Лятото дойде, слънцето пече, а ОКТОМВРИЙЧЕТО морето го влече!

• 43 747
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Иренче благодарим за целувките  bouquet Кафето беше добре,ама много студено при нас Whistling Що така разочароваш момичето,може да иска да се включи при нас,пък не смее Mr. Green Grinning Я виж кви сме  Heart Eyes Хйаде целувки и от нас,че сега като дойде футболния фен и край на нета GrinningТрябва да слагам салатата и ракийката Mr. Green

# 106
Слънчеви привети, Момичета!

...С една дума почнах работа и затова нямам време да пиша имам комп на работа но само чета и нямам време за писане ...
Мирка, каква приятна изненада е да се включиш отново при нас! Така ни действа успокоително, че все пак намираш време да ни попрочиташ, въпреки че не пишеш. Лека работа, Ти желая/ а какво става с Ехинацеята?/ Hug

Вили, много ни е красива Родината особено с твойте снимки! Разкошни са! Благодаря Ти, мила! А като гледам и Веси и Михаела, са с прави коси. Вашият ген с Петята е уникален и доста силен, откъде идва, бабата или дядото Ви/ Бог да го прости!/? newsm78

Иренка, поздравления и от мен, за приказливата си щерка! Как мина родителската Ви среща? newsm78 А за снимките, имам хиляди диска ми е пълен, но засега изчаквам... Peace

...Вие ходите ли някъде на почивка,сигурно там има доста интересни места...
Мамарени, за приказни места има. Тук са най- прочутите канадски ресорти, но тайно се надявам да почивам таз година в моят най- истински ресорт- БГ. Честит Ти нов аватар и подпис! Много са сладки и двете снимчици на Ванката! Heart Eyes

Лек и хубав нов ден Ви желая, мили Момичета!

# 107
здравейте  Hug

днес както забелязвам.. още никой не е писал... явно слънчицето ви е подмамило на разходки и сега ви няма.. простено ви е  Thinking
то не че и при нас вчера не валя... но сега вече е слънчево и дано повече няма валежи.. че летните дрехи както сме си ги донесли така и ще си ги върнем...  #Crazy ooooh! #Crazy

Кали, знам ли на кой сме извадили тез коси то иначе имат ЧУПКИ почти всички и в моят и в рода на мяжът ми... Joy но явно при нас с Петя чупките са се получили по на гъсто... hahaha

Рени, това ни е ПЪРВИЯТ кучески зъб... и дано при следващите да нямаме тези ядове..че сега и дупето ни е зачервено...

весел и ползотворен ден на всички...  bouquet

# 108
Здравейте, мили мами!  Hug
Черпя ви още веднага  cook beer2 защото от днес съм горд собственик на къщичката в Правец!  Mr. Green Бая зор беше по изповядването на сделката, ама сколасахме и, да чукам на дърво, вече всичко е наред. Цяла сутрин сме в Ботеград и толкова закъснях за работа, направо се изприщих от притеснение. Сега съм тук, мога да ви се похваля  Blush и да ви черпя   chef И да ви поканя в бъдеще да направим поне една сбирчица там  Peace
Не съм ви чела тези дни, защото бях в голямо напрежение в работата, но ще наваксам, обещавам. Благодаря за комплиментите на всички за онази снимчица. Аз просто много се трогнах, че толкова хора са гласували за нас. И ви приканям и вие да участвате в тези конкурси. Peace Особено като гледам какви хубави снимки е направила пак Вили, току-виж спечелила нещо хубаво от конкурсите в онзи сайт.
Най-много се радвам, че Рени и Ванката са отново с нас и надявам се по-здравички отвсякога  Hug
Честита нова придобивка на Вяра, да си я ползвате през много дълги и щастливи години занапред, а на Мирка - да й е успешна и приятна новата работа! А за Калинка - пожелавам ти от все сърце да си дойдете и да си починете в родината, както и ти самата мечтаеш  Hug
А за съседката Иренка - айде, че скоро ще ядем салатка на нашия двор  Wink Hug
До утре! Целунете мишоците! Heart Eyes

