Лятото дойде, слънцето пече, а ОКТОМВРИЙЧЕТО морето го влече!

• 43 747
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Момичета здравейте.Честно казано нямах особено настроение за форум и затова не съм и влизала,иначе сме си в къщи,то и времето едно гадно,направо изгнихме от тези дъждове Wear Umbrella
Направо вече не смея да кажа,че сме по-добре Praynig Още си точим сополите,но поне вече няма Т и не кашля.Гласа му се оправи,но от време на време изкашля такива храчки,че се чудя от къде се взимат Sick Абе много му се събра на това дете Whistling Не искам да си натрапвам мисълта,но от както го пуснах на яслата направо се разби #Cussing out И с директорката на яслата ходих да се разправям,че тя е една кукувица Mr. Green Не можело така с бележки да отсъства,и виждаш ли ,явно не сме били нуждаещи #Cussing out Просто нямах нерви да се разправям с нея,каза ,че ще го отпише.Отивам онзи ден да си платя таксата и нея друг ангел я хванал,да и се обадя до края на юли да съм й кажела дали Иван ще ходи от есента,и такива глупости освен другите,но това за сега не го мисля,ще решавам.

Веси мила,вие колко време пихте Зиртека?аз все още му го давам и се чудя до кога,докторката каза да му давам,ама до кога newsm78 А със сополите справихте ли се?

Иренка опасна скица е Никол Grinning Гледай да я пазиш, колкото можеш.Давай и нещо за имунитет,че с тези сополи вече откачам #Crazy А това дето си ги водят болни е масова практика.При нас редовно ги водят със сиропите и АБ,после що и здравите са болни. #2gunfireДано по-скоро се приберем на Ботевград,да се видим,че като гледам вие ще зачезнете по Плевен Grinning

Вили ,дано Дидито е по-добре,да не е хванала и тя вируса с разстройството?Тя като се оправи ще започне да се храни.Важното е да пие,за да не се обезводни.Ентерол даваш ли и за разтройството?А и чая от шипки и компот от дренки вършат чудесна работа,а и там баба сигурно има.АЗ не знам къде точно ви е селото ,но съм ходила на Рупите и Рожен и доста ми хареса,найстина е приказно.Самата църква на баба Ванга обаче не ме впечатли особено,т.е. иконите не ми харесаха,много модернистични ми изглеждаха Sick И чакаме снимки да знаеш Grinning

Миме приятно прекарване в Турция,дано свършиш всички задачи преди да тръгнеш,за да ти е спокойно Hug

Дори Радвам се че Вики е по-добре Hug Мисля си,какво ли още ни чака с тези деца Thinking Само да са живи и здрави Praynig
А за бански,виж в тези електронните магазини или Данет или Фемили,имаше едни детски бански,хем като памперс,ама се и мокрят.Май не обясних добре,но погледни имаше такива,аз мисля такъв да взема.КЪде ще ходите на море? На Вики за сефте ли ще му е морето Grinning

Кали направо заслужаваш адмирации за кърменето smile3501 А я кажи там какво съветват педиатрите-по-късно да се захранват? Ти какви храни и даваш на Дана,какво и готвиш?Ние тук май се кефим много,когато детето на една година яде от манджите на семайството,а то май хич не е за радост Sick Като бяхме онзи ден в поликлиниката донесоха едно бебче,което не знам дали имаше и 2 месеца,Майката и бащата полудели от притеснение,бебето го боляло коремчето и не спирало да плаче.А то какво се оказа,дали му сок от моркови и не една лъжичка,ами цели 30мл. #CrazyЗащото тук лекарите много държат като стане вече не помня на колко месеца,да се дава сок от ябълка и морков,не че и аз не съм давала,ама вече си мисля,че и храненето има голямо значение.
 А за гърнето и Иван е като Никол на Иренка,същата работа.Даже онзи ден гледам го аз ,че стой и не мърда,от което веднага разбрах какво прави и го питам имали ако на дупето и той ,отиде в банята взе си гърнето и започна да си събува панталона.Махнах му памперса,сложих го на гърнето ,но нищо повече Rolling Eyes Но определено сега е момента да се научи,защото вече изобщо не търпи памперса,сочи като направи нещо,знае гърнето за какво е и т.н,само търпение май трябва Grinning
Хайде чао за сега Grinning
Момичета прегръщам ви и ви целувам  love001 ОТивам да готвя,докато не са се върнали мъжете,че после става невъзможно Grinning

# 91
здравейте  Hug сега само за малко влизам при вас...че децата както винаги искат да играят на компютъра...но главното е че Диди се оправя малко по-малко ...вече хапваме и сме що годе добре с настроението , а това се дължи на вчерашната ни разходка до селката ни река...ето ви и малко снимки... обещавам и още... в следващите дни...

А ТУКА ИМА И ОЩЕ КРАСОТИ ОТ НаС....

весели разходки и много слънце ва всички   bouquet

# 92
Здравейте момичета и дечица сладки  Heart Eyes
Новата седмица при нас започна с жега и слънце и въпреки че следобяд го дават дъжд, все се надявам Правец да го отмине  Laughing
Изчистих и измих, пера в момента и остава готвенето ... Днес съм решила да пълня гъби .. рецептата видях тук във Готварския и после ще ви покажа резултата  Peace
Никол е добре, сополЯ тече, но сутринта нямаше търпение да иде при децата в яслата ... за всеобща радост  Laughing
Мименце, първо искам да ти пожелая най- прекрасното изкарване на екскурзийката в Турция, да направиш (повтарям се ) много снимки и приятно и безаварийно пътуване и в двете посоки  Heart Eyes
Сега за бодитата: незнам дали в нашата дават или не с бодита, но от както се е родила Никол, тениските й си стоят с етикетите .. само с бодита съм я обличала до тоя момент ... Днес ще попитам за бодитата ЗАЩО е така, и заради вас и заради това, че всеки ден като я прибера и събуя панталона ли е дънки ли е и бодито ИЗОБЩО не е закопчано ... Първия път си помислих, че тя като шава ко е разкопчала сама или УМИШЛЕННО го разкопчва, но сега като казахте че не дават, се запитах ЗАЩО и дали нещо им пречи да закопчаят тик- так копченцата ... нито веднъж не съм я видяла със закопчано от тях боди ... Иначе не са ми казвали да не нодя и че е забранено, но честно ви казвам, ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ Никол да няма нещо дето да поддържа пампера ...  Laughing
Радвам се че скоро ще дойдем на Плевен и ще се видим ... Казах на свекър ми че вече с Никол си имаме нови приятелки и че живеете там някъде около тях и той вика: Ами аз познавам много млади майки там в околията ... може и нея да съм я виждал  Laughing
Съпругата му се обади че ни чака ЗАДЪЛЖИТЕЛНО юли, но сигурно ще е в началото, защото тя после заминава за Испания при сина си и внука си а иска като идем тя да си там за да се наиграе с Никол и тя, а не само дъщеря й ...  Laughing
И много се вълнувам че ще се видим .. ние като дойдем в Плевен и не ни се прибира въобще .. само по магазините (като невиждали) и центъра обикаляме  Laughing

Вили, дано Дидката бързо й мине, че я чакат още много игри там  Heart Eyes Знаех че ще познаете кой носи новите ми обувки, затова не пуснах облозите ..  Laughing
Кали, не се притеснявай, аз съм на мнение, че детето само трябва да разбере за какво служи гърнето и да знае точно кога да седне ... Незнам дали яслата и това че там ги слагат помогна на Никол, но преди в къщи, я пробвах само веднъж и тя опищя блока .. отказах се и реших да оставя този момент тя да го избере ... Сега още не прави нищо в нашето, ето снощи идва при мен и вика: Мама, пиш ... Викам: отиди, вземи си гърнето и сядай ... и откопчах бодито й ... Седна тя, но нищо не направи ... и тъкмо й обух анцуга и виждам че нещо чисти плочките ... когато я погледнахме с баща й тя се изпишкала и то текло на пода през анцуга и тя го чисти ... ЕТО - още не е готова за това, но ще почне,има време .... От вчера и онзи ден имам за пране 10 бодита + панталонки, анцуци, блузки и тем подобни ... 2 перални съм събрала само от Никол ... ааааа, и 3 покривки на масичката в хола ... Купуваме и от това новото мляко на Dan up Cool (на Данон) и тя взима шишето и си сипва в чаша .. за момента тече и на покривката като сипва, но поне нацелва повече в чашата, отколкото на масата ...  Laughing И това го направи 2 пъти за двата дни .. да не говорим другите неща дето разля ... Откачих тия дни, един филм не можах да изгледам ... затова сега оправих всичко и следобяд ще си пусна някой ...  Peace

Хайде, ставам и отивам да й взема супичката за довечера и пак ще вляза по някое време ...  Hug

# 93
Момичета, здравейте!
Толкова съм развълнувана и бързам да ви споделя нещо.Преди време качвах едни снимки на Андрея в един фотографски сайт. Едната снимка участва даже в един конкурс. Не бях влизала там много дълго време и днес реших да разгледам какво става. Гледам последните въведени снимки от конкурса и няколко ми направиха страшно впечатление най-вече с броя гласове за тях - над 30. Викам си, брех, това си е то, когато е фотографска работата, а не лаишка. И, моля ви се, отивам на нашата снимка - 41 гласа!!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Ето, пускам ви линк
http://4coolpics.com/show.php?gal=66&id=56981
Направо не мога да си намеря място от вълнение. Просто изненадата ми беше голяма. Леле!  ooooh! Joy Ще ви пиша по-късно пак, обещавам. Целувам ви всички!

# 94
Хей, здравейте отново ...  Hug
Мила, досега разглеждах сайта, невероятна снимка на Андреята .. браво на купонясващия   smile3501
Аз също се включих с 3 снимки, надявам се не се сърдиш че се възползвах от сайта, но досега за него не бях чувала .. Разгледах го, невероятен е, а някои снимки са направо божественни ... има и такива сладки деца, но и такива професионалисти във Фотошопа, че нямам думи ...  Peace

Рени, радвам се че се появи мила, сутринта като влязох в темата ни и видях че не си писала, реших сега по обяд да ти се обадя, да видя как сте, но като тръгнах да пускам моя постинг и видях че си писала, много се зарадвах ... Радвам се и че Ванката е добре вече, дано все така да е, край на болести, болници, алергии и всички техни производни  Praynig Heart Eyes
Много искам да се видим, идвайте вече ..  Hug

Вили, страшни снимки мацко, направо супер природа, супер позиращи, супер фотограф ...  Heart Eyes
Виж този сайт, дето Мила е дала, там твоите снимки (като те знам какъв си спец в тая област) все ще са НОМЕР 1 (гаранция ти давам)  Peace
Кои са другите две дечица, братовчеди или комшийчета? Вие пикник ли сте си правили в гората?

# 95
Ето ни е нас с Вики.Днес приключих сметките за месеца и си дадох малко почивка,та реших да се разпиша и аз поне веднъж за сега.Като чета преживяванията на всички,ние направо сме за опашката.Няма с каво толкова да се похвали,а да се оплакваме няма смисъл.Едно успокоение за всички ,на които децата са на  ясли - нали сте чували приказката,"че като тръгнат на ясли тръгват и болестите".За съжаление и ние сме в тези редици.Два дни сме без сополи и кашлица и на третия хайде наново.но вече свикнах и поне не се впрягам толкова.Да не кажа ,че почти станах и доктор.Джипито ми даде малко уроци напърво време как да чувам има ли хрипове и ако нещо затегне положението да тичам.
Иренка в нашта ясла докато Вики беше с памперс не правиха проблем за бодито,но сега като го махнахме и ходи на гърне е по- удобно да е е с потник.Купи и по-дълги потници и ще решиш въпроса.Ние поне сме така.От една седмица почти не се напишква,хващата се за дъното на гащите и това и е знака.
Я ми кажета ваште деца как казват ДА и НЕ с главата.Вики кима за НЕ и я върти за ДА.
Нашта ясла излиза в ремонт от 01 .08 и тогава заминаваме на Св.Влас.Купихме си апартамент в една кооперация на центъра и мислим да го сефтосаме това лято.После ако остане време ще идем и на балкан.Над  Широка лъка имаме къща в едно село което вече не съществува на картата ,но е супер.Там са снимали част от "Време разделно".В общи линии - това е от нас.Вики играе,мама работи Simple Smile

# 96
Слънчеви привети, Слънчеви Момичета!

Вили, благодарим за хубавите снимки. Наистина са разкошни, и ако са само от селската ви река, какви ли красоти да очакваме от същинска Беласица. Това племенници ли са Ти, те са на възрастта на Петята? Дидката е страхотна как сама се обслужва с виличката. А на снимката където сте с двете красавици и момченцето сте много хубави. Петята как се е гушнала до теб, а Дидката какъв поглед... Heart Eyes

Иренката, да Ти завиди човек с толкова свекъри и близки. Така имаш отворени врати на много места, но Ти си много слънчев човек, така че нищо чудно.  Hug Поздравления за сипването от шише, ние засега изсипваме всичко покрай чашката. Peace

Мили, наистина снимката е невероятна, с право се гордееш. Страшен момент е хванат- изражение, очи, всичко. Как беше рожденият ден? Hug

Мимето, приятен и лек път и да се върнеш с много снимки и разкази! Hug

...Аз никога няма да мога да имам друг цвят на косата, тъй като се боядисвам с къна. ...
Дорий, но цвета Ти е страхотен, а и къната подсилва растежа на косата.  HugКолко често я къносваш /блясъка е неотразим/? newsm78

...я кажи там какво съветват педиатрите-по-късно да се захранват?...
Мамарени, много се радвам че успя да намериш сили и желание да пишеш в нашата темичка. Липсваше ни, но детенце е най- важно винаги.  Hug А за захранването и тук е както и в БГ. Има педиатри, които са за късното захранване, а има и такива които наблягат на сокчета и подсладена водичка от рано. А за храненето, веднъж готвено, веднъж пюрета/ нали нямаме детска кухня/ и много мамино млекце и така...Целувки за малкият Ти чаровник, а на теб повече усмивки и ведро настроение желая. Heart Eyes

Верче, дано повече пъти намираш време за нас. Много ще се радваме да разкаваш за Викито. А Ти откога даде своята кукла на ясла? newsm78 Честито Ви морско апартаментче, много щастливи и незабравими мигове да изкарате там. Hug А и да знаеш, че Ти завиждам за китното Ви селце и балканската Ви почивка след морето. Искаме Те по- често сред нас! Heart Eyes

Лек и хубав нов ден Ви желая, мили Момичета!

# 97
  • Бургас
Е момичета писах писах и всичко изчезна много ме е яд защото нямам време да пиша пак Mr. Green
С една дума почнах работа и затова нямам време да пиша имам комп на работа но само чета и нямам време за писане днес ще се опитам да се включа.
Весел и хубав ден на всички и всички болести да си ходят да не навестяват дечицата че ще ги #2gunfire

# 98
Здравейте приятели  Hug
Ето ме и мен в тоя дъждовен смотан ден ..  Grinning
Да пожелаем на Мимето приятно пътуване и изкарване в Турция и потретвам - много снимки  Peace
Вяра, за бодитата сигурно си права, аз днес пак забравих да питам ЗАЩО не й закопчват бодито, а го оставят да се вее като дълга тениска  Laughing Ще й взема както казваш дълги потници и тениски .. и довечера на РОДИТЕЛСКАТА СРЕЩА ще задам някои и друг въпрос  Grinning
Иначе за Да и Не-то ... Никол казва Да и Не и не си върти въобще главето ... ясно и точно, много обича да вика ДА, ама като я гоня с лъжицата, да знаете КОЛКО ПЪТИ СЕ ПОВТОРЯ думичката НЕ ... брой и чет нямат  Laughing
Миренце, чакам дъъъъъъълъг постинг от теб, имаш бая да наваксаш, и не се оправдавай с изчезване на постинги ... пробваш докато не тръгне  Heart Eyes
Калинка, имате ли още снимки с Дана качени в нета ... Искам да разгледам и други ваши снимки  Heart Eyes

Сега да ви се похваля нещо: Никол вика на на баща й - тати ДАГО  hahaha Joy
ЯВно Р-то й е проблем, иначе много хубаво казва Р, но в дума ли е го отминава ... като повечето деца ...
Браво - БАВО
Мокро - МОКО (това е най- често споменавата от нея дума сега почивните дни -- все й беше МОКО, сменихме 1 камара бодита и блузки (май писах за това  Embarassed) ...
Вода - ДЪДА
Мед - си е МЕД
Куче - си е куче
и още куп разбрани, недоразбрани и изобщо неразбрани думи  Laughing
Но определено в дневника й дето й водя ще запиша, че края на май, началото на юни е периода в който започна да използва и различни думи от Мама, баба, тата, деди, кака и бати .. даже бати чак сега започна да го използва, до сега на момченцата викаше КАКА  Laughing

Е, хайде приятен ден от мен и до скоро  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 09:53 от Irena80

# 99
здравейте  Hug
открих причината за неразположението на Диди... ама излезени първият КУЧЕШКИ зъб... горе в дясно и затова бил този зор и разстройство   #2gunfire #2gunfire а аз си изкарах ангелите.... какво ли сме лепнали... #Crazy вече почти сме се оправили... но акото ни има още какво да се желае в тази насока...

децата от снимките са ми племенници... на големият ми брат- казват се Михаела и Веселин .. . а ако разгледате и допълнението което сега качвам ще видите още един батко той пък е на моят малък брат - малкият син- Асен.... че големият - Петър, е ученик в Банско и не се включва в горските ни разходки.. изобщо тук на село си имаме БРАТОВЧЕДИ и със съседите не се занимаваме.. че рода голяма  Joy даже ако включим ВТОРИТЕ братовчеди ще ми е трудно да ги опиша че сигурно са над 15  newsm78 и все са в селото... КУПОН  hahaha

ПрОДЪлЖЕНИЕТО НА рАЗХОДКИТЕ НИ!!!

Иренка, за сайта които е показала Мили нямам време, че децата ми ограничават достъпа да компа.. даже сега използвам че още спят ... някой от тях и да понапиша таво - онова... като казах някой от тях забравих че Диди магери нещо и познайте какво ---напипала козметиката на кака Миши и като ми замириса на АЦЕЕТОН се сетих що не ми досажда с присъствието си а то ето каква била причината... hahaha

Мира, честито ти нова работа... като имаш време кажи повечко за нея.. а иначе и аз вчере ПИСАХ ли ПИСАХ и после ми изчезна всичко и затова само споменах за снимките и се отказах отново да пиша.. дано сега не стане пак така..

Вера и на тебе честито ново жилище на морето.. ще разказваш как е минала почивката там...колкото до яслите май си права за болестите .. newsm78

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 10:11 от wily

# 100
Вили, като каза ацетон се сетих да ви разкажа какво сътвори Никол в неделя (как съм могла да пропусна това ...  Laughing)
Аз си гледам ТВ, а Драго седи на комп. .. Никол иска да седне в него, но нали на едно място не стои, та реши да се качи на главата му ... и седи си тя на врата му и барабанчи на Даго  Laughing по главата и по едно време замириса на лак ... Нашата като се е качвала на главата му, в ръцете държала и един мой лак (по точно заздравител за нокти) и успяла да го отвори и цялото шише на баща й на косата и на дрехите им .... Той извика, отиде веднага да се мие  Joy Joy Joy, викам му: Вече гел ти не требе на тебе  Laughing цимент ти е косата  Joy а тя нашата само сочи и вика: Моко и се прави че се смее като стар човек: Ха ха ха ха ... креоти се направо като стара баба ..  Laughing Сега анцуга й отпред след прането има изсветляло петно, на Драго главата не е цимент вече, но сълзи ми текоха от очите като стана данданията .. неможех да спра да се хиля ..  Joy Joy Joy Ама вчера пропуснах да ви кажа за една от неделните ни истории  Laughing

Аз сега ходих да й взема вечерята, ама дъжд, ама дъжд ... едва преджапах реките из улиците .. Дано спре като тръгна за родител. среща и да си прибера Никол поне не с чадър  Praynig Laughing

Вяра, забравих да ви честитя новото жилище, добре че Вили ме подсети ... Ами ЧЕСТИТО ДА ВИ Е ...   bouquet На мен това нещо ми е най- голямата мечта, ама май и такава ще си остане ... за съжаление  Sad Браво на вас, че имате възможност за такава покупка и на точното място  Grinning

# 101
Привет момичета,ако ми четете постинга,значи съм успяла да го пусна Grinning Нали си имам в къщи майстор Mr. Green та взе да прави нещо кабелната и без да иска срязял кабела на нета Sick Сега ако излипсвам пак да знаете от какво е Grinning

Иренка браво за напредъка с говоренето на Никол  smile3501 а това с лака ,направо паднах от смях Grinning

Вили честит ви кучешки зъб,изкараха ли и вече всички зъбки?Да се успокоят най-накрая милите.Последните 4 кътника излизат до към 3 години,но ти знаеш де Grinning и не се усещали Wink Снимките са направо невероятни,каква природа,а и дечицата.Но пък толкова е весело с толкова деца,за тях е чудесно сигурно Heart Eyes Напрово мисля,че можеш да изпратиш на 'Нешанъл джиографик' от твойтв снимки Heart Eyes

Мирка чакаме да се похвалиш с новата работа.ходите ли вече на плаж или не остава време Sunglasses

Мила снимката е жестока просто,страхотен момент си уловила и справо се радваш smile3521

Кали  мила,благодаря за пожеланията  bouquet  Я кажи,Вие
 ходите ли някъде на почивка,сигурно там има доста интересни места.

Вярачестита Ви морска придобивка,със здраве и много емоции да си я ползвате.Но и аз като Кали Ви завиждам за селската къщичка Heart Eyes На мен този край там ми е любим,има нещо толкова невероятно,сякаш си се върнал мнооооого далеч в миналото Heart Eyes

Целувки и прегръдки на всички  love001 Ставам,че отивам с една приятелка на кафе Grinning

# 102
Рени, здравей миличка и приятно кафе .. Дано е добре Ванката .. Пращаме ви много целувки с Никол ...  newsm51

# 103
# 104

Тук няма варненки мила, сори ..  Peace

Общи условия

Активация на акаунт