Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 147
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 445
Понеже използвате "примати" в негативен аспект , правите голяма грешка. Винаги има какво да се научи от приматите : https://ladyzone.bg/article/za-doma/semeistvo/4-saveta-koito-moz … -maimuni.html?p=1

Бонобо е малко шимпанзе, което е известно със своята сексуална природа. Маймуни, за които любовта, сексуалните взаимоотношения и приятелството са на първо място и са далеч от войнствените навици на техните братовчеди шимпанзетата. В техния живот на първо място стои не друго, а сексът. Те го практикуват непрекъснато и във всички пози. В любовния акт използват голяма доза иновативност, обичат да експериментират и да сменят позите. В техните сексуални игри е нормално да се срещне акт между представители на един и същи пол или между повече от две маймуни. Оралната любов, закачките с пръсти и всевъзможни игри, които можем да видим в Кама Сутра изпълват ежедневието на бонобо. Най-важното за тях е, че разрешават проблемите си именно чрез секса.

Животът на шимпанзетата е изпълнен с битки за надмощие, изнасилвания, убийства, войни между отделните групи. От друга страна при бонобо, които са много по-сексуални от братовчедите си, тези неща са изместени от желанието им да правят секс. Когато не се ограничава сексуалността – конфликтите намаляват.

Животът на маймуните е много спокоен, което се дължи на секса, обичта и приятелските взаимоотношения.

Бонобо са едни от най-интелигентните маймуни. При тях кавгите и битките са рядкост. При наблюдение на малките шимпанзета, изследователи стават свидетели на маймуна, която случайно е ударила друга, докато се е хранила. В следващите дни тя е отказвала да се храни, защото се е страхувала да не нарани някой. Друга случка показваща състрадателността на бонобо е маймуна, която е вдигнала птица със счупено крило и я е сложила на безопасност на дърво.

# 2 446
Някак си принципите на бонобото трудно могат да се приложат в цивилизацията хохо

# 2 447
Някак си принципите на бонобото трудно могат да се приложат в цивилизацията хохо

Преди векове , развратният Рим е бил върхът на цивилизацията и е управлявал половината свят.

# 2 448
Ами не, всъщност Рим е имал много строги порядки и това с липсата на контрол и морал идва вече в периода, когато империята се разпада.

# 2 449
За да се приложат тия принципи, трябва да се изкорени ревността.
Ама то е нещо като инстинкта за собственост или майчиния инстинкт.
Правят разни опити да ги изкореняват, но нещо не се получава.

# 2 450
Правени са експерименти, в разни хипи комуни и ашрами - жените, децата, всичко общо. Оттам са излезли доста травмирани индивиди.

# 2 451
Правени са експерименти, в разни хипи комуни и ашрами - жените, децата, всичко общо. Оттам са излезли доста травмирани индивиди.

От Уикито :

Думата „ашрам“ на санскрит също означава „тежък труд, покаяние, строгост, простота“.

Е как няма да се травмират , те напрао с 200 са излезли оттам.

Пак от Уикито :

Много от хипитата експериментират с вегетарианство; свободни полови контакти; различни дроги (най-вече психаделици) , различни окултни, магични, езотерични или мистични учения и практики

Тези са на върха на пирамидата по изтрещялост. Разбирам що експеримента не е сработил.

# 2 452
Не съм съгласна. Много програмисти биха се зарадвали на принцеса, но на нея ще и е много скучно с тях. ITтата са идеално съпрузи, поне според Сирената. Имат бол свободно време, пътуват, прилично платени са навсякъде по света, лесно мобилни. Вече 20г нямам оплаквания от мойто ИТ. Ако има важен проект и децата ги няма даже не забелязва, че не съм готвила 5 дена или че ме няма. Работят основно с мъже и са доста толерантни и отворени към новото.  Препоръчвам.
...

Това бе по повод вица за програмиста, който се разхождал в гората и за малко да настъпи една жаба на пътечката.  Жабата му проговорила с човешки глас :
- Слушай момче, аз съм омагьосана принцеса и ако ме целунеш, ще развалиш магията, ще стана прекрасна девойка, ще се омъжа за теб и ще получиш освен мен половин кралство за зестра.
Програмиста нищо не казал, взел жабата и я сложил в джобчето на бялата си ризка.
Продължил си разходката. Жабата се показала от джобчето и пак: - Момче, аз съм прекрасна принцеса, целуни ме за да развалиш магията и ще ме имаш...
Програмиста - нищо, върви си спокойно.
Жабата, вече пред истерия - Абе ти глух ли си, не искаш ли да имаш принцеса, най-прекрасната жена на земята...
Най-накрая програмиста му писнало: - Виж кво, повече ме кефи говоряща жаба.

