Лятото дойде, слънцето пече, а ОКТОМВРИЙЧЕТО морето го влече!

• 43 784
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
ДОБРЕ ДОШЛА МАРГО Най накрая и ти да се появиш. Нищо не разказваш за бала как мина? Радваме се че и Ками е добре, времето е хубаво и може да се видим тази седмица някой след обяд.
Браво и за памперсите Марго, ти си герой, те с това нещо не мога да се справя. Сега като отидем на морето баба му да си играе.
 Момичета до скоро Вики не искаше за вечеря друго освен мляко, но вече категорично отказва джуниъра и си хапва супичка. Махнахме превръзките от крачетата, сега мажа яко с масажен крем, че бил с много витамини и бадемово масло , та бързо да се появи нова кожа.
 Страшна жега беше днес. Аз оставих Вики сутринта на майка, ходих до кафето, пих си кафенце като бял човек, ходих на козметик, после на фризьор и сега се чувствам нов човек.
 Чао от наси лека вечер, утре ще се видим пак Wink

# 136
Привет момичета Grinning

Ееее Дори днес си е бил твоя женски ден.Направо ти завидях,нп е чудесно човек да отдели малко време и за себе си.То ако ние не си го направим няма кой Grinning

Марго както винаги се смях със сълзи с теб и заголената ти гръд JoyАма ти не разбра ли,че ако ти не ръчкаш да се видим няма никаква организация,така че давай зор. Peace Пие ли Ками още АБ или го спряхте вече? Сега вече ми стана ясно за снахата Grinning Ти си толкова готина и печена,че то момичето не се притеснява,че ако си някоя #Cussing out едва ли ще ти вика мамо Grinning

Ех,тази наша Иренка направо е опасна Wink Да си нямаш работа с нея.Цяла детска градина вкара в ред,та няма да се справи  с един памперс и един мъж Joy  Браво Иренче,аз напълно те подкрепям,защото повече все сме свикнали да си премълчиш това онова,дори и да не ти изнася. Но това ми е доста чудно каква практика е да не влизат родителите.Някой скоро казваше същото,но вече не помня.Добре си ги насмела, де Peace

Приятна вечер и лека нощ Heart Eyes

# 137
Привет и от нас, Момичета!

Мирка, днес Ти внесе новата вълна в редиците ни! Жалко че вече имаш по- рядко време за нас, но за Теб така е по- добре, мило работещо Мамче! Hug

Вили, браво за памперса, ама друго си е като покрай теб има Мама да Ти се скара и да помага.  Heart Eyes

Иренка, не се и учудвам че са Те избрали в Родителският ком-т. Ти си за юрист родена. Hug

Мамарени, какво стана с детската ясла, оправихте ли се с директорката за септември? newsm78

Пимпа, да й завиди човек на Здравковото гадже за чудесната бъдеща свекърва- винаги в крак с времето и със страхотно чувство за хумор. Heart Eyes

Дорий, честити Ти разкрасителни процедури. Дошло е и твоето време да се почувстваш човек и красива жена, Татито не се ли притеснява малко да Ви пусне по женски на морето? Hug

Момичета, я се стегнете и се организирайте за срещичка- преди Дорий да е заминала и когато Вилито се завърне, Иренката ще измоли Дражко за един Софийски курс и пак ще се заредите с хубави емоции и свежи снимки на Октомврийчета ни. Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 138
здравейте  Hug

нашата ваканция на село е към своят край... днес чакаме таткото да дойде и утре си заминаваме за София.... така че МАРГО за среща сме на линия... още повече че поне две седмици ще умрем от скука  в очакване на следващото ни гостуване.. този път на МОРЕТО... само че тъй като нямам интернет в София , а домаштият телефон още не си го знам.. че в новия апартамент ще сме с НОВ номер...  newsm78 връзка с мене само на МОБИЛНИЯ.. но аз ще гледам да се включа от една приятелка , която има нет ... но не съм сигурна дали нее заминала и тя някъде по гости... но няма да се загубя... ОБЕЩАВАМ.. ЧЕСТНА ФОРУМСКА  hahaha иначе за ден си мисля или в следващата седмица или събота , неделя.. зависи от заетоста на желаещите... ама ние с МАРГОТО щото сме свободни мами ще се съобразим с другите желаещи... Марго разчитам главно на тебе за ръчкането и организирането.. нали в ЗООПАРКА ще водим ЧАВЕТАТА... hahaha

