Кафето беше добре,ама много студено при нас
Що така разочароваш момичето,може да иска да се включи при нас,пък не смее
Я виж кви сме
Хйаде целувки и от нас,че сега като дойде футболния фен и край на нета
Трябва да слагам салатата и ракийката 

А за снимките, имам хиляди диска ми е пълен, но засега изчаквам... 

но явно при нас с Петя чупките са се получили по на гъсто... 

защото от днес съм горд собственик на къщичката в Правец!
и да ви черпя
И да ви поканя в бъдеще да направим поне една сбирчица там 
Особено като гледам какви хубави снимки е направила пак Вили, току-виж спечелила нещо хубаво от конкурсите в онзи сайт.

Много дълги години и дълги романтични и прекрасни дни и вечери да имате там,семейството и всички около вас
Е сега вече чувствам,че ще има и срещи в Правец,на басейн,на кръчмичка,на виличка
А Иренка ще пощурее от кеф,че ще има кой да ги навестява по-често 
Много ясно,че от нашите 'ресорти' по-хубави няма
Да знаеш ,че Ви чакаме с Даничка непременно да се видим 
Аз му давах от тези хомеопат. и горе-долу му облекчаваше.
. Направо съм толкова щастлива дано наистина почивката е почивка и да ние хубаво времето че сме само за 8 дни. Но пък след това ще си погостувам на мама и тате един месец.
На мен нещо не ми се отваря сайта със снимката ви утре ще пробвам пак! Дано спечелите конкурса 

Помага ли при вас Зиртек-а? 

Много ви благодаря, момичета, и да ви се връща. И, както обещах, ще се видим там, нали 

Още ли се кърмите?

като нищо ще се организираме за среща там 

и сигурно затова така ни измъчи...
, тренираме и гърнето...но без особен резултат... ама важното е че го почнахме... само дето пишкаме в гашите а не в ГЪРнеТо.. 

Ще го пусна и на моите приятелки 
И времето не ни позволява много да излизаме,Иван е станал голям разбойник и въобще е голяма лудница по цял ден
А иначе вълненията му със световното се свеждат само да вика Гоооол като чуе че баща му е пуснал мач 
После ще кажеш начини за справяне с деца на море 
Аз нещо се отказах да го чета 'Шестото клеймо',интересна ли е? На Варна е хубаво,и ние май там ще ходим.А също и Ботаническат градина в Балчик е страхотна
В общи линии има къде да се ходи там.
Но покаже ли се връхчето,страшното е минало.Ние сигурно ще ходим чак края на август на море,защото татко ми ще ни взима карта евентуално от работата му.Но ако не се получи ще отидем и по-рано или на Созопол или на Приморско.А сега сме в изчакване за бабите.В къщи правят голям ремонт,но вече са към края,а при свекърва ми е неудобно, в смисъл че няма място

Аз се радвам че вече сте ни близо и щом и Рени дойдат ще се съберем като начало в нас, после и в двора на ракия и шопска салата

Каквото и да си говорим яслата е голям 'бациларник' И най-здравото дете лепва нещо.Ти се успокой колкото можеш и не се шашкай толкова.Важното е че си се справила със свещичката,слагай само ако вдигне много висока Т.А на мен в болницата ми казаха,да си му давам Панадол,само че не тази доза от опаковката,а на кг.телесно тегло по 1 мл.,За него -13,ако Никол е 9-10-даваш толкова.Иван преди това само Нурофен му давах,но той дразни стомахчето.Ти си прецени кое да даваш.Найстина се моля бързо да се оправите,защото и аз се притесних
А този "Есберитокс',сироп ли е или нещо друго,не го знам това чудо.
Много целувки от нас с Ванко