# 2 453
Старите хора са го казали: "С чукането идва любовта!",

Някой идиот е казал, че жените обичат романтика и всички се юрнаха да цитират "Не остарявай любов" на Недялко Йорданов. Вместо да ѝ кажеш, че довечера искаш да ѝ скъсаш шортите и после да пиете бири, трябва да търпиш сексуалното напрежение до края на вечерта. Туширането още в началото решава всички проблеми - задоволен си, тя е щастлива и сега вече може да си говорите за живота от нещата под формата на голям брат от малкия екран. После сервираш едни пилешки пържоли и повтаряш. Колкото повече сексове, толкова по-добра комуникация.

Един от основните бичове за секса на първата среща, това е онзи миг, в който тя ще започне да се чуди "Какво ще си помисли за мен?". Уважаеми дами, когато долната глава се подава над копчето на дънките, кълнем се, че нищо не мислим, може да ни попитате отново утре следобед, но за тази вечер ще бъдете сигурни, че мисловните процеси са оставени на автопилот. Пък и има далеч по-важни събития, отколкото намесването на морала. Да, мръсници сте, всичките до една, няма защо да играете театъра на невинната мадона, която само с цвете изпитва оргазми. Пък и щом искате сериозни намерения, да затвърдите един вид връзката, тогава заложете точно на това, трябва си!

# 2 454
Тва с маймуните е мноо интересно, но не решава основния проблем на темата в бг-мама - в тарапаната некоя (маймуна) да бъде пропусната, и после да се окаже наранена... Mr. Green

# 2 455
  • София

Някой идиот е казал, че жените обичат романтика и всички се юрнаха да цитират "Не остарявай любов" на Недялко Йорданов. Вместо да ѝ кажеш, че довечера искаш да ѝ скъсаш шортите и после да пиете бири, трябва да търпиш сексуалното напрежение до края на вечерта. Туширането още в началото решава всички проблеми - задоволен си, тя е щастлива и сега вече може да си говорите за живота от нещата под формата на голям брат от малкия екран. После сервираш едни пилешки пържоли и повтаряш. Колкото повече сексове, толкова по-добра комуникация.

Един от основните бичове за секса на първата среща, това е онзи миг, в който тя ще започне да се чуди "Какво ще си помисли за мен?". Уважаеми дами, когато долната глава се подава над копчето на дънките, кълнем се, че нищо не мислим, може да ни попитате отново утре следобед, но за тази вечер ще бъдете сигурни, че мисловните процеси са оставени на автопилот. Пък и има далеч по-важни събития, отколкото намесването на морала. Да, мръсници сте, всичките до една, няма защо да играете театъра на невинната мадона, която само с цвете изпитва оргазми. Пък и щом искате сериозни намерения, да затвърдите един вид връзката, тогава заложете точно на това, трябва си!

Стана ми жал за теб- дежурната тирада на самотния чекиджия, робуващ на "стройната" си теория за жените- мръсници.....

# 2 456
  • Далече, далече
Много брутални взехте да ставате, но поне сте забавни. Joy

# 2 457

Мда и след като преспи с жената повече няма да й се обади. Няма мъж, който да иска сериозно обвързване с жена, с която е преспал на първа среща. Ми, че тя тогава значи с всички така прави - следващата.
А ако ми кажеш, че ти като мъж би се обадил на жена, с която си легнал на първа среща за втора среща... ми няма да ти повярвам.

# 2 458
Много брутални взехте да ставате, но поне сте забавни. Joy

На мен не ми пречат. Прочети си първото изречение от подписа .

А ако ми кажеш, че ти като мъж би се обадил на жена, с която си легнал на първа среща за втора среща... ми няма да ти повярвам.

Ама ако искаш. Няма насила да те карам да вярваш в каквото и да е. Светът е шарен , хора най различни.

# 2 459
“Мда и след като преспи с жената повече няма да й се обади. Няма мъж, който да иска сериозно обвързване с жена, с която е преспал на първа среща. “

Това са глупости.

Общи условия

Активация на акаунт