Иренка то с памперсите се ще се приборим ама с ПОУЧЕНИЯТА на майките НИКОГА... все ще има за какво да мрънкат и да ни поучават.. дано само и ние не се првърнем в същите досадници...

Дори, добре си се погрижила за себе си.. то и ти си човек и заслужаващ малко ГЛЕЗОТИЙКИ... аз съм се замислила за същото преди да отпраша към морето... Thinking

отивам да си събирам парцалите.. и сигурно ще ви изоставя в близките дни... но няма да изчезна и ще ви навестявам... макар и по рядко...

весели и слънчеви разходки   bouquet

# 139
Здравейте в тоз прекрасен слънчев ден ... исках слънце, исках топло, ама ква жега е днес  - не се трае ...
Излизахме с леля и Никол на кафе, но за беля седнахме отвън пред хотела ни (Рени знае къде, а вие щом не идвате при нас на гости, само ще предполагате  hahaha) и Никол не се спря, а аз търчах из центъра като луда и щом ме видя че съм зад нея и почва да тича та хептем се удължаваше разстоянието което я гоних по жегата ...  Laughing Чръвнаха й бузките като домат и се прибрахме ..
Сега спят с тати Даго, а мама естественно това и чакаше  Embarassed Laughing хоп пред комп.
Сега като станат, ще идем до басейна на заведение, не да се къпем, още е рано и за двете ни, при положение че аз мин., а тя тази седмица бяхме болни .. така че нека почне юли и ще сме редовно там .. Grinning
Отивам онзи ден в един магазин за бански, че искам нещо ново и много ми се ще да си поръчам от каталога на Виктория Сикретс, ама незнам как става и малко ме е шубе .. и така влизам си аз и викам на продавачката да ми покаже най- новите модели, но като за мен .. и тя ми показва едни, дето горнището само зърната неможе да ми покрие, каму ли другото  Laughing Викам: Така като ме гледаш, за тия ли съм...  newsm78 а тя: ами само малки номера са ми докарали от тези ... Е що ми ги предлагаш тогава ...  newsm78 за обиколката ми стават, ама отпред парченцето е за жени без цици .. Та се бях засилила за бански, но нищо нестана ... тая седмица ще ходя до Ботевград, дано Никол е добре и от утре да е на ясла, че тази седмица нещо ми развали плановете  Laughing Laughing Laughing
Я да ви питам нещо: мислите ли че още е малка за играчка - детска КУХНЯ ..

Засилила съм се утре да й взема една, ама на кутията пише +3 год. и се чудя ... ама ако не си играе сега, след 1-2 години сигурно ще й стане интересна, аз по себе си съдя като бях малка, колко много обичах като мама и тати идваха в София по работа и се връщаха с играчки за мен и брат ми ... най- обичах и все още си го пазя едно кухненско обзавеждане, ама с хладилника си, с рафтовете, с чешмата, с маса и столчета, с панички, чашки, ютия, дъска за гладене и още куп други неща ... много му се радвах и недавах на другите деца да си играят с него да не се загуби нещо ... все още всичко си е на мястото му, но си е на Берковица и ще си го взема като си идем ..... имам и куп детски сервизи, запазени ... Дали и Никол ще им се радва така както аз ... дано  newsm78 .. 
Аууу как се върнах в детството си ... докато пишех горните редове си спомних толкова хубави моменти като дете ... направо ми се стопли сърцето  Heart Eyes

Кали, не си първата дето е казвала, че съм родена за АДВОКАТ ... много често чувам това, затова май ви споделих вече, но много ми се иска да запиша ПРАВО, даже тук в Американския у-т ако може в Правец, но съм 99% сигурна че няма да успея .. тук учат децата на големците в БГ и таксите са космически .. В Ботевградския у-т също има тази специалност, в частния Датски (където е завършила нашата леля) - също, така че имам избор...
Ех защо не ми дойде тоя акъл като завърших гимназия и какво дирих в ТЕхническия толкоз години...  Grinning Сега да бях на 17 (на толкова завърших гимназия) но и с тоя акъл сега ...  Laughing  така че сериозно съм решила да стана адвокат ... на дърти години, ама кво ми пука, това ми е голяма мечта и се надявам да успея ...  Grinning

Ренка, мила, ние последни влязохме в яслата, ама се чудя как на никой до тоя момент не му е хрумнала да каже, че е ПРОТИВ това да се бутаме всички на вратата ... пък и като НЕ мога да стискам зъби и да си трая,все има какво да кажа ...  Embarassed някъде ще си изкарам сигурно боя, ама до момента ме подминава Laughing
Аз и това казах: 10 деца са и 10 майки, в София са по 30 деца в група, ако трябва там да водите всяко дете и да се връщата по 100 пъти за нещо си, зор ще видите ... Утре ще ви кажа как е, като я заведа сутринта .. (ако каже докторката че е здрава, иначе обратно в къщи)  Peace

Хайде приятен ден и до утре  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 юни 2006, 15:50 от Irena80

# 140
Здравейте момичета.По всичко личи,че днес е бил слънчев и хубав ден,а за форума дъждовен Grinning

Иренче на какви дърти години,то твойте ако са дърти,ние какво да кажем Thinking Аз лично съм на мнение,че човек трябва да се развива,без значение от годините,стига да има време и възможност.
Мисля,че тази кухня доста ще и хареса на Никол,съдейки по желанието на Иван,което има да дрънка разни тенджери и тигани Embarassed  Grinning А поне тези на Чико са здрави и дори сега да не и се кефе,със сигурност ще дойде време да Ви готви   food002
Не знам само защо се чудиш какво си търсила в Техническия,ако не се лъжа не си ли намерила Драго Heart Eyes
С тези бански истории ме комплексира само Sick Ами то има и жени с малки или почти без бюстове(направо ми е болна тема #Crazy) А питаш ли аз как си намирам бански,казала съм му на Митко,че искам силикон и не ме интересува Close Той ми вика и таки си те харесвам.....е да ам аз не. Naughty Такива вълнения имам понякога,а иначе сериозно....може да ходим заедно с децата на басейна като си дойдем.Но то по-добре да спра да говоря,че да не вземе накрая да не се видим Rolling Eyes

Маргонаправо да си организираме срещата Hug Аз също съм свободна и мога по всяко време,само татито да си е в нас да ни докара Hug НО работещите и желаещи да кажат.

Кали с нашата луда директорка не съм се разбрала още.Каза ми в края на юли да отида да и кажа дали Иван ще ходи от есента.И аз с една дума имам 1 месец да се начудя какво ще правя Rolling Eyes

Хайде момичета,лека вечер.Вече едвам гледам,Иван нощес падна от леглото,отивам да видя да не е  пак при радиатора #Crazy Sick

# 141
Слънчеви привети, мили Момичета!

Иренка, след като толкова много го искаш, няма значение годините. Важното е че имаш желание и амбиция да го постигнеш и най- вече дар словото го имаш. Така че замислете се сериозно с Дражко, без работа после няма да останеш. Peace Успех с намирането на банският на Ботевград. Hug
...за обиколката ми стават, ама отпред парченцето е за жени без цици ...
Ето, това е точно за мен, а не за такива хубави мами като теб, но продавачката Ти е показала какво има. А какво стана с новата рокля от леля и баба, пасна ли на новите обувки? newsm78

Вили, вярваме на твоята честна форумска, да знайш! Hug След като чак в красивата Беласица, намираше време и за нас, се надяваме че в София пак няма да ни забравиш, а и нали каза че си намери в новият блок др. форумска мама? newsm78

