Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се измерва шийката на матката по време на бременност?
Каква е разликата между предна и задна плацента?
Какво представлява коластрата и нормално ли е да се появи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се измерва шийката на матката по време на бременност?
-
Каква е разликата между предна и задна плацента?
Предната плацента е прикрепена към предната стена на матката, с крака на бебето, сочещи към гърба на майката. Това обикновено води до по-късни усещания за движенията на бебето. Задната плацента, от друга страна, е прикрепена към задната стена на матката и позволява по-ранни усещания за движенията на бебето.
-
Какво представлява коластрата и нормално ли е да се появи по време на бременност?
-
Кога се усещат първите движения на бебето по време на бременност?
-
Какви са предимствата и недостатъците на секцио по желание в сравнение с нормалното раждане?
. Утре имам среща с моята акушерка и се надявам поне сърцето да чуем, да знам4 че всичко е наред. Тя в кабинета си няма ехограф, така че със сигурност няма да я видя , но поне да чуя нещо се моля
. . И разбира се че ще продължим.. в месечната за бебета..кои колко наддал, ама какви памперси, и зъби...и т.н 😉. Да ви кажа аз точно от форума преди години се сприятелих, персонално с доста хора и все още сме добри приятели, виждаме се, звъним си, говорим..вече извън форума ....
доста са си отчетливи движенията на моята госпожица, обаче интересно че все на едно място си седи, на моменти ако е тя, имам чувствата, че кълба прави вътре

Луда работа, ама е много кеф