Направо вече не смея да кажа,че сме по-добре

Веси мила,вие колко време пихте Зиртека?аз все още му го давам и се чудя до кога,докторката каза да му давам,ама до кога

Иренка опасна скица е Никол

Вили ,дано Дидито е по-добре,да не е хванала и тя вируса с разстройството?Тя като се оправи ще започне да се храни.Важното е да пие,за да не се обезводни.Ентерол даваш ли и за разтройството?А и чая от шипки и компот от дренки вършат чудесна работа,а и там баба сигурно има.АЗ не знам къде точно ви е селото ,но съм ходила на Рупите и Рожен и доста ми хареса,найстина е приказно.Самата църква на баба Ванга обаче не ме впечатли особено,т.е. иконите не ми харесаха,много модернистични ми изглеждаха

Миме приятно прекарване в Турция,дано свършиш всички задачи преди да тръгнеш,за да ти е спокойно

Дори Радвам се че Вики е по-добре

А за бански,виж в тези електронните магазини или Данет или Фемили,имаше едни детски бански,хем като памперс,ама се и мокрят.Май не обясних добре,но погледни имаше такива,аз мисля такъв да взема.КЪде ще ходите на море? На Вики за сефте ли ще му е морето

Кали направо заслужаваш адмирации за кърменето

А за гърнето и Иван е като Никол на Иренка,същата работа.Даже онзи ден гледам го аз ,че стой и не мърда,от което веднага разбрах какво прави и го питам имали ако на дупето и той ,отиде в банята взе си гърнето и започна да си събува панталона.Махнах му памперса,сложих го на гърнето ,но нищо повече

Хайде чао за сега

Момичета прегръщам ви и ви целувам