...Иван нощес падна от леглото,...
Мамарени, къде спи Ванката че паднал, при вас на леглото ли? Или вече си му сменила кошарката с истинско легълце?  newsm78

Пимпа, нали няма пак проблеми с Компютъра, просто си почиваш от нас неделята? Heart Eyes

Верче, нали щеше да ставаш сериозна? Как е Викторийка, тичка ли по бабиният двор? Hug

Мили, чакаме "мъжкото" писмо! Как минаха почивните дни с Андрейката? Hug

При нас днес е Деня на Бащата, и ние с нашият Тати ще го отпразнуваме на ресторант, отдавна ни отмина времето за подаръци.

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 142
здравейте за ПОСЛЕДНО от БЕЛАСИЦА... Hug

че след по-малко от час отлитаме за СОФЕТО... hahaha събрали сме си ПАРТАКЕШИТЕ... и само чакаме татито да се наспи и сме пътници.. баба ни е наготвила че като се приберен да не заслабнем и така вече дишаме последни глътки ПЛАНИНСКИ въздух ... че в София ще се отровим от ЧИСТИЯ такъв.. Joy

Иренка играчката КУХНЯ си е напълно подходяща.. преценявам по интереса на Диди като идем в ПАтиланци и веднага звила в една къщичка в която има подобна и много и е интересно.. така че купувай... колкото до БАНСКИЯ и аз имам същия проблем... ако ми стане ЧАШКАТА .. то долнището ще е като КИЛОТИ и нали се сещаш как ще си купя такъв модел... а иначе определено и аз трябва да си взимам че старият .. не че не го харесвам ама ластиците вече му сдадоха багажа.. та и аз ще имам такива вълнения сега из Софията... че пък и както се очертава да сме близо два месеца ПЛАЖАНТИ.. няма начин да се размина и с тази покупка...

Марго за срещичката виж се АКТИВИРАЙ.. и СВИРКАЙЙЙЙЙ виж и РЕНКАТА е на линия...

Кали, верно е че имам съседка от блока която има дъщеричка родена февруари 2005... ама още ми е неудобно да и вися на главата и да ползвам на АВАНТА интернет.. та ще видим къде.. а може и да си пусна в къщи.. то от тези икономий АМАН... не че ще забогатея в 40 лв.. дето ще ги икономисам .. ако изчакам до септември с организирането на това забавление.. newsm78

Поздрави и не плачете за мене... Пак ще СЕ СРЕЩНЕМ СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ....  bouquet

# 143
Здравейте, ДНЕС Никол е на ясла, всичко е наред, напълно здрава (да чукам на дърво), гърлото супер и с триколката ВЕЧЕ (щото минахме през поликлиниката, а не ми се ще да я нося из целия град, още повече че бързахме) заминахме ..
ВЕЧЕ майките влизат вътре, облякох костюмчето за вътре и даже ЧАО не ми каза, влезе вътре при децата и се заигра веднага и аз кво да кибича отвън - тръгнах си  Laughing

Сега в 10ч отиваме със свеки на Ботевград да се помотаме малко из магазините и дано си харесам бански ...

... ако ми стане ЧАШКАТА .. то долнището ще е като КИЛОТИ и нали се сещаш как ще си купя такъв модел... ...

Е за същото говоря ... всички модели с малка чашка ми стават като обиколка, даже 90% от тях са ми големи, а чашката не скрива нищо от бомбите  Laughing Тези които ми стават на чашка, като го закопчая още един може да влезе при мен ... отред бомбастична, а обиколката - малка ... МЪКААААААААа  Laughing За килотите пък да не говорим ... обичам прашката, ама тези с прашка,  горнището е малко ... откачам ..  #Crazy Сега ще видя какво ще намеря ... ако изобщо намеря нещо  Peace

За учението - решила съм го, исках само Никол да почне ясла ли е детска градина ли е, за да имам повечко време за подготовка и учение в последствие .. но като че ли е още рано, та мисля да поизчакам поне още 1 година, Никол в къщи не ме оставя на мира, а трябва да е по- самостоятелна като че ли ... ще го реша   Peace

Рени, абсурд да й купя тая кухня на ЧИКО, та тя струва 200 лв., просто исках да ви покажа подобна картинка, а само тази намерих... Аз маниачката на дрехи, знаеш ли колко рокли, поленца и блузки ще й купя с тия пари ...  Laughing За 50лв е тази дето съм харесала, но незнам на коя фирма е ...  Simple Smile

СТавам за сега, че нямам време, а трябва и да се обличам и гримирам .. така че като се върна ще пиша пак ..
ПРиятен ден на всички  Heart Eyes

# 144
Мили момичета - ето тези цветя са за вас:   bouquet  bouquet  bouquet
Ще ви кажа после защо така започвам. За съжаление не мога да прочета всичко, което сте писали последните 2-3 дена и моля да ме извините. Не само че бързам (пустата работа, почти сама съм в редакцията  #Cussing out), но имам и друг проблем. Недоспала съм, плаках сутринта и сега ме болят очите  Embarassed Не че има нещо лошо, ама ми избиха чивиите и сега наистина едва гледам в екрана. Някак изсъхнаха очите ми и ме болят, и е много неприятно усещане. Още веднъж моля да ме извините. Малко по-късно ще вляза да чета подробно. Прочетох обаче въпреки болежката първия постинг от толкова време на Маргото!  Laughing Hug Heart Eyes Добре дошла, мила Марго! Толкова много ни липсваше наистина! И браво за успеха с памперса. Аз таквоз нещо нямам нерви да науча моя син и ще разчитам на яслата  EmbarassedДа, много ме е срам, но като се върна вечер, кое по-напред  ooooh! Да си чистиш къщата ли (щото съм малко маниак в това), да готвиш за него ли, за теб и таткото ли, да къпеш ли, да го гледаш да не направи беля ли... ooooh! Както и да е, браво на вас!!!!!!  Peace Наистина очакваме с нетърпение и снимки от бала. Разкажи повече (а ако си го направила междувременно, извинявай) Heart Eyes
Иренка, оздравяхте, разбирам! Браво на момичето! Скоро ще се видим, нали?  Wink Родителите ми са ходили сега през уикенда с камион с багаж и майка ми разказа колко зелено и красиво било. До седмица-две щели сме да имаме черешки  Grinning Писах ли ти къде точно е къщата? Точно до байтошовата  Laughing До музея, там, дето е роден  Confused  Hug
Вили май вече са си в София  Heart Eyes Можем скоро да направим среща, а? Виленце, добре сте ни дошли!
 Heart EyesКалинка, ей сега го пускам "мъжкото" писмо  Joy Само да го намеря и това ще е следващият ми постинг. С Андрейката добре изкарахме, защото бяхме за първи път в зоопарка с една приятелка и нейното отроче. Беше хубаво, топло и с много деца наоколо  Laughing А вие как изкарахте? Разминаха ли се дъждовете при вас? Аз в петък така се молих за слънце и то изгря  Sunglasses Ще се помоля и за при вас  Wink Heart Eyes
Рени, самичък в стая ли спи Ванката? Викаш, че паднал от леглото...без решетки ли сте или просто се прекатерва  newsm78 Целувки по цицинката  Heart Eyes
Доре, друго си е да се погрижи една жена за себе си, аз разбирам защо казваш, че се чувстваш "нов човек"! Да са ти честити разкрасенията, а краченцата ви бързичко да се възстановят напълно  Hug Heart Eyes
Мили, душа, честита ви вила  bouquet Чак днес прочетох, че вече си е ваша. Пожелавам ви само хубави моменти там и як релакс! Андреята ще има къде да тича на воля!
А снимката му в онзи сайт е супер. Може ли все още да се гласува за нея или съм изпуснала срока? И там на каква възраст е бил, много мъничък ми се стори?
Вашия татко пък сега като нямах компютър и го гледах по- често сутрин по канал 1. Все върти, суче, няма значение каква е темата, но не изпуска да се похвали, че е баща Hug Много е горд от тоя факт. Аз харесвам такива мъже, дето никога не забравят семейството си, дори и когато имат много работа.
Марго,  Hug Heart Eyes Heart Eyes Благодаря за всички хубави думи! За конкурса не е късно да се гласува, ама първото място е доста напред (към 60-и-нещо гласове) и едва ли ще го стигнем. Но благодаря още веднъж много за желанието  Heart Eyes И за думите за таткото  Heart Eyes