# 109
Добър вечер, момичета.Направо не мога да повярвам колко слаба активност е имала днес темичката newsm78

Честита нова собственост на Мила Hug Много дълги години и дълги романтични и прекрасни дни и вечери да имате там,семейството и всички около вас  bouquet  bouquet Е сега вече чувствам,че ще има и срещи в Правец,на басейн,на кръчмичка,на виличка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А Иренка ще пощурее от кеф,че ще има кой да ги навестява по-често Heart Eyes

Кали стискам палци,желанието ти да се осъществи и да си дойдете тук на почивка Praynig Много ясно,че от нашите 'ресорти' по-хубави няма Heart Eyes Да знаеш ,че Ви чакаме с Даничка непременно да се видим Party

Вили дано нямате проблем с другите 'кучета'.При нас беше бая зор,докато излязоха SickАз му давах от тези хомеопат. и горе-долу му облекчаваше.

Желая Ви приятна и хубава вечер  bouquet

# 110
Здравейте,
 след дълги приготовления утре заминаваме за морето   grinning039. Направо съм толкова щастлива дано наистина почивката е почивка и да ние хубаво времето че сме само за  8 дни. Но пък след това ще си погостувам на мама и тате един месец.
Рени още даваме Зиртека, но на морето ще го спра.Радвам се че сте по добре с Ванката. Дано морето му повлияе на тази алергия.
Миме още не ми се е оправила ръката и съм с превръзка ,но след 2-3 дни ще я сваля и мисля да не слагам друга. Дано солената вода ми повлияе добре на раната.
Вили страхотни снимки. Много ви е красиво  селото , само за почивка и разходки.
Мили честита да ви е новата къща. Страхотна инвестиция.
Кали ти наистина си мама-герой, още кърмиш, а аз отдавна забравих за това. И ние нямаме късмет с гърнето, но пък и Алекс е много наплашен от отварянето на пишлето.Стана доста късно и още го помни. Ще пробвам сега като съм при нашите и имам повече време.
Желая на всички приятни летни почивки, много усмивки и слънчеви разходки:))

# 111
  • София
Здравейте момичета, влезох набързо уж, ама вие много сте изписали  Hug
Е, не прочетох всичко, малко диагонално потърсих да видя какво става с Ванката и Вики - радвам се, че всичко вече е наред, мама Рени и мама Дори са си отдъхнали вече и децата си наваксват с лудориите  Laughing

Мила честита ви нова къща! Да имате много хубави моменти, да правите много купони, да сте щастливи и да се обичате под новия покрив  Heart Eyes  На мен нещо не ми се отваря сайта със снимката ви утре ще пробвам пак! Дано спечелите конкурса  Hug

Вече си мечтая за море, ама не съм сигурна че морето с Мишо ще може да се нарече почивка....ама нямам избор, поне да сменим обстановката, да спим няколко вечери на морски въздух, че по плажа ще е една гоненица, ще подлудим съседните чадъри... Мислих си да идем по-на север тази година, даже за Варна съм се навила, че поне ако не ходим много, много на плаж да има какво да правим - разходки в морската градина, може да заведем Мишо в делфинариума - знам ли...
я, спря тока, дано скоро дойде, че нямам много батерия в лаптопа, започна да пищи...при нас много често спира тока, особено вечер, всяка сутрин глася часовниците и на другата пак 00:00 писнало ми е.
Отивам да слагам Мишо да спи, че вече търка очите, нали е тъмно в момента и изведнъж му се приспа...ама то пак станало утре, ужас, баща му отдавна е заспал, а аз играя в 12ч. футбол в коридора - ритаме със всички сили и после подскачаме и викаме ГОООЛ - абе да не си ни съсед  #2gunfire
много съм тъпа, не мога да пусна постинга, защото няма интернет докато няма ток, дано дойде скоро, че още не ми се спи, а съм зачела "Шестото клеймо" и ми е интересно, ама Мишо не ми дава да чета, иска да играем и го чакам да заспи - не знам как да го накарам да си ляга по-рано, той докато не капитулира напълно не се предава.
Ето го и тока, пускам го!

