Лятото дойде, слънцето пече, а ОКТОМВРИЙЧЕТО морето го влече!

• 44 062
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Ееее, Мира, появи се и ти. Сега пък успях да гласувам. И това до 5.07. ли беше?

Хайде, момичета да се стегнем и да понатрупаме малко точки в Пиринските камбанки за морските ни зверчета...Ако гласуваме по 3 пъти на ден всяка една от нас ще прибавя по 30точки. 5 от нас да гласуват Х 30 точки са си 150 на ден.Може пък и да успеем до 5-ти Rolling Eyes

Доре, според мен *късно е либе за китка* с твоя мъж. Много отдавна е трябвало да му стегнеш юздите. Сега вече можеш само да си се пениш и да ти минава до следващия път и после пак така....

Ади, тук ли си или пак е заблуда някаква? Айде кажи ще идвате ли утре със сигурност.

# 181
  • София
Здравейте момичета! За утре съм на линия ( за сега), дано не ми мине котка път  Praynig
Само се чудя с какво да се довлека - да взимам ли количката или пеша да се поведем  newsm78 че Мишо никак не иска да ходи във "вярната" посока, набелязва си цел и хуква, а ако го накарам да върви където му кажа иска да го нося  #Cussing out ама от друга страна и в количката много, много не стои - така че не знам - вие пеша ли ще бъдете или ще си докарате и ДПС-тата ??? (Детските Превозни Средства - да не стане объркване)

Да споделя разочарованието си от първия сблъсък с гърнето - въобще не иска да седне на него - пищи, дърпа се, ужас! Май не подходих правилно аз, ама реших, че вече разбира достатъчно и му обясних, че това е гърне и в него се ака и т.н. и че Мишо вече ще ака в гърнето, ама той все повтаеря НЕЕЕЕ, Неее, не иска да седне, уговаряхме се сума време по без гащи, (после и с гащи), стоях си в къщи до 10.30-11 сутринта  да го уговарям да седне - не и не! Детегледачката и тя нищо не постигнала, аз сега пак пробвах - НЕ! Ами сега???? Как да го накарам да седне поне???  Crazy

Марго, какво стана с акта>? Дръж ни в течение! Аз питах моите колеги, ама никой явно не беше сниман и не знаеха какво пристига по пощата...