И да се върна на това защо се разплаках днес. (Между другото сигурно имам доста грешки, ама очите ми направо не търпят поглеждане към екрана  Sad)
Ами зная, че преувеличавам, но снощи нещо много силно ме засегна и днес сутринта ми избиха нервите и се раплаках. Бяхме на рожден ден на Иван от Биг брадър 2 (може би в четвъртък Андрей ще покаже репортажа си от там, който иска да го види). И там срещам първо Елена (Хубавата Елена, за който я е забравил). И тя много студено ме поздравява. И никакво внимание. По-късно идва мъжът й и го питам дали мога да го снимам, а той: А-а, не, ако е за ФАМИЛНОТО СПИСАНИЕ, Не!..... А каква е цялата работа. Преди време цитирах Мариян, който каза за Елена, че на едно парти се е държала като "Гери Халиуел", демек много се била надула и никого дори не поздравявала, ама тези уточнения не ги написах. Е, заради тази реплика за Гери Халиуел и понеже Мариян работи при нас, в списанието, те ми говорят, че било "фамилно списание" и не искали принцовете да се снимат за него. Нямаше да ме засегнат никак, даже щях да се притесня, че съм обидила Елена с това за Гери Халиуел, ако не беше фактът, че когато цяла България говореше за нея само лоши неща и я наричаше "курва", аз пламенно я защитавах и пишех за нея най-топлите, най-сърдечните неща. Представяла съм я десетки пъти като светица, каквато тя определено не е и заради един цитат на друг човек сега те с мъжа й ми се държат като първа дама и президант на републиката, които съм обидила жестоко. Егати неблагодарността!  #2gunfire Защитавала съм Елена не само в списанието, но при всеки разговор с познат, с колега. Защитавала съм я със сърцето си. Вкъщи също. После знаех толкова кофти неща за нея, които не съм си позволила нито да напиша, нито да споделя с някой друг. Толкова клюки около тях съм научавала последните месеци, които, ако бях друг човек, щяха да са в пресата отдавна... Ето това ми е благодарността от тях!
И ми дойде малко в повече. Много хора напоследък решиха, че и аз, и Андрей сме "леки трици", защото сме прекалено добрички, учтивички и едни такива безхарактерни, разбираш ли. От малко хора усещам уважение - в рамките на най-нормалното човешко уважение - и затова, понеже вие сте сред тези малко хора, бяха букетите в началото на постинга. Обичам ви  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 145
Мили благодаря , за цветята и топлите думи.Светът  е пълен с фалш ,но аз лично вече започнах да гледам на него по-философски и се опитвам да не обръщам внимание на тези неща.Лошото е ,че има опасност в един момент да не ти пука съвсем за нищо,но ако уловиш мига всичко е ОК. В Пловдив има едно лекарство ,но е то е ПАТЕНТ за пловдивчани - сутрин  на гладно 1 лъжица МАЙНАТА МУ и целия ден ти е много гот Grinning За по-тежки форми повечко лъжички.
И нека да продължа още малко във веселата част.Сутринта ми започна МНОГО ПРИТЕСНЕНО.Обличам Вики за яслата ,а тя не дава да и сложа пликчетата.Чудя се какво става, а то какво било.Ами ....дошло и е newsm62.Отива  и си взима от мойте превръзки и си ги "слага " в гащите.Е тва вече ме разби направо.Какво и хрумна тая сутрин нямам никаква идея.Ако някой има нека свирка!Тъкмо си отдъхнах ,че намалихме разходите за памперс , а то сега превръзки ще трябва да купувам newsm45.
Та така е при нас - яко започва деня.
Нека кажа,че не съм се изгубила, а просто на село - /то си е почти като квартал вече на Пловдив/ нямаме интернет и събота и неделя съм ОФФ.
Но пък специално този уикенд си прекарахме супер.Татито ни заведе на яз.Батак и като и се отвори една хапка,направо ми стана неудобно пред хората.Кой каквото и предложи не отказа и си го хапваше.В неделята я мъчеше пак зъба и малко беше кисела,но добре ,че спа 2 пъти по 2 часа та не го усетих много.
Иренка,мисля че кухнята ще и е интересна на Никол,съдя по Вики.Леля и и подари кухненски к-т и да знаеш как ги нарежда ,бърка с лъжичките и храни куклите.Все пак са момиченца и това им е заложено.
Що се отнася до адвокатурата,хич не ми мисли -гмуркай се смело.И аз второто висше го завърших по-късно./ мога да вметна че съм родена на 29.12.1971 /.Верно е ,че е по-трудно защото малко отвиква човек от учене,но ще се справиш.Щом ти идва отвътре.А пък за банските - що се притесняваш толкова има и нудиски плажове oopsНе го приемаи на сериозно,нищо лично.