# 112
Слънчеви привети, мили Момичета!

Мили, честита Ви вече законово уредена нова вила! Да сте много, много щастливи в нея, и много кафенца, ракийка и саладки там да има. Hug

Селина, желая Ти и ще Ви стискам палци за хубава и слънчева седмица. Дано сте здрави и да успеете да си отпочинете всичките! Hug

Вили, и нас са ни започнали едни "кучешки" вълнения. Търчи по цял ден, нервничи, отказва понякога ядене, вдига потника и ам-ам. Дано следващите 3 да са по- лесни при Вас. Колко дълго продължи излизането на първият кучешки? newsm78

Мамарени, а Вие кога ще ходите на почивка, на Ванката ще му се отрази добре морето и слънцето, или при бабите в Ботевград? newsm78 Помага ли при вас Зиртек-а? Thinking

Ади, как си? Как е Мишо, ти намерили си водна аеробика/ няма начин да няма в Спартак, като ходех там на каланетика предлагаха най- различни спортове/? Провери ли си очите? newsm78

Лек и хубав нов ден ви желая!

# 113
Здравейте, мили мами!  Hug
Благодаря от все сърце на Рени, Веси, Ади и Калинка за пожеланията, както и на всички други, с които споделях тези седмици на търсене на осъществяването на тази мечта  Grinning Hug Много ви благодаря, момичета, и да ви се връща. И, както обещах, ще се видим там, нали  Wink
Весенце, вие прекрасно да си изкарате на морето, да имате хубаво време и топли, абе направо горещи емоции Sunglasses
Рени, как сте вкъщи? Героят вълнува ли се от Световното?  Joy
Ади, и ние като вас сме страшни футболисти. И ние като вас не вярваме да има много почивка тази година с Андреята на море. От една приятелка, която ходи с почти 2-годишния си син на море, знам, че не си е работа и единият от родителите постоянно търчи, особено по плажа. Но да е само плажът. То не можеш да седнеш да хапнеш. Поне ние сме така. Не сме излизали на ресторант или друго заведение с него от месеци, защото той не стои като преди в количката.  Sick
Калинка, дано бързичко прокарате "кучетата"  Praynig Още ли се кърмите?
Целувки на всички и да си пожелаем да вземе да дойде лятото, а?  Heart Eyes

# 114
И още нещо  Wink
Получих нещо днес и искам да ви го напиша и на вас  Hug
Защо плачат жените?
> Малко момче попитало майка си, "Защо плачеш?"
> " Защото съм жена?", отговорила му тя
> "Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала " И
> никога няма да разбереш"
> По-късно малкото момче попитало баща си, " Защо мама сякаш плаче без
> причина?"
> "Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.
> Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат
> жените.
> Най-накрая попитал Господ:"Господи, защо жените плачат толкова лесно?
> Господ отговорил: " Когато създавах жената, тя трябваше да е
> специална.Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия
> свят, и въпреки това достатъчно нежни за да даряват удобство. Дадох й
> вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много
> пъти идва от децата й.Дадох й твърдост, която й позволява да продължава
> напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори
> при болест и изтощение без да се оплаква. Дадох й чувствителност  да
> обича децата си въпреки каквото и да и въпреки всички обстоятелства, дори
> когато дете й я е наранило много.
> Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох
> от неговото ребро за да защити сърцето му.
> Дадох й мъдрост за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена
> си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него
> непоколебимо.
>
> И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това нейно уникално
> право, за да го използва, когато има нужда.
> " Виждаш ли, сине.", казал Господ, "красотата на жената не е в дрехите,
> които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.
>
> Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към
> сърцето й - мястото, където любовта обитава."
>
> Моля, изпратете това на 5 красиви жени, които днес познавате. Ако го
> направите, нещо добро ще се случи. Ще подхраните самоуважението на друга
> жена! Също може да изпратите това на мъже, които искате наистина да
> разберат цената на жената и защо е толкова различна от останалите.
>

# 115
здравейте  Hug

Мили, честито ви нова Къща.. много хубави моменти да изживеете в нея.. а за гости може и да се навием... като гледам каква компания се заформя в Правец,  Joy като нищо ще се организираме за среща там  Hug

Ади, то вие доста късничко си лягате.. ама така е като има енергия Мишо... а иначе и Диди не ми дава да чета книги в нейно присъствие,.. или трябва тя да ги чете или никой друг..

Кали, и аз вече не помня откога почна одисеята по кучешките ни зъби.. че преди месец пак имахме едно неразположение... но тогава нищо не изби...но сега поне след зора който преживяхме видях и първото КУЧЕНЦЕ в устата ни...

Веси, пожелавам ви хубаво време и много слънце на морето..па макар и само за 8 дни... после при мама ще си отпочинете повечко  Hug

Иренка, а ти къде зачезна...
Рени,мерси за пожеланията по повод ЗЪБКИТЕ ни... ама този дето излезе сега беше ФАТАЛНИЯТ 13  #2gunfire и сигурно затова така ни измъчи...

а пък аз да се похваля от Диди вече може да казва КАКО... че досега викаше вместо ...како- тато.... hahaha, тренираме и гърнето...но без особен резултат... ама важното е че го почнахме... само дето пишкаме в гашите а не в ГЪРнеТо..  Joy

весел и слънчев ден на всички  Hug

# 116
Здравейте мили момичета! Hug

Мила направо това,което си пуснала е страхотно,разплаках се Embarassed Толкова е точно Peace Ще го пусна и на моите приятелки  Peace
А за в къщи да не ти описвам Мили,какво е #Crazy И времето не ни позволява много да излизаме,Иван е станал голям разбойник и въобще е голяма лудница по цял ден Grinning А иначе вълненията му със световното се свеждат само да вика Гоооол като чуе че баща му е пуснал мач Mr. Green Непрекъснато бърбори нещо,но той си знае какво,а как имитира думи и звуци,много е смешен.Като каже Ауууууу,ама много учуден ,направо падаме Joy

Хубаво време и почивка на Веси Hug После ще кажеш начини за справяне с деца на море Grinning

Ади радвам се,че си намерила време и за нас HugАз нещо се отказах да го чета 'Шестото клеймо',интересна ли е? На Варна е хубаво,и ние май там ще ходим.А също и Ботаническат градина в Балчик е страхотна Peace Peace В общи линии има къде да се ходи там.

Кали дано и на Дана бързо израснат тези зъбки.Те най-трудно излизат Tired Но покаже ли се връхчето,страшното е минало.Ние сигурно ще ходим чак края на август на море,защото татко ми ще ни взима карта евентуално от работата му.Но ако не се получи ще отидем и по-рано или на Созопол или на Приморско.А сега сме в изчакване за бабите.В къщи правят голям ремонт,но вече са към края,а при свекърва ми е неудобно, в смисъл че няма място Confused Но тук до една -две седмици си отиваме.Сега преговарям с Митко да ни води на Велиград Heart Eyes

Ставам,че Иван ще изкърти компа и ръката ми #Cussing out
Приятен и слънчев ден Ви пожелавам на всички Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Здравейте, имам малко време да се разпиша, въпреки че като гледам никой не е заревал за мен ...
Никол онази вечер вдигна темп., дадох Панадол и спадна .. легнахме, но сутринта в 6ч я пипам, тя гори цялата с 38.2градуса ... та вместо в яслата, отидохме при докторката .. Преслуша я, няма нищо и слава богу, но гърлото леко червено и затова ... Каза да спра Панадола и ми изписа Нурофен и Есберитокс (който пихме преди 2 месеца), но каза за всеки случай да си взема Ефералган свещички и течен аналгин, ако вдигне над 39гр. .. така и стана, снощи към 17:30ч като се събуди от следобедния сън, вдигна 39.2 .. аз никога до този момент не съм слагала свещички, никога не съм давала друго освен Осцилококцинума и Панадала, направо се шашнах ... Никол я тресе, за пръв път виждам детето си болно, треперещо от студ, нищо че е облечена, лежи и се е завила и с 2-те одеялца и не шава ... Драго още не се беше прибрал, аз бутам в дупето свещичката, тя го стисне и тя излезе .. аз треперя но пак бутам и тя пак я изкара .. накрая стиснах дупето и я успокоявам, добре че то бързо се топяло това ... сложих й на челцето кърпа с оцет и тя я свали, но много бавно .. До сутринта нищо, даже се събуди в 5ч и си игра сама, после пак заспа и в 8ч станахме и двете, като тя пак гореше ... Иначе си изяде попарата, шоколадче, игра си, но заспа чак сега в 16ч, като гореше пак, но преди малко я пипнах - няма ... Направо съм откачила, притеснена и нямам за нищо настроение ... За пръв път я виждам така ..
Сега докато спинка успях да изчистя, сготвя и седнах и пред комп. малко .. че вчера от обяд, след голямата буря при нас,изгасна нета и чак днес на обяд го оправиха ...  Та такива са нашите проблеми в момента ... Днес става 1 месец откакто тръгна на ясла, а тя болна ...  Cry
Мила, страшно много се радвам за къщата .. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА и много хубави спомени да съберете в нея ..  newsm51
Наистина ще се съберем, но другите не ги и очаквай, аз ги каня от панти века, а те все се ослушват ...  Laughing Виж, може заради теб да се навият да дойдат ..  Grinning Аз се радвам че вече сте ни близо и щом и Рени дойдат ще се съберем като начало в нас, после и в двора на ракия и шопска салата   Heart Eyes

Вили, мерси че си се сетила за мен мила .. гледам с кеф снимките, браво  Heart Eyes
Рени, трябва по скоро да съберем Никол и Ванката .. и тя вика Аууууууууу с такова възхищение, та като се видят да се повъзхищават един на друг   Heart Eyes
Онзи ден от София, свекърва ми и леля ми купили зелена лятна рокля за зелените обувки, и днес я облякох (нищо че тя по скоро показва, отколкото скрива  Embarassed) и Никол като ме видя, не спира да повтаря: Аууууууууууу, мама ... и пляска с ръце ...  Laughing детето ме хареса, друг ако не  Laughing

Започна да плаче, отивам да я гушна ... до скоро и приятна вечер на всички  Heart Eyes

# 118
Иренка,миличка,дано Никол по-бързо се оправи Praynig Каквото и да си говорим яслата е голям 'бациларник' И най-здравото дете лепва нещо.Ти се успокой колкото можеш и не се шашкай толкова.Важното е че си се справила със свещичката,слагай само ако вдигне много висока Т.А на мен в болницата ми казаха,да си му давам Панадол,само че не тази доза от опаковката,а на кг.телесно тегло по 1 мл.,За него -13,ако Никол е 9-10-даваш толкова.Иван преди това само Нурофен му давах,но той дразни стомахчето.Ти си прецени кое да даваш.Найстина се моля бързо да се оправите,защото и аз се притесних Praynig А този "Есберитокс',сироп ли е или нещо друго,не го знам това чудо.

Хайде миличка,дано оздравее Никол бързо Praynig Много целувки от нас с Ванко  bouquet

# 119
Благодаря за моралната подкрепа миличка ... сега Никол е добре, даже в момента яде Милка и седи в мен, та всичко дет хвана след малко трябва да го изтривам с влажен парцал  Laughing Сега няма темп. , дано да не я вдига, че утре сутринта сме на преглед при докторката ...
Есберитокса са хапчета, които тя дъвче като бонбонки, не съм ги яла аз, ама щом тя обича да ги смуче, значи са докарани на вкус .. Те са за повишаване защитните сили на организма и преди 2 месеца пихме 1 кутийка ей така, защото исках нещо такова да й дам през пролетта когато върлуваха вирусите .. Ето какво представлява ..
Нурофена досега не съм го давала, само Панадол, но докт. каза, че той има и странични действия, затова само Нурофен да давам ... даже вчера в 18ч й дадох Панадол, щото Нурофен давам 3 пъти (сутрин, обед и вечер), а 18ч не е вечерта и дадох Панадол, после се обадих да я питам и ми се накара хубаво, че не съм я послушала да го спра  Laughing а и си мислех че Нурофена е само за темп., а после като прочетох упътването му, видях че е за зачервено гърло - точно за каквото ни трябва ...  Peace

Още веднъж ти благодаря  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт