Лятото дойде, слънцето пече, а ОКТОМВРИЙЧЕТО морето го влече!

• 43 775
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Дъждовни, но сърдечни привети и от мен, Момичета!

...въпреки че като гледам никой не е заревал за мен ...
Иренка, не така! Naughty Не е необходимо някой да зареве за Теб, за да имаш стимул да пишеш. Липсваше ни, разбира се как де не ни липсваше. Но предишният път Те тресяха твойте Иренини вълнения от тръгването на яслата, след това до Ботевград беше стигнала за разни красоти, следващият проблеми с преинсталацията на антивирусната Те отдалечаваха от нас. Но тоз път явно е било най- сериозно. Много съжалявам за Николетка и Ти желая от все сърце бързо да се оправи. Тя е силно и дейно детенце и тез вируси няма да я повалят. Така че горе главата и бъди силна, защото всичко на Теб ще чака- и успокояване и гушкане на детенце и домакинството. Hug Дано утре се похвалиш с предишната активна и весела Никол. Цункай я от нас! Heart Eyes

...Още ли се кърмите?...
...и да си пожелаем да вземе да дойде лятото, а?...
Мили, още се кърмим и се надявам така да е и занапред.  Hug Много Ти благодаря за красивото, споделено писмо. Страхотно! Hug Искрено Ти желая да се сбъдне желанието Ти за идване на лятото вече в БГ. Hug

Вили, честити Ви думички. Явно смяната на средата си оказва влияние и то в положителна посока за дечицата. Дано скоро се похвалиш и с напредък с гърнето. Hug

...Но тук до 1-2седмици си отиваме.Сега преговарям с Митко да ни води на Велиград...
Мамарени, това ще зарадва много Иренката, ще бъдете толкова близко, на една ръка разстояние. А през почивните дни и с Мили ще се събирате за кафе и приказки! Завиждам Ви благородно, мили Момичета, и се радвам за вас! Heart Eyes А на Велинград на почивка ли, или просто на разходка? newsm78

Тук вали и е мрачничко, но аз харесвам дъжда и Ви стискам палци вече да идва истинското БГ лято- топло и слънчево. Бързо възстановяване на нашата принцеска- Николетка, за да се успокои и Мама! Hug

# 121
Здравейте, момичета и мъничета  Laughing
Иренка, много се надявам днес да няма Никол температура и да ви е казала много обнадеждаващи неща докторката  Praynig Рени е права, че явно "бациларникът" е в кърпа вързан на всяко дете, което тръгне на ясла  Thinking Много лошо, защото как да си стоят децата само вкъщи? Нали на яслите контактуват с други дечица, играят, учат се на разни неща едно от друго  Thinking Thinking Дано сте добре, стискаме ви палци  Praynig Hug
Калинка,и на вас да ви спира дъждът  Peace И ние тук мното се напатихме на дъжд тази година. Аз го обичам, ама ако е само от време на време, а не всеки Божи ден  Naughty Целувки на Даничка!  Heart Eyes
Рени, напълно ли се възстанови Ванката? Дойде ли му бързо-бързо момчешката муза да вилнее и буйства  Laughing Радвам се, че ти е харесало онова "писмо". И аз го харесах. По-късно, ако намеря едно друго, ще ви пусна и него. То обаче не е тъжно за нас, а за мъжете  Wink Joy
Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 122
здравейте и от мен  Hug

Иренка, искренно се надявам днес вече да нямате и помен от температура и неразположение... та Никол да играе на воля... още повече че се задават група ЕРГЕНИ- Иван и АНдрей .. около вас.. направо ви завиждам.. то за нас не остана УХАЖОР.. дай малко и насам.. hahaha не че и на мамите не завиждам за ракийката и салатката де... Joy

Мили, дано къщата да няма нужда от сериозни ремонти.. за да може да и се наслаждавате още от сега.. че прогнозата за времето през уикенда е добра и току виж сте отишли да починете от града и Андрейката да поиграе на двора...

Рени това световно и изобщо футбола хИч не го обичам и добре че имам МОМИЧЕТА... та явно и занапред така се очертава да го пропускам... а и някак ми е безинтересно като го няма нашият НАЦИОНАЛЕН отбор... няма я тръпката и очакването  newsm78

Кали, и аз ви пожелавам да си дойдете за почивка в българско... че си ни е хубава природата.. по това две мнения няма.. другото е че не умеем да я ЦЕНИМ.. и затова е на този хал...
калкото да процедурата по пишкането.. ами равносметката е че първият ден само веднъж пишка в гърнето, другите пъти в ГАЩИТЕ.., но вторият ден пишка ЦЕЛИ - ЧЕТИРИ пъти в гърнето.. днес очаквам още по добро представяне.. нищо че вече осавтосахме гащите.. но поне е слънчево времето и няма да закъсаме откъм липсата на материял за ОПИКАВАНЕ... hahaha

