Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 272
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 340
На никой не му пука особено, докато не му се случи реално Simple Smile Това са фактите Simple Smile

# 2 341
На никой не му пука особено, докато не му се случи реално Simple Smile Това са фактите Simple Smile
Кое?
За мен фактите и статистиките нямат никакво значение, защото на мен ми е ясно от какво ми пука много и с какво не бих направила компромиси.

# 2 342
Да му кръшнат, да трябва да предприема някакви промени имах предвид.

# 2 343
Да му кръшнат, да трябва да предприема някакви промени имах предвид.
Всеки разсъждава от собствената си камбанария. Допълних си поста нагоре да не пиша нов Simple Smile

# 2 344
Да, всеки си има търпими и нетърпими неща Simple Smile

# 2 345
  • София
Не мисля, че е без ъпгрейди. Минимум е с изк. мигли, микроблейдинг на веждите и вероятно поне малко корекция на устни. Може и цялата коса да не е нейна.
Е, как пък я видя с какви ъпгрейди е... Аз и на увеличената снимка не мога да кажа, явно не съм от експертите.

Но тоя микроблейдинг и изкуствени мигли са такава карикатура, толкова смешни, особено като се изцепят без грим с три тона веждИ и четина от глиган за мигли, ни едни читаво направени/сложени не съм видяла. Естествени били, колкото естествените им бомби и напомпани устни...Rolling Eyes
Баш от най-изискания контингент ще си намерят мъже.

Червенокоската си е с много красива глава, махнете го тоалета.

# 2 346
  • Наблизо
« червенокосата “ ми е само кокаляк и гърди като момченце в детската градина.Тц.Точно както Биянка я е определила - любовница на шефа в държавно предприятие.
Ако става дума за красиви българки,аз съм фен на Жени Калканджиева в младите й години.
Иначе Невена казва истини относно мъжете,но бих добавила..че донякъде си е съдба.Колкото и да търсиш нещо;което не ти е писано,то няма да стане.

# 2 347
Жени в младите си години беше достс по-кокалеста от тази мацка..)

# 2 348
но неим, много ме кефи втората снимка дето си постнал. Аз съм фен на жените кифли - дори и така възпитавам сина ми.
Аз самата съм с изкуствени мигли и много си ги харесвам. Въобще не ми изглеждат пошло.
По отношение на мъжете нямам претенции, в по-младите си години търсех такъв който иска деца. Много ми беше важно децата ми да имат баща, който да си играе с тях. Сега ако трябва да търся, бих искала пътешественик, с който да следим евтини самолетни билети и да си миткаме насам-натам. Имам непоносимост само към пиенето и пушенето, общо взето искам да живее здравословно, други кои знае какви изисквания нямам.

# 2 349
  • Наблизо
Жени в младите си години беше достс по-кокалеста от тази мацка..)
Не чак толкова,поне гърди имаше и в лицето не приличаше на костенурка.

# 2 350
  • София
Дайте първата снимка с микроблейдинга и т.н., така само коментирате, а аз не мога да изплюя своята лъжичка отрова

# 2 351
  • Sofia
Или не съм те разбрала. Но в света, в който аз живея, няма да науча дъщерите си да се облягат на мъжете си за всичко, а ще гледам да са самостоятелни. Това не е пречка мъжът ти да те носи на ръце, но ако те изпусне, имаш си варианти Simple Smile

Споделям мнението на Бианка! Колко хора стоят в токсични връзки, не толкова "заради децата", а защото са зависими финансово от партньора си.

+1

# 2 352
Ако си на 20-25г и посещаваш клубове, дискотеки и въобще среди на млади хора е едно.
Ако си на +30 вече по- голямата част от приятелите ти са семейни и имат деца, къде да си търсиш мъж? Няма да тръгнеш сама по барове...
Ако ми трябваше мъж сега, щях да го търся целенасочено най-вероятно по интернет.

Гледната точка на не чак толкова младите хора за имането на връзка се променя с времето.
Ако искаш някой до себе си е добре да го търсиш сред такива с които сте на една вълна.

Имам разведени приятели на по 35-40г,които смятат, че не искат повече да имат семейства, тъй като вече са минали през това.
Имат си приятелка/приятел с които не живеят заедно и не искат да живеят заедно. Виждат се почти всеки ден, но всеки си гледа живота и по отделно...

Малко се отплеснах, но смятам че интернет в днешно време дава много възможности, за какъвто тип връзка искаш.  

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 09:04 от Eli..........

# 2 353
Пък аз днес прочетох, че Динко от Ямбол станал баща...Момичето, една руса манекенка, живеела в София, но от пръв поглед се влюбила в Динко и се преместила при него в Ямбол, набързо му родила и дете. Сега, ясно ми е, че тоя тип жени търсят чичко Паричко...обаче да се влюбиш в Динко от Ямбол, ми то по-добре да се хвърлиш под влака:).
И някак си ми става тъжно, колко свестни,интелигентни, мислещи мъже и жени свикват със самотата, отказват се да търсят, остават сами, без партньор, без поколение. А ето, събират се примат и куха лейка и създават деца...

# 2 354
  • Най-красивата страна
За всеки влак си има пътници.

Общи условия

Активация на акаунт