Слънцезащита 2018 - II

• 90 192
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
..::V.I.P::.., много харесвам аквафлуида им

малко впечатления от новия ми слънцезащитен крем:
MISSHA All Around Safe Block Water Proof Sun Milk SPF50+/PA++++

Скрит текст:

купих го от бг сайт, за това директно копирам описанието:

Скрит текст:
Лека и освежаваща водоустойчива слънцезащита. Това слънцезащитно мляко е силно водоустойчиво и остава на място при всякакви занимания на открито, дори и при водни спортове. В допълнение, млякото намалява изпотяването и контролира себума през горещите месеци, точно когато най-много имате нужда от това.
■ Слънцезащита, която хидратира и подхранва кожата
■ Висока водоустойчивост и устойчивост на пот
■ Екстрактът от евкалипт осигурява дълготрайно действие, като контролира излишния себум
■ Осигурява най-добрата широкоспектърна защита без каквото и да е омазняване или бял филм.
■ Освежава кожата и има мек матиращ завършек, префектен за използване под грим.
■ Слънцезащитен фактор: SPF50+/PA++++
- Препоръчва се да се прилага двойно почистване след използване на това слънцезащитно мляко, тъй като има дълготрайно действие.
Състав: Helichrysum Italicum Flower Water, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Titanium Dioxide, Alcohol Denat., PEG-10 Dimethicone, Hexyl Laurate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Stearic Acid, Methicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Methylparaben, Phenoxyethanol, Alumina, Propylparaben, Butylparaben, Fragrance(Parfum), Disodium EDTA, Rhodiola Rosea Root Extract, Psidium Guajava Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Cinchona Succirubra Bark Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Abronia Villosa Leaf Extract, Iron Oxides.

не съм убедена, че хидратира и подхранва или поне аз не усещам подобен ефект
устойчив е - има едно силиконово усещане, което придава свежест  и сочност/т. е. за мен не матира/ и което остава цял ден върху кожата; наистина има нужда от сериозно почистване, само с обикновен измиващ гел според мен не се отмива добре, но аз така или иначе в момента вечер задължително прилагам двойно почистване, т. е. това не ми пречи
няма бял филм и омазняване /веднага или след няколко часа/, има леко 'осиликоняване' обаче
не съм го пробвала под грим, защото не нося - ако искам тониран продукт, слагам друг крем със спф, а не два един върху друг; нанасям винаги на "гола" кожа, защото добрият резултат се губи и ставам на мазна баница в лицето, колкото и лек да е серумът/кремът отдолу
"има дълготрайно действие" - колко дълготрайно? само силиконовото усещане е дълготрайно, слънцезащитата - не; определено изисква подновяване - иначе кожата вечер е зачервена, само под очилата е бяла и светла
с две думи: доволна съм

# 346
  • Бургас/Пз
Бубанка, благодаря за споделеното мнение, много ми беше полезно на мен.

Някой има ли мнение за тази слънцезащита http://kocos.bg/bg/MISSHA-M-Magic-Cushion-Cover-SPF50-PA-No-23-15g.p2169 или май по-добре да питам в Азиатската тема

# 347
  • Пловдив
От няколко дни съм с това:
https://remedium.bg/sun-protect/piz-buin-tan-protect-intensifyin … -spf30-150ml.html
Много ми харесва,попива бързо,не оставя бял филм и не лъсвам през деня.Сега чакам и да се появи и тен Grinning.

# 348
  • на земята
Взех си Bioderma Photoderm Nude Touch. Той е точно това което искам. Минерална защита, много приятен, Много ми хареса.
Бихте ли споделили като цвят кой взехте,има три цвята и няма къде да пробвам,единия се води светъл,по светъл и златист,мисля да заложа на средния,но се чудя,златистия ще е тъмен доста сигурно.
Благодаря

# 349
Здравейте,

Моля да дадете мнения за добър слънцезащитен продукт.

Първо: кожата ми попринцип е лееко тъмна и хващам тен от раз, което не ме притеснява хич (харесва ми да бъда като шоколадче Simple Smile ), но не обичам да се пека и винаги ползвам високи фактори 50+ и нагоре.

Второ: декември 2017 си направих татус отстрани на лявото бедро и януари тази година го завърших, та сега кожата ми трябва да има максимално добра защита и естествено да пазим татуировката! Simple Smile

Мисля си за продуктите на Eurocerin, Bioderma.. нещо такова. Какво бихте ми препоръчали?

