А за твоите дрешки да си ги носиш със здраве,наистина си ударила в десятката.
Веси къде изчезна да не си тръгнала към морето свиркай ако е така.

Сега към моренцето, така ли?
Заслужена почивка за всички ви! Кога заминавате? Дано всичко е наред и, макар да се повтарям, всичко лошо - зад гърба ви

Мога да си представя какво си изживяла. Макар и в по-малки мащаби, и на мен ми се случи преди 10-тина дни и бях много по-виновна от теб. Защото твоята вина не я виждам. Докато аз наистина постъпих невнимателно и оставих един ден пресата си за коса на леглото, вместо да я скрия както обикновено зад шкафа на земята. И, докато се усетя, направо пред очите ми стана - Андреята я хвана, а тя топла, вряла, ужас! Така плака, така го боля, направо сърцето ми се скъса за нула време. Сега само на едната ръчичка има рана, но доста голяма рана. Аз от майката на Андрей зная много добър лек при изгаряне. Веднага се маже с белтък. Той "запечатва" да не може да влиза кислород и така не може да се развива изгарянето. Пробвала съм го десетки пъти върху себе си и наистина на петата минута вече не боли. Та това ни спаси. Макар още да е с много зле изглеждаща рана. Но спокойно, както каза една баба в градинката в събота, трудно се гледат деца. И не можем да предвидим абсолютно всичко. Важното е, че явно Вики не го боли вече

Кога ще ни навестиш 
Може да си казвала преди време, че се разхождате по такива места и аз да съм го запечатала. Ама ако знаеш колко си мислих за вас вчера, докато ние с него бяхме там - ако бяхте излезли от някой ескалатор, нямаше да се учудя
Как сте двечките? Наистина никакви шансове за посещение в БГ ли нямате
Целувки 
Всички снимки ви изучих. И Никол и майка й хубавеят, да не говорим за хубавия НИ град
Тази седмица заминавам за Албена в командировка и като се върна, живот и здраве, ще изповядваме сделката, та може до 2 седмици да се видим в Правец 
Както разказвах на Калинка, ходихме до новия МОЛ срещу хотел Хемус. Не е лошо там, но аз се надявах да е отворен детския кът, а той не работеше. Но пък се повозихме на ескалатори и докато пазарувах в Пикадили, той се изкефи страшно на кола-количка или както там се казва
Това добре, макар че бях вече пред припадък за сън. Но после въобще не се събуди за вечеря и познайте през нощта какво беше. Детето се наспало към 2 часа и носи в леглото на мама и тати топки, книжки, играчки, светва си лампи, играе му се
Направо се побъркахме - не знам дали и един час сме спали като хората.
Толкова са гадни, че няма до къде. Чакахме лекарката 20 мин. да благоволи да дойде, след което сестрата сряза старата превръзка, и като видях колко много нови мехури са се появили щях да припадна. Изряза ги жената, намаза всяко пръстче по отделно, тогава докторицата благоволи да види за какво иде реч, измърмори нещо и си седна на стола. През това време не искам да ви казвам за какъв рев ставаше дума. След като приключи процедурата, попитах нейно величество докторката какво е положението при което тя измърмори, че има изгаряне, което трябва да се лекува и да си плащаме. Абе защо тея идиоти само за пари говорят? Аз искам да ми обясни как ми е детето, тя за пари ще ми говори. Ясно ми е , че трябва да плащам, защо е нужно постоянно да ми го повтаря. Въпреки, че не смятам за редно да плащам за превръзка, при положение, че детето ми е на 1г.7м. и ние двамата с мъжа ми се осигуряваме.
Сила и късмет 

Хайде да не си развалям деня с мечти ...

А за дебелеенето ще му мислим като се случи. Засега сме хубави и слабички, нали

. Вадих и прах летни дрехи, сега малко по малко ще събирам багаж. Направих един дълъг списък и почти всеки ден го обновявам:)) и по него събирам в чантите. Трябва и доста неща да купя!Само ни стискайте палци ,че това време ме плаши
.Какви са тия 20-21 градуса 

Като знам аз как ме боли,като се изгоря малко на някоя тенджера
. А те лекарите пари не им стигнаха
) ,аз напоследък само анцузи си купувам 
. Добре ,че нищо му нямаше.

Не за намаляване на "д-ъто"/ което всъщност нямаш/, а по скоро за стимулиране и тонизиране на орг-ма особено с твоята натоварена работа.
Как са Ви японските подаръчета, работят ли още? Баба и дядо да не са пак на турне? 
Баба и дядо бяха за по някой концерт в Гърция, но това не се брои, че е близо, скоро не са ходили някъде за дълго, а и честно казано не знам дали им предстои нещо
, обикновено лятото е сезона на турнетата, ама тази година с това световно - може да понамалеят музикалните фестивали, знам ли..
Имало "пълно кухненско обурудване" - разбирайте 5-6 вилици, 1 нож (!), и 2 лъжици - големи! Няколко чаши - две еднакви няма, няколко чинии - също различни! Няма печка, а едно туристическо котлонче - от най-малките!
ако искаме скара - една мъничка, преносима зад навеса!
Дори не ми беше хрумнало да попитам дали е вътре, как би ми хрумнало...
И волгата тръгна, направи една кръгче по двора - леле колко беше щастлив че върви! От щастие пусна кучета да потича по двора...

, ами просто не ми остава време.В събота през деня ходихме по магазините,вечерта на рожден ден на свеки, а в неделя бяхме в нашите че брат ми днес замина за щатите та му правихме изпращане.Ако знаете колко ми е мъчно за него... 

А блузката е направо супер.И аз искам такава...... 

Питаш за МОЛ-ове. Тук е пълно с тях, това е спасението на хората тук през дългата и не много топла зима. Тук се намира и най- голямият МОЛ в света. И Даничката много харесва да използва ескалаторите и стъклените асансьори като Андреята. 
А за сауната и аз я обожавам. Действа така пречистващо, освобождаващо и релаксиращо. Много неприятни изненади сте имали на Рибарица. Но пътя към Европата е доста дълъг и трънлив...
Ти прегледа ли си очите? Нали не си го отложила?
А за заспиването, лягаме си към 21.00 и към 22.00 успешно сме заспали и двечките. 

И да знаете, че ние сме с вас и ви мислим 

А за заспиването, ние сме като вас. Обикновено заспива след 11 часа. Всъщност в най-големите жеги (явно от топлината, която го изтощаваше) няколко дена си легна в 8 и 9 часа и аз бях на върха на щастието. Стана обаче по-хладно и той пак почна да ни вика от стаята. Снощи например заспа в 10, което за него си е ранен час. Това, което сте преживели в Рибарица, е меко казано нагло от страна на "домакините". Защо не се свържеш с "Господари на ефира"? Такива "туристопроизводители" заслужават да ги накиснеш, защото срамят името на България
Така си мисля аз
Ако имаш нужда от координати, пиши ми 
А за Криската и яслите - то всички нас това ни чака и май колкото по-късно, толкова по-трудно. Не се притеснявай, не унивай, виж Никол колко е щастлива в яслата. Може и при вас да е за добро 
А вие ще карате ли някъде ваканция това лято? 
Като се прибрах снощи, на мястото на тоалетната ми имаше огромна дупка, през която се виждат плочките на съседите на първия етаж
Значи няма къде да пишкаш, да се миеш, нищо. Не можеш да пуснеш и капка вода, защото потича директно върху съседите. Абе ужас ви казвам! Ходихме като олигофрени да се молим на тези съседи, които ги разбиват днес, да пишкаме и да си мием зъбите при тях. А то едно чистичко при старите лелки
Тея хора май не са ползвали нещо като Доместос от деня на измислянето му
И всичко вкъщи е прашно, разбито. Дори не зная преди тръгването за Албена дали ще мога да се изкъпя
Абе ад! Обещават уж днес да приключат, ама нещо не им хващам вяра