това е за сега ВИЕ СТЕ НАРЕД
ПОЗДРАВИ и приятни мигове с малчовците  Hug

# 123
Иренка,СПОКО!!! Във вторник и Вики така вдигна Т. но само за 1 ден и дотам.Нашата докторка каза ,че е по-добре ефералган свещички ,за да не дразнят стомаха,а и те са за зачервено гърло.Иначе продължаваме да си точим мърсолките ,да бухаме,но....Такъв е живота.Ако не е така те тия от фармацефтичните фирми гладни ще умрат Mr. Green
При нас си мисля ,че е поредния курс на зъби,защото Вики започна много често да си бърка в устата,приплаква ,а и всеки удобен момент се "вакуумира" на цицата,защото ние още си сучем.
Така,че отдъхни лошото е минало ,горе главата .И последно - Вики като вдигне по-висока Т я увивам с  мокър чаршаф и за нула време спада.Лошото е ,че е много тежък момент като видиш как пищи ,но като свикне и се отпусне ,че и е гот...
Вчера нещо не ми се работеше и заседнала въодушевено да ви напиша нещо повече,но толкоава съм била ентусиазирана,че...незнам как е станало но не съм го изпратила.Днес като видях направо ми стана лошо.Но започвам наново.
Първо искам да благодаря на всички за пожеланията за  новата ни "каютка" на морето и да поканя всеки който иска и има възможност може да заповяда.
А също и да се извиня,че  още малко ще ми е трудно да се обръщам към всяка,защото не съм ви научила историйките,но и това ще стане.Ние с Вики ще бъдем там след 01.08.Нека сега да споделя и аз един от наште проблеми.Преди 2 месеца забелязах,че крачетата на Вики се изкривиха.Веднага на "големия специалист",който я погледна бегло и вика" Х-изкривяване" - край така за цял живот.Каза само да махнем памперса и нищо повече.Това беше единственото хубаво каквото каза.Защото това беше повод да го махнем и вече сме без памперс.Мама не може да остави едно красиво момиченце да има криви крака и веднага при друг ортопед.Е на този шапка му свалям.Само като я видя и веднага на снимка и ни изписа специални стелки и обувки по поръчка.Някаква кост и на двете пети не си е на мястото и ако не се оправи така може да се наложи операция,защото иначе дъстабан за цял живот.Като профилактика ни препоръча и ходене по пясък и трева.Та сега живеем на село при наште и след яслата щъка по двора боса,а лятото ще е на плажа.На 01.05 ходихме до Св.Влас да видим какво ще обзавеждаме и минахме плез плажа.Не мога да ви опиша какво щастие беше.Като ,че ли цял живот само това и е липсвало.То бе тичане ,възгласи някакви,ровене в пясъка  и каво ли още не.Та си мисля ,че ще и е интересно на плажа.Миналото лято не го усети много,макар че като я пличкаха вълните  по дупето се кикотеше.
Що се отнася до балкана и там има място за цяла ясла Laughing Така ,че ако някой иска много чист въздух и спокойствие да заповяда.
А сга ще поспра ,че май много се отпуснах ,а пък нека има и за утре Stop

# 124
Благодаря ви много на всички за милите думи .. трогнахте ме  Heart Eyes
Никол е добре, тя не е спирала да играе, освен онзи следобяд когато я тресеше .. Вчера беше добре, въпреки че снощи вдигна 38.7 темп., та пак й боднах 1 свещичка, сложих оцет на челцето, 1 л. Нурофенче и спадна, но днес няма нищо и дано вече не я вдига .. Сутринта ходихме на преглед, докторката каза че няма нужда от антибиотик, защото се оправя вече, което много ме успокои, няма нужда от антибиотици толкова рано .. та тоя път се отървахме от тях.. Каза да я наблюдавам сега почивните дни, щото е малка и всичко при такива малки дечица много бързо се развива, та в понеделник преди яслата сме пак на преглед и ако има нещо зле си се връщаме в къщи пак на лечение .. ДАНО всичко е наред  Praynig
Времето е много готино, но несмея да я разсъблека и я държах с якенцето .. сега ме е страх като че ли за пръв път я извеждам, а до преди 2 седмици само по къс ръкав я държах ...
Тъкмо заспа и започвам да готвя нещо, ама викам си първо да се отчета тук и тогава ...
Мила, Рени нямам търпение да дойдете ..  Heart Eyes Ще направим и много снимки да има за останалите, дано поне ги раздразним да вземат да прояват желание да дойдат при нас ...  smile3533 smile3534
Много ми е мъчно за Маргото, аз пак не помня къде записах номера й, та ще помоля Вили да ми го даде да й звънна ...  Grinning
Вяра, благородно ти завиждам за къщичката на морето ...   bouquet Дано си изкарате много хубаво там .. Ех, така ми става мъчно че няма да видя морето, та чак ми се реве ... егати скапания живот ...  Cry
Иначе по въпроса за темп., и аз като вдигне я увивам в хавлия но не с вода, а с оцет, отгоре слагаме едно одеяло (но не от грамадните, та после веднага в пералнята, че по лесно), тя плаче, че държим ръцете й увити, ама няма мърдане ...  Simple Smile Но тия дни цялото и телце беше с нормална темп. или дори студено, но челото и нажежено .. затова слагах само кърпа на челото ...

Ами нямам време да пиша още, отивам да сготвя нещо за вечеря и ще гледам да вляза пак тия дни, ако нямам време днес ..
Приятен уикенд на всички и до скоро  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 15:00 от Irena80

# 125
Здравейте,момичета!
Извинявам се,че съм толкова нередовна,но затова пък ви чета винаги и ви чувствам много близки!Хубаво е да си имам и малко интелектуална среда,тук мамите в парка са доста ординерни,нямаме общ език и въобще....скука ми е с тях.Само чакат да навирят цигарите(оня ден щяха да пунктират една бебешка бузка),пък децата им,да се забавляват посвоему.
Много ми е тъжно като прочета,че някое шушонче се е разболяло Cry,наистина,че тия ясли култивират всякакви бацили.Тук някаква варицела е плъзнала и мъника все се увира покрай деца с шарка,само се моля като отидем на море(само ние с тати) да не се изприщи баш тогава,че хайде обратно и сбогом море ooooh!.
Сега съм я натирила пак на село,много й е гот там.Има едни прасенца,на които вика грух-грух,храни едни пуйченца с мушкато,вика кучето по име-Тонкеееее.Иначе не й спират устата,повтаря най-различни думи.Оня ден като се събличах тя се изцепи звучно-гъзззз(явно съм се завайкала,че имам голям гъз)-на какви глупости съм я научила само ooooh!.
Казва-Тати бачка,баба плаче,няма коладче(шоколадче)и др. такива прости изречения.
Сега отиде с баба си на цирк- не си преставям  какво ще прави 2 часа newsm78,дали ще й е забавно?
Аз ходя на стаж в кардиологията и се изумявам какви млади хора с инфаркти лежат в момента-жена на 30г и мъж на 36г(който е в критично състояние) Rolling Eyes.
Хайде да нацелувате съкровищата и до скоро! Hug

# 126
Мили момичета,привет и от мен в тези късни доби Grinning
Сега да ви кажа,защо ме нямаше цял ден,само Иренка да не ме смъмри Rolling Eyes

Митко имаше работа на Ботевград и ние барабар с него се натунтуркахме в колата и хайде при баба.Жалко ,че за толкова кратко,но най-скоро ще е за повече Grinning

Иренка не ти се обадих миличка,защото нямаше как да дойдем до Правец ,а и като знам,че не сте много добре-затова.Но като си дойдем няма да  е така Grinning Много се радвам,че Никол е по-добре.Дано найстина се размине.Моето мнение,което в никакъв случай не е толкова важно е-да не я водиш поне още ден-два на яслата Rolling EyesНека се въстанови напълно,но ти най-добре си знаеш. Ох и а зсъм същата сега с Иван все не смея да го съблека,ама така пък ще го изнежа,струва ми се.Абе въобще голяма съм баба в някои отношения Sick

Креми голяма скица е малката.Тя направо си говори вече Peace А от село по-хубаво няма,чист въздух,природа,абе хубаво си е.Няма ли с дечко да ходите на море?

Вяра дано с Викито всичко е наред и бързо се реши този проблем.Това да ходят боси и аз го знам от нашата докторка.Било много полезно.Но вие е взжно,че сте взели всички мерки.Току виж дойдем на гости на Родопската ви къщичка,след тези покани Heart Eyes Благодарим ,за което Heart Eyes

Вили мила,и аз не обичам мачове,ама пусто с тези мъже,май все повече ще гледам Shocked А за ухажорите,направо не знам как ще ги разделяте Joy Те с атолкова кът в нашата темичка Sick Дидито как е,поуспокои ли се вече?

Мила ,Ванката е по-добре,но си имаме едни сополи,трайно прикрепени към носа му,вече 2 седмица Shocked Ще го водим на преглед,а и искам да го видят з атрета сливица.Но като цяло е по-добре,не му пречи да беладжийства по-цял ден Grinning Такива интересни 'неща' и въобще нещо интересно ни пускай всеки път като ти попадне,все пак си в кухнята на новините Heart Eyes

Кали на Велинград ми се иска да отидем за 3-4 дни малко на почивка с Ванката,че и за него ще е добре да мсени въздуха и надморскат височина.А и там на мен много ми харесва Heart Eyes Ходим в едно хотелче много симпатично има басейн за децата и голяма детска площадка.Иван не сме го водили до сега де,затова ми се иска ако успеем да отидем.Ама то дори за 3 дена си трябват пари Thinking А за срещата ще ви чакаме и вас с Дана,непременно Hug

Хайде момичета лека нощ,че то стана утре вече,а и този ден ми се стори безкраен.Целувки  bouquet

# 127
здравейте, мойте папурчета, мехурчета, сладурчета

newsm44 smile3534 newsm44 smile3534 newsm44 smile3534

Най- после тая тъпа машина я оправиха!!! На 4.06. на 2 пъти писах и 2 пъти се рестартираше сам като реша да публикувам. Третия път вече беше фатален. Смениха какво ли не, и все гърми я Уиндоуса, я гасне изцяло по някое време... Та чак онзи ден в понеделник се разбра, че самото захранване е изкукуригало. Смениха го и сега всичко е  newsm10, дано да е това, де...

Имам много за разправяне, но по малко, по лъжичка на ден, та да е по- сладко.

Доре, дано Викито се оправи по- бързо, че и времето се оправя, та да се видим най- сетне. Винаги, когато ние майките блеем, патят децата. Понякога пък стават такива лоши работи, дори и да си до него...Знам ли? Имало да става...

Рени, като ти прочетох постингите и окончателно се отказах от ясления период. То бива- бива, ама това вашто....Сега ще трябва яко засилване на имунната му система.

Аз така си говоря, ама и Ками е вече пети ден на АБ. Миналата събота започна една висока темп. и я поддържа до понеделник. Заведох я при педито. Червено гърло, уголемени и сочни сливици и оттам - възпалено ухо. Като я натисна от дясно, така изпищя, че щеше да ми спука на мен тъпанчето. А аз се чудех защо все се вреше в мен, но не като за гушкане, ами си буташе главата я в корема ми, я в краката ми - където и паднеше. Ми то я болело ушето и тя се е чудела къде да се дене...Започнахме АБ (Фромилид) от понеделник и капки за уши Отипакс. Въпреки АБ-ка ми правеше лека темп. до сряда. Вчера и днес не е имала. Капките се оказаха вълшебни. Още след 2-рото капване вечерта като заспа в 9,30ч. та се събуди на другия ден в 9ч. Почти 12ч сън. Ми тя милата беше капнала от безсъние 3 дни, а и ние покрай нея. Стомаха и се раздразни от Нурофен, Калпол, антибиотик и никакво ядене. Даже вода и сок пиеше с много молби. НОООО, вече сме добре.

Аз пък да се похваля, че още на 25.05. махнах дневния памперс. Просто така се случи, че детето осъмна без нито една бройка и докато тати се наспи, докато купи вечерта...Изкарахме деня по гащи с 2 напиквания и то щото мама забравяше, че детето е по прашки. Една седмица след това вече започна да си казва и така в пакета пампи от 70бр.( купен на 25.05.) към момента има 37бр. Значи за 22 дни сме изхарчили 33бр. По един за през нощта и в началото на периода по 1 за обедното спане. Сега вече само през нощта. Две сутрини имаше даже, в които се събуждаше със сух памперс и аз веднага я слагах на гърнето, та си го ползвахме пак вечерта.
Егати сме икономични, ааааа?
Обаче с яденено е пълна трагедия, особено сега около вирсната история. Нищо не яде, ама нищо! Даже и любимите и череши и краставици не иска. Иначе черешите ги ядеше с костилките и после тропаха в гърнето Shocked А не дава аз да и ги чистя, тя все иска сама да се справя. Днес на обяд като никога от седмица насам си изяде второто от кухнята. Ама, добре че беше една муха Rolling Eyes (умира от страх от мухи, еле па от големите). Видях, че е влезнала една в кухнята незнайно от къде (на прозореца има мрежа) и тя я следи зорко скрита зад една отворена кухненска вратичка. Хванах мухата, скъсах и едното крило Shocked да не може да избяга (да не се втрещите от мен), сложих я на масата до купичката и да видите как претенциозната ми Бамбуча излапа всичко за норматив, че и от крема хапна даже. После като заспа в 13,30ч, та чак до 16,30ч. Абе, друго си е да се наяде и да си легне, иначе все по 1час спеше.

Някоя, по- умна мама да ми каже знае ли кога се разбира дали детето е левичар?
Камелия се опитва да се храни с лявата ръка, книжките също ги разлиства с лявата, отвива капчки пак с нея. Незнам и дали е наследствено, защото майка ми и брат ми са левичари. Бях и купила прибори за хранене с извити дръжки на Чико, но тя изобщо не можа да си сложи нищо в устата с лъжичката, защото я държи с лявата ръка, а тя е за дясна. Heart Eyes

Ооооо, и друго щях да забравя да се хваля. Реших да си запълвам времето (като няма бг-мамма) с изучаването на  ooooh! испански език. Тъкмо запчнах с един- два урока и Ками се разболя. Но от понеделник, ако всичко е наред след прегледа и, се захващам сериозно. Вожда също прелиства няколко пъти учебника, та може и заедно да сричаме...Ще ни помага снахата (знае го идеално) и съседката ми (с испанска филология, от нея взех учебниците). Добре, че каквото пише, така се чете и произнася, а не е като английския (мразя го Sick).
Не ми се смейте, че *на дърт гъз- зелен бъз*, моляяяяя вииии Praynig Но нали като ми влезне муха в главата и КРАЙ! Испания, та Испания #Cussing out По последни данни няма да стане по- рано от есента, но до тогава има САМО 3мес. Не, че на мен ще ми трябва за тогава, на мъжО по- ще му трябва, ама нали аз трябва да съм му стимула да почва да го учи и той....

За морето тая година ние сме на кантар. Още нищо не се знае как ще сме с финикийските знаци. Имаме някакви пари, но те са за евентуално заминаване на вожда и за нашата самоиздръжка поне първия месец тук. Не смеем да ги пипаме, че уж към есента, но ако изпадне нещо и по- рано, трябва да сме готови. А това е по-важно от почерняването на манастирската ми трапеза Naughty Бившия ми мъж има да дава издръжка за 1г. назад  и вече чакам призовка за дело по тоя повод. Та, ако го осъдя да ги плати - ЩЕ ХОДИМ НА sun Иначе- ЙОК!
На тези от вас, дето ще ходят, им пожелавам ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ и да се накефите и заради нас с Иренка (и тя, милата, да я ожалиш, няма да ходи) Weary newsm45

Снимки от  абитурнта ще гледате като му пратят съучениците от техните. Ние имаме запис от камера, но незнам кога ще ми го качат? Снимки има на лентовия апарат. Цифров не му подари леля  му, а му дадоха парите, защото той така искал. Казал им, че ще си събира пари за кола на всички и подаръци почти нямаше.

Ей го на, пиша за изедника Здравко и той се прибира. Сега ще ме напъди от тук сигурно. Добре, че заминава да бачка на морето от 1-ви... И дано се задържи там цялото лято да си отдъхна малко от него, да не вземе нещо да се издъни и да му бият шута!

Даааа, познах! Така, че bye и smile3524. Да спите в кош, да сънувате грош!

# 128
Привети и от нас, мили Момичета!

Ето и най- радостна вест! Пимпа е сред нас! Липсваше ни, много, да знаеш!  Hug Направо не повярвах на очите си като видях постинга Ти. Честито Ти махане на памперса, оздравяване на Камито. Разби ме с номера с отрязаното крило на мухата. Heart Eyes Успех с испанският/ а за коя снаха говориш? newsm78/ и дано на есен да се сбъднат желанията Ти. Дано делото завърши с успех и да се уреди и малката и голямата Принцески на море, а не само батито Ви. Жалко за цифровият апарат, но младежа сам си избира, определено парите са му по- нужни! Peace

Иренка, много се радвам за овладяното състояние на малката Ти красавица! Дано все така добре да продължава и за напред! Hug
...По-късно, ако намеря едно друго, ще ви пусна и него. То обаче не е тъжно за нас, а за мъжете ...

Мили, женското писмо, беше много хубаво. Защо да е тъжно, напротив много добре написано и пълно с толкоз "женски" истини.  Hug

Вили, планираш ли завръщане до София преди морското посещение? Thinking

Мамарени, а какви са цените на това хотелче?  newsm78 Определено ще му се отрази добре на Ванката смяната с чист въздух, дано да стане. Hug

...а и всеки удобен момент се "вакуумира" на цицата,защото ние още си сучем...
...Та сега живеем на село при наште и след яслата щъка по двора боса,а лятото ще е на плажа...
Верче, много се радвам, че и Вие с Викито сте в кърмаческият отбор. Hug А да знаеш само колко ти завиждам за сегашният Ви живот при баба и дядо. Мно-о-го! Наслаждавай му се. А и много съжалявам за  неизпратеният ентусиазиран постинг. Но се надяваме утре да компенсираш липстата му! Hug

...ви чета винаги и ви чувствам много близки!Хубаво е да си имам и малко интелектуална среда...
Козлю, това е най- страхотният комплимент, мила, за всички нас! Hug Стискам палци, морското Ви посещение с Татито Ви да се осъществи. Наталито ще бъде здраво и послушно момиченце при любимите баба и дядо, и ще си играе с Тонка, ще се любува на прасенцата, ще храни пуйчетата. И Ти вземи се харесай най- накрая и не учи щерка си на разни "неприлични  думи". Hug

Мирка, липсваш, мила! Как е работата, как са двамата малчугани- Танечка и Ванката? Hug

Лек и хубав, нов и слънчев ден Ви желая! Hug

# 129
  • Бургас
Здравейте момичта,затрих се аз ама така става като ми е голяма устата и казах на родителското тяло че сега нямам работа и ще си мързелувам,още на другия ден ме привикаха че имало голяма нужда от мен та така свършиха ми безгрижните дни още преди да са започнали.
За Танчето какво да ви кажа ходя на ясла и без да мрънка си понася ставането сутрин а пък от както и аз работя се налага да стават към 6,30-7,00 и много им тежи на децата ама аз нали съм терорист хич не ги оставям да се излежават.
Абе незнам как са вашите дечица ама моите да са ми живи и здрави хапват здраво,когато ги вземем от градините и се почва едно ядене,аз ходя на обяд до кухнята и им взимам храна защото нямам време след работа да започна нещо да бъркам а и те не искат да чакат само се мъкнат след мен с отворени усти и така си реших проблема отварям им по един буркан и с големите лъжици за 2мин са омели манджата ,а аз почвам нещо за нас да правя като естесвено те пак хапват заедно с нас.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Марго най накрая се появи много ни липсваше  жалко само че малката ти е била болничка но щом вече сте се оправили значи всичко е добре,а за испанския като стане работата там най добре ще го усвоите.
За морето недей рева после като имте парички ще ходите на най хубавите плажове.
Поне сте се се отървали от досадния памперс аз вече имам алерги от 3год само  с памперси се разправям и много ми писнаха вече дано това лято и Таня да се научи без него че да мирясам.
Рени аз само четях за вашите неволи и така не можах да напиша че съм с вас и стискам палци бързо да оздравявате надявам се вече да са се свършили гадните дни при вас и да останат лош спомен само
Иренка дано на малката принцеса и се размине само с Т и в понеделник да си е добре детенцето да ходи на ясла при другите дечица.
Вяра дано крачетата на малката да се оправят и следа да не остане от проблема
Хайде момичвта да се омитам че цяла седмица само пооправям по  малко и тука е паднала бомба а и Таня продължада да маже.
За морето още не се точете много е студено лично аз хич не съм ходила до там .

# 130
здравейте  Hug

виж как можело и още мами да се включат...Маргото това се отнася за тебе.. този компютър да хванеш и  #2gunfire ама чакай да не викам ДЯВОЛА... че хубаво си ни дошла.. но си мисля че добре ти се е отразило липсата на ФОРУМА.. виж и памперса си МАХНАЛА и ИСПАНСКИ си взела да УЧИШ... направо ти се чудя откъде този ентусиазъм... да хвана и аз като се прибера в СОФИЯ да не си включвам ИНТЕРНЕТ.. че сега в новото жилище още НЯМАМ и да поотхвърля някоя изостанала РАБОТА.. не че имам желание... но това с ПАМПЕРСИТЕ моята МАЙКА ме увика....как може да не си научила детето да е без памперс до сега... какво си правила в София .. нито готвиш( нали бяхме на кухня) нито ходиш на работа... #Cussing out абе МАЙКИ... и аз за да демонстрирам АКТИВНОСТ... сега съм на този хал .... ooooh! #Crazy ooooh! през час свалям ГАЩИ и викам .... ПИШШШШШШШШШ .. не че има ефект... е оцелвам на ден по 2-3 пъти... ама вчера забелязах че като и сложа памперс и Диди се напишка в него  си пипа панталоните и се ЧУДИ що не е МОКРА... значи детето прави някакви ИЗВОДИ... но ЗОр ще видя докато стигнем до ФАЗА да си казва САМА  Sick #Crazy Sick

Мира, не казваш какво почна работа... но ти пожелавам да ти харесва и да ходиш с желание на нея.. а иначе женската работа край няма... та не си давай много зор...в къщи  Thinking

Кали, в понеделник се прибирам в СОФИЯ..и таткото е казал че не ни пуска поне ДВЕ седмици от София... че му било мъчно за нас... а и да му пооправим ЕГРЕНСКАТА къща... че се е заринал в ПРАНЕ и БОКЛУЦИ... като си го знам.. а и с тези магазини с които се е хванал.. току виж ИЗПУСНАЛ почивката на море със сЕМЕЙСТВОТО... hahaha

Вяра, браво и на вас за махането на памперса.. па макар и подтикнато от тези ПРОБЛЕМИ.. важното е че сте го открили и правите нещо по въпроса та да не страда Вики като порасне...а пък за КЪРМЕНЕТО ти си знаеш.. вие с КАЛИ сте нашата гордост...  bouquet  bouquet  bouquet

за левичарството Марго и аз не съм от УМНИТЕ мами... но и Диди си служи отлично с лявата ръка ... но немога да кажа че не използва и дясната.. то сигурно след време като поусвоят повечко действия ще им проличи.... ЛЕВИ или ДЕСНИ ще са  Joy

Иренка, тъкмо мислех да ровя в личните си съобщения за координати на Маргото... но тя ме е преварила , като се е появила вече между нас...та ЧЕРПИ информация направо от ИЗВОРА... че нали се сещаш първият път как пропуснах едно ЧИСЛО от телефона и.. hahaha

Креми браво на НАтали ..виж я как само се справя с приказването.. а иначе по въпроса с ГРАДИНКИТЕ и разните екземпляри наричайки се МАЙКИ и из имам този проблем.. като им кажеш за ИНТЕРНЕТ и ФОРУМ за майки... те те гледат все едно си паднал от МАРС... а и такива глупости блещт и ги вълнуват... не ти е за приказване... то сигурно и аз на тяхните години съм ги приказвала... ама сега нали съм дърто КУЧЕ си меря приказките през ТРИ кантара... преди да ги ИЗБЪЛВАм.. та сигурно затова ... #Crazy

много слънчеви разходки на всички

# 131
Здарвейте  Hug

Марго толкова се радвам,че пак си тук newsm44 newsm44 Найстина ни липсваше много.Браво на теб и Ками за памперса smile3501 Вие сте нашата гордост и момичета за пример.Дано Бамбуча вече е добре и да започне да си хапва.Тя като се оправи ще прояде.Не и ли даваш от любите пъдпъдъчи яйца? Иван също много ги обича и ги лапа като бонбони Grinning Grinning Това за испанският е чудесно,че сте решили да учите,поне като отидете там няма да сте като глухонеми Sick  И аз като Кали да попитам за коя снаха говориш,нали съм "Мара подробната" Сега да не вземеш набързо и да го ожениш Здравко Grinning  Ей май много го юркаш това дете  Grinning
Да знаеш ,че искаме и с нас   да се видиш,не само с Дори.Трябва да си организираме една предваканционна срещичка Heart Eyes  А снимките като ги занесеш да ти ги вадят можеш да ги помолиш да ти ги качат на диск(струва нещо около 0,50ст.) и после си ги качваш на компа и ни ги показваш Heart Eyes Heart Eyes Много искаме да видим абитЮрента Grinning
А за яслата направо не знам какво да ти кажа.От там дойдоха нещата,детето си беше здраво преди Rolling Eyes  Но няма начин,все ще боледуват,но да не е чак така Shocked

Вили,сериозно порицание си получила Sick Но те май всички баби(майки) са така,защото и мен ме мъмриха вчера Mr. Green

Иренка мила къде се загуби,дано да сте добре Praynig

Мирка ,благодаря за подрепата  bouquet Хубаво е че децата си хапват.И наш Иван като е добре,не мога да се оплача с яденето.Ти добре си намерила решение на въпроса с готвенето Grinning  Но то пък едни ръце имаме,за кое по-напред.Как е студено на морето #Crazy #Crazy  толкова мой познати отиват,а и мами от форума са вече там.Водата може би все още не е като чай Grinning

Хйаде момичета,че времето е много хубаво и е грехота,че още сме в къщи,ама пусти форум Mr. Green Мъжете ми дават зор да излизаме.Желая Ви топъл и усмихнат ден на всички  bouquet

# 132
Здравейте, докато Никол чисти терасата, аз да вляза за малко ...
Първо да кажа на Марго - ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА КАКООО, че много ми липсваше, а на останалите да кажа, че първа я чух  smile3534 по Скайпа .. абе дрънна той, викам коя ли мацка търси Драго, и като видях КОЙ Е, скокнах като младо яре .. жалко че неможахме много да говорим, че Ками й се доспа, а НИкол каза че иска да яде, но не че яде, само ме излъга да топля и ми каза НЕ ...  Laughing
Благодаря на Кали, която ми даде номера й няколко минути преди да се появи КАКА ...  сега поне го имам записан Laughing

Мирка, добре си ни дошла и ти  Heart Eyes и виждаш ли що понякога требва да си траем като нямаме работа ...  Laughing
Рени, няма да ти се карам, щом е било за малко, пък и Никол е вече здрава (да чукам на дърво), но нека съвсем й мине, пък и лятото е пред нас, басейна е отворен, така че ще има да цъмбуркаме в него, ако не в морето ...  Peace
Вяра, дано се оправят крачетата на Вики и няма никакви изкривявания и изобщо проблеми с тях .. стискам палци  Heart Eyes
Кремиии, добре си ни дошла и ти ... вярно че рядко, но ще ти простим  Heart Eyes  Тя Наталката направо си говори вече, щом и изречения прави, много сте напред с материала ... браво на нея   bouquet явно при баба и дядо й се отразява много добре  Grinning
Браво на Ками за махането на памперса   bouquet Heart Eyes Това на мен ми е най- голямата мечта, да махне Никол памперсите, и се радвам че сериозно са се заели сестрите в яслата ....
АЗ забравих да ви кажа за родителската среща и понеже през цялото време като глътнах микрофончето и не го изпуснах, та директорката и останалите взели та ме избрали с още 2 майки за родителския съвет .. но като не е ходила Никол на ясла и не съм говорила с нея, та се чудя какво ли значи това ...
Та първото нещо което ми направи страшно лошо впечатление, беше че гардеробчетата и на яслата и на групите в градината, са си пред съответната стая ... и кво става, не ни пускат да влизаме вътре, мин. седмица казах на едната от сестрите да вляза, а тя ми вика: ами може, ама колежките се сърдят, че майките влизат ... АМИ че аз откъде да знам какво има Никол и какво трябва да донеса ново, помня ли аз колко чорапки и чорапогащници съз занесла, има ли бодита, с къс или дълъг ръкав са ... няма да си водя и за това отчет ... и много се ядосах, ама страшно много ... .И ОНЗИ ДЕН на родителската повдигнах този въпрос .. Викам: нестига това че на нас майките не ни е удобно, но и вас облекчаваме по този начин ... На вратата стоят 3-ма родители, вътре 1 стои при другите деца, другата се разчеква да търчи .. води 1-то дете, отива за другото, през това време на първото майката казва, че е забравила биберона или нещо си, тази търчи, третата бърза за детето си ... и става олелия ... И се радвам, че това е имало ефект, вчера като водих Никол на прегледа, срещнах едната от сестрите (щото на яслата, незнам как е при вас, но нямат учителки, а мед. сестри ги гледат) и тя ми вика: Жива и здрава да си дето повдигна тоя въпрос, директорката свика съвет и с останалите и от градината (че нали са една сграда) и решиха да позволят на майките от яслата да влизат чак вътре, та от вчера вече влизаме ...  smile3501 Много се изкефих, честно ... нито една не е влязла с обувки по килимите, нито една не е намърсила и окаляна нещо, а ни карат да ги обличаме с костюмчето дето ще стои детето през деня там ... ама аз неискам по улицата да я водя например с анцунг, колкото и да е модерен и скъп ... аз обичам като излезем, дори до яслата никой да не срещнем, мен това не ме интересува, но да се облечем елегантно ... и те знаете ли какво ми казаха: ами отдолу обличаш костюмчето, а отгоре си я обличаш как си искаш и ние ще съблечем горното като дойдете ... ДА БЕ ДА, ще ходим по улицата облечени като че ли е зима с 2 ката дрехи .... Един ден я оставих с дебелите джинси (точно деня в който тръгна) и им казах да й облекат костюмчето, което съм занесла, щото са дебели, но деня си беше студен ... и вечерта като отидох я видях с дебелия панталон ... ами немога да разчитам че ще я облекат така както аз искам ... Затова сега ми е кеф ...  Grinning
СОРИ че ви занимавах с това, но от първия ден (15.05) до вторника (родит. среща), всеки ден съм ги питала, Какъв е проблема точно, че неможе да влизаме, а на врата се събираме 10 родитела, кой чака дете от яслата, кой от градината и се гъчкаме и бутаме като оФци ....  Grinning
Другото нещо което казах, беше за бодитата, памперсите и гърнето ... казаха ни да занесем около 10 пликчета и НЕ бодита, защото са дълги и като ги слагат на гърнето и трябва да се навие, но е достатъчно широко надолу и края му при копченцата пада в гърнето ... ЕТо затова не са й закопчавали бодито, по- лесно е така, затова тениски да занеса и пилкчета и ще ги угащтват ... не че няма кръсчетата да са им голи по цял ден, ама ...  Thinking