# 350
Взех си Bioderma Photoderm Nude Touch. Той е точно това което искам. Минерална защита, много приятен, Много ми хареса.
Бихте ли споделили като цвят кой взехте,има три цвята и няма къде да пробвам,единия се води светъл,по светъл и златист,мисля да заложа на средния,но се чудя,златистия ще е тъмен доста сигурно.
Благодаря
Поне тестер, на място да пробваш, нямат ли?
Аз взех светлия преди месец, но не ми допада консистенцията, а и не матира така добре.

За сметка на това съм възхитена от Австралийското злато. Чудесно се държи. Придава ми леко розовеещ нюанс, който на мен ми пасва перфектно. Не ми изсуши, но аз слагам NMF преди това. Ще му ставам фен за лятото.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 17:27 от goddess

# 351
  • на земята
goddess,мерси,утре ще отида да видя дали са получили средния цвят,дано имат.
Искам нещо което да е като ББ или СС крем,да се разнася лесно,да не е супер покривно и да не розовее много.
Нали имаше тема за ББ и СС кремове,ще я потърся.
Тежки ми идват тези фон дьо тени лятото,то крем,та после слънцезащитен,та фон дьо тен .

# 352
Да ама нали си говорим, че ББ и СС кремовете не предпазват като слънцезащита, та не знам има ли смисъл да ги гледаш...Макар, че аз имам един СС крем на It 50SPF и гледам две защити са упоменати в състава му.....Но пак не смея само с него. Винаги слагам слънцезащита и отгоре ББ или СС крем.

# 353
  • гр.Видин
В какъв смисъл  като защита или как прикрива  несъвършенствата?
За несъвършенства.
Много е добре. Прикрива, но стои естествено. Защо да е слабо като защита 50+ е? Смятам, че и като зашита е добре. Взех си средния /светъл/. Златистия ми се струва тъмен.

Също така, не матира в пълния смисъл. Но не е тежък и не лъсваш.

# 354
  • гр.Видин
goddess,мерси,утре ще отида да видя дали са получили средния цвят,дано имат.
Искам нещо което да е като ББ или СС крем,да се разнася лесно,да не е супер покривно и да не розовее много.
Нали имаше тема за ББ и СС кремове,ще я потърся.
Тежки ми идват тези фон дьо тени лятото,то крем,та после слънцезащитен,та фон дьо тен .
Вземи си тонирана слънцезашита. То е точно това.

# 355
Да ама нали си говорим, че ББ и СС кремовете не предпазват като слънцезащита, та не знам има ли смисъл да ги гледаш...Макар, че аз имам един СС крем на It 50SPF и гледам две защити са упоменати в състава му.....Но пак не смея само с него. Винаги слагам слънцезащита и отгоре ББ или СС крем.
Аз на It СС-то го слагах самостоятелно. Пази добре.
Но ми лъсва на мен, а уж кожата ми към суха.

# 356
И аз като теб - уж съм със суха кожа, но и аз лъсвам....Ползвам го с на Ла рош 60фактор, който ми пресушава и отгоре на It, но пак нещо не е добре.

# 357
Прецакахме се с това It значи.
Поне моето го взех на някакво промоция с четки.

# 358
Скрит текст:
Ето го https://www.youtube.com/watch?v=Kk4PPBAQTYg - 5:30 минута. Ако харесваш бяла маска  Laughing

Въобще не ме притеснява. Не стои с часове бяло лицето, слагам малко ФДТ или ББ крем и съм готова.  Да е качествен и да предпазва, това ми е приоритет.

Този искам да пробвам на 100 % - https://www.laroche-posay.us/anthelios-mineral-spf-50-sunscreen-883140000907.html

Дали го има в БГ? Тук го няма.
Този е крем за Щатите, в Европа го няма.

Аз също съм хвърлила око на Миша. Бубанка, благодаря и аз за мини ревюто.  bouquet
Днес за пореден път Австралийското злато ми "изпи соса" обаче пък пусто много го харесвам как стои на кожата.  Twisted Evil

# 359
  • София
Харесала съм си този сет https://remedium.bg/product/142189/lierac-sunissime-slantsezasht … sled-slantse.html
Имате ли впечатления от някой от двата продукта?
На слънцезащитния съм хвърлила поглед от известно време, но сета ми привлече вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт