Слънцезащита 2018 - II

• 89 736
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Аз взех тестер на матиращия флуид на Eucerin 50 фактор за лице. Ползвам го вече 4-5 дена и ми харесва. Не ми е запушил порите,което беше моето притеснение. Не знам как е защитата,защото все пак го ползвам малко време и дори не е толкова слънчево. Матирането е добре,не прави чудеса,лицето ми се омазнява както винаги,но поне крема не е мазен и не го прави по-зле.

# 121
Моята кожа е суха, с бонус - много чувствителна, но с Неострата нямам никакви проблеми. Но задължително слагам под нея худратиращ серум. Не ми прави кир ефект, не ми белее и не ми изсушава допълнително. Ползвах я миналото лято, сега - пак. Явно, наистина, всичко е "до кожа".

Може ли линк към този серум? Благодаря предварително!:hugs:

# 122
  • Sofia
Здравейте. Издирвам крем с висока защита (поне 30), който да ползвам като крем за ръце като излизам навън, защото имам ужасно много петна по ръцете. Т.е. трябва да попива бързо, да не остава мазен филм и по възможност да не мирише силно на плаж, за да мога да го ползвам на работа.  Препоръки?

# 123
Търся продукт, който е за проблемна кожа, склонна към омазняване, който да е хем с лечебно действие, хем да има и фактор, за да ползвам и като слънцезащита. Миналата година бях с Ла Рош, ефаклар, обогатен със SPF 30, но ми се иска да пробвам нещо ново. Предложения?

# 124
Здравейте. Издирвам крем с висока защита (поне 30), който да ползвам като крем за ръце като излизам навън, защото имам ужасно много петна по ръцете. Т.е. трябва да попива бързо, да не остава мазен филм и по възможност да не мирише силно на плаж, за да мога да го ползвам на работа.  Препоръки?
Аз си бях взела Bioderma Cicabio spf 50+ за лицето. Хич не ми понесе там, обаче за ръцете ми е супер. Слагам отгоре на китките и една в друга ги разтривам, че мразя крем по дланите. Не оставя мазен филм и миризмата му е съвсем убита.

# 125
Моята кожа е суха, с бонус - много чувствителна, но с Неострата нямам никакви проблеми. Но задължително слагам под нея худратиращ серум. Не ми прави кир ефект, не ми белее и не ми изсушава допълнително. Ползвах я миналото лято, сега - пак. Явно, наистина, всичко е "до кожа".

Може ли линк към този серум? Благодаря предварително!:hugs:

Бях писала конкретно за този:
Lift Serum Collagena Rose Natural
Купен импулсивно, но се оказа приятна изненада: с приличен състав, попива бързо, не оставя "филм", не прави "кир" ефект, леко ароматизиран, сработва се с почти всички продукти, които съм ползвала след него. За сухата ми, капризна кожа беше идеален и със сигурност ще го купя пак.

Сега съм със серума на Phytocode - също е ОК Peace

# 126
Елица , това е мъгла(спрей) и съм го взела за подновяване.
Но в момента си работя вкъщи и не излизам често по професионални срещи, след които да се налага подновяване и надали ще го изхабя за това лято.
Имам си запаси от други кремове, които използвам за ръце и тяло, когато излизам без грим.

# 127
Здравейте и от мен .. Търся нещо на eucerin да не е фон дьо тен , но да има примерно пигменти които да се преобразуват и да правят твоят цвят на кожата и да защитава от слънцето. Малко странно го написах , надявам се да ме разберете и да ми помогнете.

# 128
Аз влизам да се оплача от ето този слънцезащитен - https://www.uriage.com/BG/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%B … mat-fluide-spf50+
Бях с големи очаквания за него. Кожата ми е доста мазна в т-зоната и се надявах супер много да си намеря най-накрая слънцезащитен крем, който да ми я матира поне за 5,6 часа добре.
За съжаление обаче след около час кожата ми вече почва да лъщи ужасно много, дори и да не съм изложена на слънце през цялото време...Изключително много ме е яд, от доста време не мога да си намеря добър матиращ слънцезащитен продукт и вече съм се отчаяла Sad

# 129
  • На остров
Според мен е по добре да е предпазен човек от колкото да не лъщи.
Ползвате ли защитни дрехи с фактор за децата когато са на плажа или във водата ?

# 130
shay, пробвала ли си на Ла Рош или на Юсерин? Те имат матиращи.

Две в едно Wink аз купувам на моя син само бански с тениски от доста време. Бих му взимала и дълъг ръкав, обаче той няма да иска да ги слага  Crazy

# 131
  • На остров
Миоки и аз ползвам или гащеризони с ръкави до лактите и колената или тениска и панталонки до колената. Имаме и шапка от материя за бански която покрива раменете. Гледам около мен всички деца са с дрехи, което е чудесно защото с дрехи се предпазва най добре.

# 132
  • София
Здравейте, 
Искам да попитам за  12-13 годишните какъв слънцезащитен да купувам детски или за възрастни?

# 133
shay, и аз се бях насочила към този крем на юриаж бариесън мат, но май ме разколеба да си го поръчвам,имам още от моя крем за това не бързах да поръчвам,иначе за моята моята кожа която бързо се омазнява ще е подходящ матиращ крем,харесала съм на юсерин слънцезащитен крем матиращ 50 фактор и мисля този да е,до сега не съм ползвала козметиката на юсерин нито на юриаж

# 134
Здравейте и от мен .. Търся нещо на eucerin да не е фон дьо тен , но да има примерно пигменти които да се преобразуват и да правят твоят цвят на кожата и да защитава от слънцето. Малко странно го написах , надявам се да ме разберете и да ми помогнете.
Защо държиш на eucerin? Rolling Eyes
Ето този на Bioderma отговаря на търсеното от теб:
https://www.google.bg/search?q=bioderma+uv+nude&oq=bioderma+ … rc=KnWu7tn6cZ4t_M:

За защитните ДРЕХИ някой купувал ли е от Бг магазин? Или да е поръчвал до Б-я? Бихте ли споделили сайтове? Интересуват ме И дрехи като за града, не само за плаж- из южните части на света са доста разпространени (австралия на пример), но 1во цените из техните сайтове са ми неприятни Satisfied , 2ро въпросът с доставката е...сложен. 

desi-georgieva на Еucerine матиращия флуид не матира особено. На Piz Buin 30 ф-р матиращия наистина стои матов, дори сериозно изсушава. Аз съм със суха кожа, на теб ще ти е тамън.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 23:30 от Figs

Общи условия

Активация на акаунт