Направо вече не смея да кажа,че сме по-добре
Още си точим сополите,но поне вече няма Т и не кашля.Гласа му се оправи,но от време на време изкашля такива храчки,че се чудя от къде се взимат
Абе много му се събра на това дете
Не искам да си натрапвам мисълта,но от както го пуснах на яслата направо се разби
И с директорката на яслата ходих да се разправям,че тя е една кукувица
Просто нямах нерви да се разправям с нея,каза ,че ще го отпише.Отивам онзи ден да си платя таксата и нея друг ангел я хванал,да и се обадя до края на юли да съм й кажела дали Иван ще ходи от есента,и такива глупости освен другите,но това за сега не го мисля,ще решавам.Веси мила,вие колко време пихте Зиртека?аз все още му го давам и се чудя до кога,докторката каза да му давам,ама до кога
А със сополите справихте ли се?Иренка опасна скица е Никол
Гледай да я пазиш, колкото можеш.Давай и нещо за имунитет,че с тези сополи вече откачам
А това дето си ги водят болни е масова практика.При нас редовно ги водят със сиропите и АБ,после що и здравите са болни.
Дано по-скоро се приберем на Ботевград,да се видим,че като гледам вие ще зачезнете по Плевен 
Вили ,дано Дидито е по-добре,да не е хванала и тя вируса с разстройството?Тя като се оправи ще започне да се храни.Важното е да пие,за да не се обезводни.Ентерол даваш ли и за разтройството?А и чая от шипки и компот от дренки вършат чудесна работа,а и там баба сигурно има.АЗ не знам къде точно ви е селото ,но съм ходила на Рупите и Рожен и доста ми хареса,найстина е приказно.Самата църква на баба Ванга обаче не ме впечатли особено,т.е. иконите не ми харесаха,много модернистични ми изглеждаха
И чакаме снимки да знаеш 
Миме приятно прекарване в Турция,дано свършиш всички задачи преди да тръгнеш,за да ти е спокойно

Дори Радвам се че Вики е по-добре
Мисля си,какво ли още ни чака с тези деца
Само да са живи и здрави 
А за бански,виж в тези електронните магазини или Данет или Фемили,имаше едни детски бански,хем като памперс,ама се и мокрят.Май не обясних добре,но погледни имаше такива,аз мисля такъв да взема.КЪде ще ходите на море? На Вики за сефте ли ще му е морето

Кали направо заслужаваш адмирации за кърменето
А я кажи там какво съветват педиатрите-по-късно да се захранват? Ти какви храни и даваш на Дана,какво и готвиш?Ние тук май се кефим много,когато детето на една година яде от манджите на семайството,а то май хич не е за радост
Като бяхме онзи ден в поликлиниката донесоха едно бебче,което не знам дали имаше и 2 месеца,Майката и бащата полудели от притеснение,бебето го боляло коремчето и не спирало да плаче.А то какво се оказа,дали му сок от моркови и не една лъжичка,ами цели 30мл.
Защото тук лекарите много държат като стане вече не помня на колко месеца,да се дава сок от ябълка и морков,не че и аз не съм давала,ама вече си мисля,че и храненето има голямо значение.А за гърнето и Иван е като Никол на Иренка,същата работа.Даже онзи ден гледам го аз ,че стой и не мърда,от което веднага разбрах какво прави и го питам имали ако на дупето и той ,отиде в банята взе си гърнето и започна да си събува панталона.Махнах му памперса,сложих го на гърнето ,но нищо повече

Хайде чао за сега

Момичета прегръщам ви и ви целувам
ОТивам да готвя,докато не са се върнали мъжете,че после става невъзможно

Ще ви пиша по-късно пак, обещавам. Целувам ви всички!
Браво на вас, че имате възможност за такава покупка и на точното място
Снимките са направо невероятни,каква природа,а и дечицата.Но пък толкова е весело с толкова деца,за тях е чудесно сигурно