Не е необходимо някой да зареве за Теб, за да имаш стимул да пишеш. Липсваше ни, разбира се как де не ни липсваше. Но предишният път Те тресяха твойте Иренини вълнения от тръгването на яслата, след това до Ботевград беше стигнала за разни красоти, следващият проблеми с преинсталацията на антивирусната Те отдалечаваха от нас. Но тоз път явно е било най- сериозно. Много съжалявам за Николетка и Ти желая от все сърце бързо да се оправи. Тя е силно и дейно детенце и тез вируси няма да я повалят. Така че горе главата и бъди силна, защото всичко на Теб ще чака- и успокояване и гушкане на детенце и домакинството.
Дано утре се похвалиш с предишната активна и весела Никол. Цункай я от нас! 
...и да си пожелаем да вземе да дойде лятото, а?...
Много Ти благодаря за красивото, споделено писмо. Страхотно!
Искрено Ти желая да се сбъдне желанието Ти за идване на лятото вече в БГ. 
Вили, честити Ви думички. Явно смяната на средата си оказва влияние и то в положителна посока за дечицата. Дано скоро се похвалиш и с напредък с гърнето.

А на Велинград на почивка ли, или просто на разходка? 
Тук вали и е мрачничко, но аз харесвам дъжда и Ви стискам палци вече да идва истинското БГ лято- топло и слънчево. Бързо възстановяване на нашата принцеска- Николетка, за да се успокои и Мама!
Рени е права, че явно "бациларникът" е в кърпа вързан на всяко дете, което тръгне на ясла
Много лошо, защото как да си стоят децата само вкъщи? Нали на яслите контактуват с други дечица, играят, учат се на разни неща едно от друго
И ние тук мното се напатихме на дъжд тази година. Аз го обичам, ама ако е само от време на време, а не всеки Божи ден

не че и на мамите не завиждам за ракийката и салатката де...

Дано си изкарате много хубаво там .. Ех, така ми става мъчно че няма да видя морето, та чак ми се реве ... егати скапания живот ... 
Но тия дни цялото и телце беше с нормална темп. или дори студено, но челото и нажежено .. затова слагах само кърпа на челото ...
.
, дано да е това, де...
По последни данни няма да стане по- рано от есента, но до тогава има САМО 3мес. Не, че на мен ще ми трябва за тогава, на мъжО по- ще му трябва, ама нали аз трябва да съм му стимула да почва да го учи и той....
Иначе- ЙОК!

и
. Да спите в кош, да сънувате грош!
ама чакай да не викам ДЯВОЛА... че хубаво си ни дошла.. но си мисля че добре ти се е отразило липсата на ФОРУМА.. виж и памперса си МАХНАЛА и ИСПАНСКИ си взела да УЧИШ... направо ти се чудя откъде този ентусиазъм... да хвана и аз като се прибера в СОФИЯ да не си включвам ИНТЕРНЕТ.. че сега в новото жилище още НЯМАМ и да поотхвърля някоя изостанала РАБОТА.. не че имам желание... но това с ПАМПЕРСИТЕ моята МАЙКА ме увика....как може да не си научила детето да е без памперс до сега... какво си правила в София .. нито готвиш( нали бяхме на кухня) нито ходиш на работа...
Вие сте нашата гордост и момичета за пример.Дано Бамбуча вече е добре и да започне да си хапва.Тя като се оправи ще прояде.Не и ли даваш от любите пъдпъдъчи яйца? Иван също много ги обича и ги лапа като бонбони