Ами, казах си това което ме глождеше отвътре и ставам, че Никол сменя програмите на ТВ-то и е стигнала до каналите, дето няма програма и шуми, та главата ме заболя ... а, изключи го, и слава богу  Laughing
Приятен ден и до следващия път ...  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 11:35 от Irena80

# 133
И още нещо да кажа на Вили: Вили, мама и свеки като се съберат и лекцията относно гърнето и памперса на Никол, не се пропуска, само дето АЗ НЕ СИ ВОДЯ БЕЛЕЖКИ  Embarassed и нямам такова намерение: Детето ще стане на 2 години, ти кво чакаш, спиш ли, на гърнето се слага месечно дете, ти на у-ще ли ще я водиш с памперс ....    Joy Joy Joy  Накрая им кажа да си ГЛЕДАТ работата и да не ми се бъркат, че ще стана ЛОША, и ако целят да си развалим отношенията, да продължават, ако не - просто да млъкнат ... Свеки вече не ми казва, ама мама продължава, та много пъти разговора ни приключва с трескане на телефона и така до следв. път  Laughing Laughing Laughing

# 134
Здравейте и за днес! Нали имам да наваксвам, та като заспа Ками и веднага седнах. С нея е невъзможно, а и ме е страх да не направи нещо на тая тъпа машина, че колко пари се издаваха ooooh!, все едно нов комп сме купили, а то се оказа джаджа за 30лв. Да не говорим, че след бала бяхме с парите на тъмно червено и едвам се оправихме.

Ренка, давам пъдпъдъчи яйца, разбира се. Тя даже като се присети сама отива до хладилника със стола за хранене, нали е на колела, качва се на него, отваря и си взима това- онова. Но най- вече бърка за яйцата, сока и сметаната на спрей. Гледам да са и под ръка, че да не се катери по рафтчетата. А хладилника и е висок, защото отдолу е с фризер, вратата на хладилната част отворена и опира в главата. Със стола така достига и разни шкафове, абе няма спасение и това е!
Как коя снаха? Гаджето на Здравко. Баща и и сестра и са от години в Испания, откакто са се развели родителите и. И тя покрай тях го научила говоримо, а сега е в испанска паралелка и иска висшето си някога да го учи там. Научила го е говоримо от чатенетето със сестра и най- вече. Аз и викам снахо, че тя нали все: Здрасти МАМО, чао МАМО и затова. Иначе е малка, сега завършва 9кл.
Знам, че фото лентите се сканират, но няма къде в нашия комп да завра диска, ще трябва да ги качим от някой друг компютър. Затова чакам съучениците му да ги публикуват някъде из нета и ще ви дам линка от там. Така е най- лесно.
Записа от камерата е само 10мин., защото ни я донесоха в 17ч., а той тръгна в 17,45ч и нямаше кой и кога да се занимава. Диска ми го донесоха със записа, но незнам как става да го качим пак от друг комп и да го гледате като клипче?

Мили, душа, честита ви вила  bouquet Чак днес прочетох, че вече си е ваша. Пожелавам ви само хубави моменти там и як релакс! Андреята ще има къде да тича на воля!
А снимката му в онзи сайт е супер. Може ли все още да се гласува за нея или съм изпуснала срока? И там на каква възраст е бил, много мъничък ми се стори?
Вашия татко пък сега като нямах компютър и го гледах по- често сутрин по канал 1. Все върти, суче, няма значение каква е темата, но не изпуска да се похвали, че е баща Hug Много е горд от тоя факт. Аз харесвам такива мъже, дето никога не забравят семейството си, дори и когато имат много работа.

Вили, щом ще си тук, в София около 2седм., дайте да се съберем някъде кукувиците и да се накукаме преди да сте си били камшика към морето! Казват, че се задават топли дни. А и малчовците, дори и болните, са вече добре.....
Сигурно пак аз ще трябва да ви ръчкам за среща, засрамете се бе #Cussing out

Кали, айде идвайте си! Иначе лятото ще си мине и вие само с каненето ще си останете! Майтапче, де! Вие си знаете, но да знаеш, че те чакаме!

Ставам, че вожда иска да го лапа преди работа и аз трябва да му седя на масата като компаньонка със заголена гръд - иначе не му е сладко Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт