Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 072
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 225
Аз не вярвам в теории за басейни и прочие. Обикновено докато си обвързан и да има някъде там риби в басейна ти много не ги забелязваш та дефакто все едно ги няма. Като си сам изведнъж изненадващо се оказва, че интерес към теб са имали хора, за които въобще не си очаквал и са ти били в обкръжението. Сега, дали са подходящи е отделен въпрос. Аз търсенето изобщо не го разбирам в смисъла на "търсене". Разбирам като цяло да си слънчев човек и да си поддържан, да си добра компания и оттам нататък нещата обикновено се нареждат. Колко откровено грозни (извинявам се) жени съм виждала обвързани и спокойно преминават от една връзка в друга без да молят за милостиня първия срещнат, ама повечето са душа-човеци и около тях е приятно.

# 226
Skrekkelig, понеже си дала пример със себе си, започвайки темата, не ти ли е хрумвало, че всъщност нямаш кой знае колко хубави "скрити качества", а просто са те взели за разплод на 2 ли 3 деца, да упражняваш "слугинажа" (твои думи) и да не си никакъв харч (щото ти си имаш парички в сметката).
Пишеш нахакано и с укор към останалите- затова и мнението ми изглежда по този начин. Ако случайно се чудиш, но вероятно не се - звучиш като пълно перде.

Той ме взе преди да разбере дали изобщо може да ме заплоди. За деца никога не е давал зор - аз решавах кога точно искам да забеременея и за късмет се получаваше (май забременяването е единственото, което с лекота ми се получава в живота ). Слугинаж - всички слугуват малко или много. Като ме взе нямах една пара - почнах да печеля след като се ожених щото го видях, че е циция и не исках да го дразня. Но като цяло семесйтвото са крепи на неговите доходи и спокойно си може и без моите. Не че ако не настоявам за нещо няма да ми го спонсорира, просто не съм толкова нагла и нахална и се съобразявам със спецификите на хората около мен. Пък и не ми пречи сама да си финансирам харчовете. Сериозна съм и може да се разчита на мен - това малко ли е? Не съм принцеса с непрестанни и досадни претенции - разумен и практичен човек, който мисли не само за гъза си, а за доброто на цялото семейство. Говоря кратко, ясно и директно. Може би затова ти изглежда нахакано и сигурно не само на теб. Но когато хората ме опознаят започват да ценят това "дразнещо" качество, защото много улеснява общуването  и щото знаят, че ако съм казала нещо е така или ако съм обещала ще го направя. Особено мъжете много ценят надеждността, логичната мисъл и директното изразяване, щото не обичат да се чудят Тази сега кво искаше да ми каже. Все гледам да угодя на околните и винаги съм готова да се пожертвам за да е добре и доволен другия.  Хора, които едва познавам в един момент идват при мен за помощ с обяснението "Ти си единственият човек, на когото мога да разчитам". А аз мислех, че си имат приятели за тази цел. Не искам да си правя реклама ама ти ме провокираш.

# 227
Темата ми е много интересна ...

Престанете, моля ви, с тая външност.Тя е относително понятие - всеки гледа нея на пръв поглед, но не тя е важна.
Считам се за хубава, не симпатична, а съм сама. Що ли?
...
Ти какво мислиш за това? Каква може да е причината?
Бъгове в психиката, които определят и неправилното ми поведение при комуникацията.

# 228
  • София
Скрит текст:
Skrekkelig, понеже си дала пример със себе си, започвайки темата, не ти ли е хрумвало, че всъщност нямаш кой знае колко хубави "скрити качества", а просто са те взели за разплод на 2 ли 3 деца, да упражняваш "слугинажа" (твои думи) и да не си никакъв харч (щото ти си имаш парички в сметката).
Пишеш нахакано и с укор към останалите- затова и мнението ми изглежда по този начин. Ако случайно се чудиш, но вероятно не се - звучиш като пълно перде.

Той ме взе преди да разбере дали изобщо може да ме заплоди. За деца никога не е давал зор - аз решавах кога точно искам да забеременея и за късмет се получаваше (май забременяването е единственото, което с лекота ми се получава в живота ). Слугинаж - всички слугуват малко или много. Като ме взе нямах една пара - почнах да печеля след като се ожених щото го видях, че е циция и не исках да го дразня. Но като цяло семесйтвото са крепи на неговите доходи и спокойно си може и без моите. Не че ако не настоявам за нещо няма да ми го спонсорира, просто не съм толкова нагла и нахална и се съобразявам със спецификите на хората около мен. Пък и не ми пречи сама да си финансирам харчовете. Сериозна съм и може да се разчита на мен - това малко ли е? Не съм принцеса с непрестанни и досадни претенции - разумен и практичен човек, който мисли не само за гъза си, а за доброто на цялото семейство. Говоря кратко, ясно и директно. Може би затова ти изглежда нахакано и сигурно не само на теб. Но когато хората ме опознаят започват да ценят това "дразнещо" качество, защото много улеснява общуването  и щото знаят, че ако съм казала нещо е така или ако съм обещала ще го направя. Особено мъжете много ценят надеждността, логичната мисъл и директното изразяване, щото не обичат да се чудят Тази сега кво искаше да ми каже. Все гледам да угодя на околните и винаги съм готова да се пожертвам за да е добре и доволен другия.  Хора, които едва познавам в един момент идват при мен за помощ с обяснението "Ти си единственият човек, на когото мога да разчитам". А аз мислех, че си имат приятели за тази цел. Не искам да си правя реклама ама ти ме провокираш.

