Слънцезащита 2018 - II

• 90 220
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! Аз имам една идея по-различен въпрос. Според вас, ако съм с водоустоичив слънцезащитен крем с цвят на плажа, ако съм във водата дали ще се размаже? И евентуално, ако не след това да си слагам обикновен слънцезащитен крем без цвят. Като цяло целя уеднаквен тен на плажа и да мога да си плувам и се сетих само за тази идея.

# 301
Започвам да се плаша вече от кремове предоставящи чудесен тен. Искам крем който не допуска тен. Тенът означава преминали през филтрите лъчи, а аз не искам такъв Sad

Ако е водоустойчив, значи ще издържи някакво време докато си във водата, но после трябва да се поднови. Малко или много обаче се отмива.

# 302
Започвам да се плаша вече от кремове предоставящи чудесен тен. Искам крем който не допуска тен. Тенът означава преминали през филтрите лъчи, а аз не искам такъв Sad

Абсолютно си права.  Peace
Аз на лицето вече тен не съм имала от няколко години, само на тялото, но там е търсен ефект, по здравословни причини и мъничко естетични, много лек тен. Само дето, когато ме погледнат на есен колегите и ме питат: Ти на плаж не си ли ходила?
За себе си установих, че с тен на лицето изглеждам поне с пет години по-стара. Установявам го и за околните, но си мълча. Такива неща не се казват. Joy

Крем на лицето, с който си оставам съвсем бяла:
Biotherm Dry touch 50 SPF- имам изразходени няколко опаковки. Много пъти съм го препоръчвала. Не лъсваш, докато температурите са под 40 градуса и влажността не е на % от които ти спира дъха.
Сега чакам Австралийското злато, но горния пак ще го на една ръка разстояние.
С Filorga UV Bronze се придобива мъничко тен, аз си го забелязвам, но поне е равномерен, не провокира петна, пък аз съм склонна. Ползвах го миналото лято.

# 303
  • Prismatica Aerie
Получих това чудо и не мога да повярвам, че има нещо по-сушащо от Златото! Съставът му е перфектен - няма алкохол, няма парфюм, няма минерални масла, филтрите са zinc oxide, titanium oxide, Uvinul T150, Uvinul A Plus, Tinsorb S Heart
Непосредствено след намазване седи мазен и белее. След това изсъхва до полумат. И след 15 минути циркът започва - не мога да се усмихна, не мога да свирна с уста, не мога да си повдигна веждите - тотален гипс Joy Обаче в огледалото ме гледа  идеалният и съвършен покер фейс на японска гейша Smile

# 304
goddess, щом се бориш с лъсването, мисля че златото ще ти хареса.

Иначе и аз не се харесвам с тен на лицето. Установих го много отдавна. Всеки път след море лицето ми беше едно сбръчкано от сухота, въпреки мазната ми кожа, с неравен тен на петна, но някак до скоро не го бях осъзнала напълно, че да направя нещо по въпроса.  Banghead Съвсем отделен въпрос е, че никога не съм хващала кой знае какъв загар и за да докажа, че съм била на море трябва да показвам разлика.  Laughing

Catalano, това беше този скъпия крем, нали?   hahaha извинявай, не се стърпях

# 305
Здравейте момичета,понеже идва сезона на моретата,а аз след 1 месец ще ходя и не знам какво олио за тен да си взема,за да стане наистина хубав и дълготраен тен.Четох във форума,че доста момичета са доволни от тези на Нивеа и се колебая между тях и тези на Cocosolis —> https://www.theskin.bg/cocosolis-oil-pack.html
Ще помоля ако някой ги е ползвал да каже мнение.Благодаря предварително Simple Smile)

Аз ползвам това и съм много доволна. Страхотен тен прави. Не мога да определя от кое точно. Има някакъв цвят обаче, но не оранжавее.

# 306
Piz Buin,  за мен най-добрите масла, млека, лосиони и т. н. Получавала съм чудесен тен с тях, а хич не съм любител на излежаването на плажа. Час- два на плажа и то след 16:00 часа.
 Имат и Dry touch серия, ефективна е, днес бях с нея на лицето, вчера я купих от Метро, 13 лв. Реших, че и да не пасне на лицето, ще ги измажа на ръцете. Не лъснах, само дето максималния фактор е 30.
Поръчах си и за тяло. Чакам си ги с нетърпение, че в събота ми изгоря корема и гърба, ама то е защото не се мазах, все едно си нямах слънцезащитни в чантата.Head Band

А може ли да ми покажете кое мляко и олио сте ползвали на тази марка? Аз до сега не съм я ползвала нея. А от слънцезащитното мляко след намазване остава ли някакви бели следи?

# 307
  • Prismatica Aerie
Catalano, това беше този скъпия крем, нали?   hahaha извинявай, не се стърпях
Ама моля ти се бе, пък знаеш ли как свежарски щипе Joy Ама ще му дам още шансове, като за първи път го сложих само над серум вит. С. Утре ще вкарам тежката артилерия и ще видим.

# 308
Пък ако не, ще отиде за ръцете, кво толкоз Simple Smile

# 309
Получих това чудо и не мога да повярвам, че има нещо по-сушащо от Златото! Съставът му е перфектен - няма алкохол, няма парфюм, няма минерални масла, филтрите са zinc oxide, titanium oxide, Uvinul T150, Uvinul A Plus, Tinsorb S Heart
Непосредствено след намазване седи мазен и белее. След това изсъхва до полумат. И след 15 минути циркът започва - не мога да се усмихна, не мога да свирна с уста, не мога да си повдигна веждите - тотален гипс Joy Обаче в огледалото ме гледа  идеалният и съвършен покер фейс на японска гейша Smile

zinc oxide, titanium oxide не водиха ли до изсушаване на кожата?!:flushed: нещо такова ми се върти
иначе много ме разсмя с описанието Simple Smile

# 310
  • Prismatica Aerie
Да, минералните филтри изсушават.
Впрочем продуктът е предназначен за чувствителни кожи, бебета и деца. И не е за всеки ден, а за плаж, планина, повече време на открито, влажен климат.
И на децата им е екстра, сутринта дружно се омазахме.Обаждах им се после специално да питам чувстват ли опъване на лицата, някакъв дискомфорт - дори не разбраха какво точно ги питам - ама то може и да не ми се е разбирало какво говоря, с толкова ограничена мимика Joy

# 311
Явно за нормални кожи минералните са добре. Мазните се омазняват, сухите изсушават... Според мен е даради транс епидермалната загуба на вода цялата работа. Просто кожите ни са склонни да се изпускат.  Mr. Green

# 312
Аз кат ви казвам, че тия Шисейдо са само парите и нищо....При мен не беше нищо, нови петна получих, та внимавай и ти. Гипсирането ще ти е най малкия проблем  Grinning Grinning Grinning

Друг от рода на Неострата, който пази и от светлина знаете ли?

# 313
Повечето оцветени.  Peace
Ако имат железен оксид в състава се предполага, че пазят и от видимия спектър. До колко обаче, е спорен въпрос, защото вероятно и количеството на филтъра има значение... или пък не толкова  Thinking

# 314
Не знам дали са повечето оцветени  newsm78
Аз до сега винаги съм ползвала такива, но при светлина или слънце, петната си потъмняваха. С Неострата не е така, та....

Общи условия

Активация на акаунт