Множество оплаквания - подходящ лекар?

• 3 959
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Здравей. Обезателно с антибиотика вземай и витамини от група В или пробиотик.

# 31
Благодаря... Ако въобще го започна, и двете ще взимам... и ензими и още купища неща... които така или иначе взимам в момента, но в по-малки количества. Само че ме е страх да започна, че много странични ефекти има, а аз и без това съм зле в момента. Sad

# 32
Ако имаш хеликобактер, аб е нужен. Защо не искаш да го пиеш?

# 33
Страх ме е от страничните действия... Амокси пих веднъж преди години по 3 пъти на ден и след 5 дни едвам се държах на крака, след 8 едвам дишах и го спрях. Тогава казаха че не е алергия, а явно дозата е била голяма. Сега ме "успокоиха" че е само два пъти на ден и казаха че като не съм алергична не би трябвало да е проблем за 7те дни. Другия антибиотик не съм го пила досега, но ме предупредиха че било нормално да повръщам и да съм зле. На мен стомахът ми не е разранен, нямам язви... ходих на гастро заради постоянното гадене и периодичните болки с дни. Освен това съм скапана, не ми се яде нищо, много неща въобще не мога да ям...  Но с това съм свикнала вече и с пиенето на витамини и добавки в последно време даже се чувствам малко по-добре по отношение на общите оплаквания. Надявах се и възпалението на ръцете ми да поотшуми и да тръгна най-накрая пак на работа... а с антибиотици за 7 дни поне 2 седм няма да мога да изляза на разходка дори, какво остава за работа. Хич не ми понасят... А и ме е страх, че ортопедът няма да ми даде достатъчно дълъг болничен.. болничният ми е за ръце и зависи от ортопеда, без значение колко допълнителни проблеми имам в това време. Pensive

Общи условия

Активация на акаунт