Слънцезащита 2018 - II

• 90 288
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Понеже реших да взема слънцезащитния аквафлуид на Биодерма Spf 50+, някой знае ли дали е на промоция
 в някоя от аптеките?
На няколко места има промоция за 26 лв. и нещо - Медея, Ремедиум, Санита, Марви.

# 181
Александра Брайнова
ЛР?

# 182
  • на последния етаж
Неострата е желязна. Много ми харесва, не запушва пори, и най-важното - пази. Ще разчитам на нея.
.♥.Петя.♥., за този Неострата ли става въпрос?

# 183
Хванах му цаката да си използвам Неостратата. По препоръките от тук, си взех дневния Арома за 50+, който се оказа доста добре държащ се за моята кожа. Слагам го и после не го чакам да попие на 100% и нанасям слънцезащитния. От няколко дни карам така и нито изсъхвам, нито има кир ефекта от преди.
Цял ден съм в офис и не обновявам. Ще видя на морето как ще е при постоянно мазане.
Исках да питам за Piz B. и/или Australian Gold , тамън да си купя за тяло, но пише, че засилва и подпомага "дълбокия тен"..нещо такова беше. И за лицето ме интересуваше, но аз не искам никакъв тен. Различни серии ли имат или вие ги ползвате, за да придобиете тен, но без да излизат нови лунички и т.н., което не си представям как се случва Thinking

Да, имат различни серии. Аз понеже ходя и на солариум, ползвам серията им за солариум на тялото. Като съм на плаж, за тялото ползвам бронзиращата им серия със СПФ 15. Лицето си пазя много. На него ползвам различни кремове и лосиони с 50+ фактор ( в момена с на Ларош и шейседо).

# 184
Слънцезащитната серия на ЛР е добра наистина., ама предишният пост прозвуча като реклама по телевизията Joy

# 185
Те и цените им много хубави.

# 186
  • София
Неострата е желязна. Много ми харесва, не запушва пори, и най-важното - пази. Ще разчитам на нея.
.♥.Петя.♥., за този Неострата ли става въпрос?

Да, точно тази, Лита!

# 187
  • на последния етаж
Благодаря!  Hug
И последен въпрос - от къде най-изгодно поръчвате (чужбински сайтове или местни аптеки)?

# 188
Александра Брайнова
ЛР?
Това е немска компания, която произвежда висококачествена козметика на базата на Алое Вера. Нещата им са наистина много качествени и аз поне не ги сменям за нищо за сега.
Цените им в сравнение със същия клас козметика от аптеките не са нищо усобенно. Да, има и по-ефтини, но те удрят в качеството и грамажите.

# 189
Аз вчера в пристъп на умопомрачение си поръчах Avene Sun Care, Минерален крем с висока степен на защита SPF 50+-то след дъжд качулка, ама някой има ли мнение, ползвали ли сте го? Кожата ми е чувствителна, склонна към зачервяване.

# 190
Аз вчера в пристъп на умопомрачение си поръчах Avene Sun Care, Минерален крем с висока степен на защита SPF 50+-то след дъжд качулка, ама някой има ли мнение, ползвали ли сте го? Кожата ми е чувствителна, склонна към зачервяване.
На моята кожа не понесе добре и още ми седи ей така.

# 191
  • София

Миналото лято си го бях купила и изобщо не се спогодихме с тоя крем. Прави плътна бяла маска върху лицето, която след това отгоре трябва да се покрие с фон дьо тен, няма начин иначе да се разхождаш така бяла... Освен това ми запушваше порите и ми излязоха пъпки (което не ми се беше случвало от години!)... Дано се разберете с тоя крем, но от мен глас против.

# 192
порових из същия сайт и видях тоз, той дали е читав?
ISISPHARMA, UVEBLOCK Invisible Fluid 50+, Слънцезащитен крем за лице SPF50+- намалението е повече от 50%, може би изтичащ срок на годност?

# 193
  • Варна
След дълго чудене какъв слънцезащитен крем да взема, че всички са ми "тежки", вчера си взех този на Еусерин с 20% намаление
https://sopharmacy.bg/eucerin-sun-fluid-anti-age-face-spf50-50ml.html
Като впечатления от вчера и днес, кремчето /по-скоро флуид/ ми хареса, не е тежък, не мазнее, попива и хидратира добре. Отгоре сложих фон дьо тен, който се разнесе много добре. Абе - харесва ми Grinning

# 194
След дълго чудене какъв слънцезащитен крем да взема, че всички са ми "тежки", вчера си взех този на Еусерин с 20% намаление
https://sopharmacy.bg/eucerin-sun-fluid-anti-age-face-spf50-50ml.html
Като впечатления от вчера и днес, кремчето /по-скоро флуид/ ми хареса, не е тежък, не мазнее, попива и хидратира добре. Отгоре сложих фон дьо тен, който се разнесе много добре. Абе - харесва ми Grinning
И аз го имам. Освен, че на моята кожа леко мазнее, други забележки нямам.

Общи условия

Активация на акаунт