Положителни са, но и ти си част от семейството и трябва да има благинки и за теб. Не визирам да си принцеса и да лежиш на нечий гръб, а това "най- доброто за семейството" да включва теб, защото доколкото съм те чела, това семейство лежи предимно на теб. Ти си знаеш Peace

# 229
Колко от вас наскоро са били на ,,пазара,, на екземляри ?
От тези,които раздават съвети как трябва да е ?
Съвсем добронамерено питам.
Защото аз виждам нещо,което очевидно другите не виждат.
И е нормално ако са от 10-15 години във връзка/брак да не виждат.
Да си свежарка, усмихната,лъчезарна,с не празна глава...съвсем не води до нищо,ако не се срещаш с хора.
Никой на улицата няма да те спре да се запознае с теб.
Иначе съм съгласна,че това като съвет е ок, но реално в момента ако ще и мис Дива да си ...нямаш ли пряк контакт с мъже и среда.... все тая.

# 230
"свежарка, усмихната,лъчезарна" ми звучи, като описание на дрогирана или естествено умопомрачена жена.

# 231
"свежарка, усмихната,лъчезарна" ми звучи, като описание на дрогирана или естествено умопомрачена жена.

На теб може и да ти звучи.
На мен ми звучи като много яка мацка в истинския смисъл на думата Wink

# 232
Тия, които познавам, никак не са яки. Както се казва, ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали. Неадекватни и нелепи са. Иначе са ухилени вечно и имат по 350 статуса за позитивното мислене.

# 233
Тия, които познавам, никак не са яки. Както се казва, ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали. Неадекватни и нелепи са. Иначе са ухилени вечно и имат по 350 статуса за позитивното мислене.

Съжалявам за твоите познати.

# 234
Е, не се хващай за думата де.
Действително лъчезарните, не глупаво нахилени хора, привличат повече от сериозните/намусените.

Повярвай ми, аз имам два режима: прословутия resting bitch face (когато се концентрирам) и детска ухилка и блестящи очи (когато нещо ми е интересно, когато се сетя за нещо миличко докато си вървя по улицата или когато съм в разговор с някого). Да казвам ли кой колко хора е привлякъл? Grinning

# 235
Напротив. Хора с чувство за хумор и добро настроение лесно си намират компания и си формират среда, защото действат притегателно на околните.

Под свежарка имам в предвид не изперкала и странно хилеща се ала Мизъри по Стивън Кинг или сякаш страда от Синдрома на Даун, а като цяло човек, който кара другите хора да се чувстват приятно в компанията му. С поведение, жестове, умения за комуникация. Ето, например, Салсиша -  крайно ми е дразнеща в някои отношения, но не може да й се отрече острото чувство за хумор и съм сигурна, че проблеми в лИбоФта не е имала.

# 236
Е, не се хващай за думата де.
Действително лъчезарните, не глупаво нахилени хора, привличат повече от сериозните/намусените.

Повярвай ми, аз имам два режима: прословутия resting bitch face (когато се концентрирам) и детска ухилка и блестящи очи (когато нещо ми е интересно, когато се сетя за нещо миличко докато си вървя по улицата или когато съм в разговор с някого). Да казвам ли кой колко хора е привлякъл? Grinning

Ами това е нормалното, да си има всички човешки настроения и реакции. То да е само бурсук, или само ухилена или е поза, или наистина някакъв вид олигофрения.

# 237
Напротив. Хора с чувство за хумор и добро настроение лесно си намират компания и си формират среда, защото действат притегателно на околните.

Под свежарка имам в предвид не изперкала и странно хилеща се ала Мизъри по Стивън Кинг или сякаш страда от Синдрома на Даун, а като цяло човек, който кара другите хора да се чувстват приятно в компанията му. С поведение, жестове, умения за комуникация. Ето, например, Салсиша -  крайно ми е дразнеща в някои отношения, но не може да й се отрече острото чувство за хумор и съм сигурна, че проблеми в лИбоФта не е имала.

Не бъди толкова сигурна .
Не съм видяла никакво чувство за хумор в Салсиша и бъди сигурна,че е имала проблеми не само в любовта Relieved
Но не Салсиша ни е темата , тъй,че... да се съсредоточим .

# 238
A, на мен редовно ми се случва да се разхиля на глас на нейни приказки, ама може да е щото съм от тия ухилените олигофрени, както и да е.

# 239
Говорим за първо впечатление обаче, нали?
Не можеш да изпраскаш цялата палитра от емоции и изражения в рамките на... 5-10 минути, няма и толкова. Не е реалистично, направо е шизофренично. Идеята в момента, поне моята, е, че ако в тези 10 минути си лъчезарен, реагиращ и активно участващ в разговора, е по-вероятно човекът да желае да продължи комуникацията.

А дългосрочното Гугъл го спомена - действително колкото и емоции да има един човек, има преобладаващо "звучене". Аз съм намаляла контакти с някого точно защото беше преобладаващ песимист и беше способен да ти пресече хатъра за всяко нещо. В същото време до него седеше приятелка, която влизаше на съд с шефа си (забелязала голямо нарушение, фармацевтична компания, докладвала, съответно я разпитваха и от полицията, и от регулаторите), той я тормозеше на работа постоянно, а тя гледаше далеч по-ведро (това е думата) на живота от предишния младеж. Е, аз избирам това. Не че не ми е споделила, че й е болно, но самият начин, по който го прави, е много различен.
Наясно съм, че има предимно женски приятелства, построени върху оплакването от други хора. Разни хора - разни идеали.
Но по мъжки отзиви, ведрата жена (лъчезарна, но сериозна, не глупаво нахилена и развейпрах) e по-готина. А Янечек имаше преди време хубав коментар за това как мъжете си искали готини жени с лесен характер (което сега като го преразказвам, ще се интерпретира грешно).

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 00:11 от bambinnah

Общи условия

Активация на акаунт