# 146
Падам от смях с тия превръзки  Joy Верче, весело е при вас  Laughing Laughing LaughingБлагодаря ти за успокоителните думи, и аз малко се пооправих, че яко бях яхнала метлата  afwitch И едно сърцебиене имам, и ми е гадно от несправедливостта... Не можах да намеря "мъжката" история, която исках да ви пусна, но пак ще търся. Затова пък ще ви пусна няколко реда, които ще напиша в статията си тази седмица да ми кажете остро ли звучи, грубо ли или пък прекалено меко  newsm78

Помните ли, когато цяла България си намери жертвено агне за комплексите и невъзможните мечти? Хем я нарекоха Хубавата, хем я посочиха като „леката” (макар в някои медии това „леката” да звучеше доста по-хард...) Тогава „Хай клуб” беше едно от изданията, които със сърце и ум застанаха до нея и я подкрепиха. Спорила съм с кой ли не, при това пламенно, в нейна защита. Никой от Съквартирантите не е получил толкова хубави думи (и мисли между впрочем), колкото бяха отредени на нея. Половин година по-късно Елена ме поздравява студено, а съпругът й отказва да се снима за списанието, което по неговите думи е „фамилно” (заради присъствието на Мариян вероятно). Какво се случи с вас, мили приятели?! Това ли е отговорът ви към малкото хора, които не ви нарекоха „народни артисти”? Много малкото, които никога не намекнаха за меркантилни намерения или звездомания? Още по-малкото, които поздравиха Елена за рождения й ден, докато повечето й Съквартиранти не искаха и да чуят за нея...
Описаните събития ме застигат по времето на купона, който Иван е организирал за 36-ия си рожден ден. Споделила огромното си разочарование от хора, на които в един период съм дала част от сърцето си, единият от шефовете им в „СИА” ми казва: „Не иска да се снима ли?! Ако го накарам, ще се снима не, ами...” Ей така, Миро, се подхожда. И ей така никога „фамилното” списание не е подхождало към теб и жена ти. Жалко!

Търпя критики! Особено от приятелки!  Heart EyesДо после!

# 147
  • Бургас
Eй това е имам много работа но прочетох мъката на Мили и не мога да не се разпиша.
Мили слънце как може да си късаш нервите и да хвърляш толкова емоции.
Та на  тях цяла България им видя простотията,то просто тях трябва да ги е срам да ти се надуват че не могат на малкия пръст да ти стъпят.
Ти си човек Майка и истинска съпруга а те са малки хора които си мислят че са постигнали нещо като са пресъздали една сапунка по ТВ.
От сега нататък ти им покажи колко са малки и че трябва да ти целуват ръка когато те видят пиши за всички съуперлативи а тях само загатвай че са там тези надути пуяци ще са доста ядосани че не са в центъра на вниманието.
Не хубавата Елена а многострадална Геновева и тя и Миро са като ощипани госпожици постояно все накой им се бъркал.
Горе главата и една от твоите сълзи не заслужават,смешници много се ядосах
Хайде изчезвам че ще ме бият после пак ще се разпиша.
Иренке дано на,мериш бански ако не тука има много ще си купиш като ми дойдеш на гости Grinning
Вили жалко че ви свършва ваканцииката де и аз да имах къде да отида Cry

# 148
Ей ме на, пак за малко, че нали съм си ЗАГОРИ ТЕНЖЕРА е току що се прибрах, а след 10-20 мин. трябва да ходя да си взимам принцесата ..  Laughing
Голяма съм шматка скъпи мои приятелки, от мен по- голяма шматка- патка нема .... бански не купих, но изхарчих парите за много други работи + още една дънкова пола за Никол и едно потниче ... ама като ги видях и очите ми останаха в тях и даже не се замислих  ... Не стига това, ама като си тръгвахме влязох в магазина за обувки да покажа на свеки ония зелените обувчици дето преди ви казах за тях, а то се оказа че са ми докарали от белите 36 номер и умрях от яд, че не влязох, щом стигнахме в Ботевград, а се сетих на тръгване към спирката  Banghead Banghead ... Добре че Драго е душичка, и му се чудя как можа да му се падна такава вещица  като мене, та той си е за живите жалби ...  Embarassed  каза че довечера ще ми даде пари, да ида утре да си ги купя ... само дано не ги купи никой до утре, че ще откача направо .. тъкмо бях забравила за тях, пък и ми казаха че няма вече 36 номер в склада им в София ... е да ама имало  smile3508

Мила, миличка душичко, това не ми звучи никак грубо, ако аз бях на твое място, статията много по- по- най- груба ще е ...  Laughing
Не се ядосвай за глупости, особено от поведението и възпитанието на простаци ... ЗАСЛУЖАВАТ си една яка статия като тая, да разберат какви защитници са изпуснали във ваше лице ... Много пък и наголеме работата на тая дрисла (сори за израза) ... пред очите на БГ правеше мъжа си на клоун от най- долните, сега вирнала главата ...  newsm11
Я елате пиленца при БАТКО да си хапнем и пийнем СЛАДКО - СЛАДКО  Heart Eyes

МИра, ама тя сериозна ли е поканата за морето, че аз съм готова, само свиркай ...  Heart Eyes иначе за друго се туткам, ама щом става въпрос за морето, пясъка, вълните - Ауууууууууууууууууууууууу   love001  love001  love001  love001  love001

Верче, щом Вики си играе с такава кухня, значи е съвсем навреме за възрастта им .. Утре ще ида за парите от детските (че непомня от колко месеца не съм ги теглила) и ще й взема ... Я ми кажете, като банките смениха сметките си, направо при банкомата ли да ида, или първо в банката трябва да вляза ... т.е. банката ще ми разпознае ли картата .. нещо не съм в час с тия работи .. кво сменяваха, кво стана, нищо не разбрах ...  Sad
Вяра, вече си имаш голямо момиче, ще се увеличи покупката на превръзки ... нека слага детето, да е жива и здрава  Heart Eyes Laughing

Тръгвам за Никол и после ще ви покажа на какво не устоях в детския магазин  Laughing
Хайде чао за сега, а на Мила 1000000000000000000000000000 прегръдки, целувки и цветя от мен  newsm51

# 149
Благодаря ви, милички  Heart Eyes  bouquet  bouquet Heart Eyes Страхотно разбиране от ваша страна! Мирка, Иренка, целувам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Що се отнася до новите кодове, няма никакъв проблем  Wink Ще ти разпознае картата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт