестанни свалки с всякакви на всякъде.
.

ето че не си разбрала. Говоря за запознаства, а не свалки. Чети внимателно - търсене не е да се сваляш с всеки, а да се запознаваш с различни хора

# 168
  • София
е то запознаването с други хора е стандартно изискване, за да не живееш в изолация, заобиколен/а само от тълпа котки
не е задължително свързано с намирането намъж, а просто със социализацията, сприятеляването и намирането на хора за водене на интересни разговори, или просто за приятно прекарване на времето
без да конкретизираме пол

# 169
Брака въобще не опира до външност. Външността има значение само за свалките с цел кратка авантюра. Други неща се гледат при избор на партньор в живота.

брака може и да не е (въпреки че не вярвам някой да се ожени за мърла, която прилича на гъз), но външността е предпоставка изобщо някой да прояви интерес към теб. И не се правете, че външността няма знаение за вас, щото съм сигурна, че като излизате сред  хора винаги се замисляте как изглеждате.

Аз все свързвам желаните и красиви интересни жени с неособено желание да се обвързват и небрежно отношение, а мъжете напъват да ги обвързват. Изобщо, в харесваните хора има някаква небрежност  Wink 

има да. И тя произлиза от факта, че осъзнават, че и без специална подръжка са си красиви. А го осъзнават, защото околните им го казват и показват. Дори да се имаш за хубава, ако всички те мачкат, обиждат на външен вид и мъжете тотално те пренебрегват, ако имаш малко мозък в главата си ще се светнеш, че май не си чак толкова привлекателна, за каквато се смяташ. Аз специално не се обличам хубаво и не се гримирам за да съм по-красива, а за да съм по-малко грозна и да не се чувствам толкова зле. Ако си бях хубава нямаше да ми дреме, че с грим ще стана още малко по-хубава. Мечтая си като звънне пощальона на вратата да не се замислям Приличам ли на човек и да се показвам ли изобщо, сещаш ли се. Аз съм естет и за мен красотата е важна

Около мен чак някакви супер красавици никога не е имало, а хубавите момичета имаха същите проблеми, каквито и не толкова хубавите... нещастни несподелени влюбвания най-често, или използвана и захвърлена, някое и друго лошо момче. Най-много трудности имаха заразените с романтизъм, неизлекувани след 25-30.

Разликата е, че хубавите сами си създават проблемите, а грозните си ги носят и не могат да се отърват от тях, дори и да искат

Омъжените да кажат за израза "от пръв поглед". Там се крие тайната, какво харесаха в първия поглед на непознатия младеж?

при мен така стана - от пръв поглед си познах мъжа - не че ми хареса, просто знаех, че това е моят мъж. И въпреки, че после се опитах да избягам от него то съдбата си знае работата и направи така, че да се влюбя

Ами то идеята на темата е да проявиш някакво илюзорно лично превъзходство, защото си се омъжила над някакви по-млади от теб момичета, които са певици и са Неомъжени.

Доста по-добре е да си млада неомъжена певица от  омъжена селянка на средна възраст, която гледа по телевизията и злобее. Всъщност, малко неща са по-хубави от това да си млада, неомъжена певица, която дават по телевизията, тоест явно има и социален интерес.

Чак толкова не съм изпаднала за да чувствам такъв вид превъзходство пред 25 години по-млади от мен тийнки. Просто комбинацията от скучен външен вид и манталитета "Чакам да ми се случи от самосебе си" мe наведе на мисълта, че опасността да си чакат дълго и продължително е съвсем реална

е то запознаването с други хора е стандартно изискване, за да не живееш в изолация, заобиколен/а само от тълпа котки
не е задължително свързано с намирането намъж, а просто със социализацията, сприятеляването и намирането на хора за водене на интересни разговори, или просто за приятно прекарване на времето
без да конкретизираме пол

именно де. Ама ако гърбиш цял ден сама, щото работата ти не те запознава с нови хора и вечер си труп и социализацията е последното нещо за което мислиш, тогава имаш проблем. Но още по-голям проблем имаш ако изобщо не загряваш, че трябва да си дадеш шанс да видиш и да те видят хората, а си баеш Той сам ще се появи, аз няма нужда нищио да правя

# 170

Тайната е след първия поглед. Laughing След първия поглед идва и втори. Mr. Green

Първи поглед = сексуално привличане.

Търсиш кратък път, но такъв няма. Какво те грее, ако Мария е харесала високият ръст и сините очи на Георги, а ти си нисък и черноок?

# 171
Ама какво значи скучно изглеждащи тийнки, Боже мили. Нима за теб тези деца бързат да се омъжват?

Скучно изглеждаща тийнка в днешно време е здраво младо момиче със здрава психика и я очакват само най-хубави неща. Щом не висят по инстаграм, нямат хранителни разстройства, и не правят пластични операции, според мен имат всички шансове за щастие.

А ти дай снимка на тези скучни тийнки, на които нищо няма да им се случи, защото не търсели Simple Smile)) Нека преценим колко са скучни.

# 172
не смятам, че жените се омъжват само на хубава-грозна. Много важна роля играе семейния модел. Имам хубава съученичка, която може би е имала 3 гаджета и се ожени за първата си връзка. Година преди това се видяхме и тя ми сподели, че не е сигурна дали е щастлива - те бяха израснали заедно, после секса уредял и .... не знам, спести ми доста неща, но не изглеждаше да грее. На следващата година се омъжи. Сега са щастливи(по снимки). Но, и майка и и баща и се бяха оженили така- на по 22г, първите си. Та и това е важно, а не само външността. А и мен не ме интересува кой кога се е бракувал, а кой е щастлив в този съюз, защото не съм сигурна, че всички женени си признават какви са им липсите...

# 173
...
 Какво те грее, ако Мария е харесала високият ръст и сините очи на Георги, а ти си нисък и черноок?

В превод какво иска Мария от Героги и какво иска Георги от Мария.

# 174
Летящата, така е, баба ми се е омъжила на 30, майка ми още по-късно, а аз ептен късно, но сега си мисля, че рано се дадох Simple Smile))) От друга страна си давам сметка, че имам завишена преценка за себе си, заради това, че мъжът ми ме обича. Реално съм средна хубост.

Също така, хората с много висок коефициент на интелигентност трудно се бракуват. Както и много чувствителните и фини хора, те ако нямат късмета и някой ги попари на младини, много трудно го преживяват. Изобщо, излиза, че за най-качествените хора е най-трудно в този живот и за красивите, и за фините и за умните. Та за да се омъжиш основното е важно да си среден.

# 175
ett2812, ако трябва да съм откровена, при мен желанието за брак се появи за кратко, но след като навърших 30г. Четейки форума, малко се поотказах да си призная, защото реалността за хорските отношения е друга и на мен не ми понася особено. Аз смятам, че в един брак жената е по-прецаканата и изхабена и единствена причина, за която виждам да го направя, е ако сме влюбени. Явно според списващите след 30г да очаквам това е глупост - но тогава не виждам за какво ми е брак ...

# 176
Започвам да мисля, че моята половинка е прегазена от камион или кола. Затова сигурно не я намирам.

# 177
врътни се около летящата . може да се влюби и готово. 

# 178
летящата, аз за себе си не съм фен на теоретичния подход към живота и всякакви рецепти.

Аз за себе си не виждах смисъл от брак, омъжих се два месеца след като родих, основно защото беше най-лесно бюрократично, детето ми е дете на смесен брак, родено в грях, както си и трябва Simple Smile
 Беше ми лудница с малко бебе да се бракувам и хич не ми се занимаваше, но го направихме.
Отидохме на кафе след подписването, и там ми се падна късметче "Винаги има изход" (другото беше "Любов"). Много се смях Simple Smile.

Сега съм щастлива и се чувствам много романтично, в интерес на истината. Може да е от това, че само като си представя развод и цялата бюрокрация покрай него изпадам в ужас. За мен наистина най-важното е хората да са щастливи заедно, а това е много трудно.

# 179
тя летящата семейна. няма как да припкам около нея

Общи условия

Активация на акаунт