Кали спазвам обещанието, то вече ми премина, ама дълго се срамувах от себе си...В събота ходихме при свекитата, имат къща в едно село до Трън, мразя да ходя там, и аз не знам защо, а точно тази събота мислих да обикалям по магазините за обувки за мен, играчки на детето и за подарък за кръщене (сега в неделя сме канени на кръщене на бебето на кумовете ни и изобщо не знам какво да му купя...подарих му играчка, когато се роди, после дрешки, когато бащата черпи, после активна гимнастика за погачата - е, изчерпах си идеите!) Бях пазарила майка ми да гледа Мишо, та аз да се разходя спокойнои после и на фризьор исках да ида, да си направя кичури, да се подстрижа - абе такава програма си бях направила и мъжо ме изненада с офертата за тъпото си село  #Cussing out След скандал най-накрая казах, че ще измисля как ще искам да ми се реваншира за компромиса, който правя и стегнах багажа.
Още като пристигнахме и от отсрещната къща изкочи някаква девойка и като се развика "Пепи, (мъжа ми е Петър) толкова се радвам, че се засичаме тука, хайде довечера ЕЛА да се видим, аз се ожених, тук сме с кумувете, искам да почерпя". Аз стоях от страни, ама никой не ме и поогледна, а и Мишо забегна нанякъде, аз по него и съвсем ахнах метлата  Twisted Evil Изкарах си го на свеки  - ами така де, що да си го държа в мене...
Дойде "вечерта" и мъжа ми заподканва да ходим. Отидохме, седнахме и аз се поотпуснах, все пак млади хора, а и "кумувете им" бяха с дете на 2год. И аз - уж да се интегрирам в средата, да кажа нещо и то все неуместно се оказваше...
Почнах ги с една играчка - една къщичка с отвори за букви АВС и 123. Ама толкова тъпо направена, че всички букви изпадаха през В-то и съответно влизаха оттам. И аз го отбелязах - аман от тъпи играчки, за отбиване на номера. Е, оказа се, че милите младоженци го подарили на детето за РД-то му, че го избирали повече от седмица - е, що трябваше да ми го казват, да се чувствам тъпо за забележката си ли?
Това не му обърбнах внимание, ходих да взема връхни дрехи и като се върнах заварвам разговор за каравани и палатки. И аз - пак да си кажа мнението, като започнах една тирада, как не съм ненормална да ида на палатка, как видях една такава каравана при един познат - струвала 60 000 евро! Как за тези пари ще ходя цял живот в петзвездни хотели, че никой идиот не може да ме накара  да ида на море с фритюрника, да мия чинии на полеви условия, да спя на пясъка, сред ято комари, паяци и тем подобни, че такива хора според мен са за психиятрията, даже заявих, че нямам нищо против да се застрояват места като Иракли, защото на никого не са необходими такива змиярници, нормалните хора искат нормални условия на живот, а когато са на почивкат искат даже малко лукс - абе развихрих се, самонавивах се, всички ме слушаха мълчаливо и като приключих разбрах, че те, четиримата са запалени къмпингари, че ходят ма море само на палатки, че искат да купуват каравана, и най-лошото беше, че младоженецът се оказа шеф на някаква неправителствена организация, която води подписка за спасяването на Иракли  ooooh!
Е, отидох до тоалетна, за да си се посрамувам там малко самичка, поотмина ми, казах си, че имам право на мнение и ако не съвпада с тяхното това не значи, че нямам право да си го изкажа, нали? Събрах смелост, върнах се на масата. Разговорът за караваните беше приключил, вече коментираха съдебната сисема Мацката се пенеше, че у нас имало много добри следователи, но сме нямали материална база, нямало с какво да работят, а само с телепатия не ставало. Аз пак реших да се включа с тъпата забележка, че ние българите умираме да се оправдаваме с какво ли не. Некадърни сме си и викаме - няма база - дрън, дрън. Че колко кокошкарски престъпления са разкрити? Каква база трябва за тях - ДНК експертизи ли? Всеки втори апартамент е разбиван, на всяко второ сем му е крадена колата, всяко мазе е разбивано - някой заловен? Каква е връзката с материалната база в случая??? Е, тук мацката вече много се ядоса, засегнах я на чест, оказа се, че е дознател (това било следовател - абе не разбрах какво било, ама явно я обидих) Опитах се да замажа положението, като казах, че ако някой каже, че строителните инж в България са некадърни аз няма да се обидя, ама явно вече бях прекалила и когато казах, че е време да си ходим никой не се опита да ни задържи  Confused
После мъжа ми ми беше сърдит, че не съм си знаема устата и съм дрънкала глупости  Cry
Та така, до скоро ми беше тъпо, ама като го написах и ми се струва вече не чак толкова страшно...

Марго, тук съм, ама романи пиша  Joy

# 182
  • Бургас
Е Марго това е за теб newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  cook

# 183
Не ме засрамвай, Мира... Embarassed Embarassed Embarassed Нищо не съм направила кой знае какво....

Ади, аз с количката ще гилам. И моята е на етапи в нея, но не се наемам на това огромно пространство да тичам по нея или да я нося, а и кой знае колко часа ще откараме там... Ще возя, ще я бутам празна, а и багажника ми е нужен. В него ще сложа и найлоновото покривало, че нали можело след обяд да превали.

Оооо, Бобка, кажи, че ще дойдете тоя път, плииииссссс!

# 184
Привет и от мен, Момичета!

Пимпа, направо си невероятна. Смях се от сърце с "мърлявите" историй на Камито. Hug А Здравко не е ли заминал вече за морето? newsm78

Вили, честита Ви нова секция, дано скоро се похвалиш с цялостно дообзавеждане на апартамента! Hug

Мамарени, тортата е невероятна. Много красиво си я аранжирала, а предполагам че е била и доста вкусна, гледайки снимката. Hug

Иренката, много си лаконична днес. Мъчно Ти е за свекърите ли, вземай пример от Драго и Илианка?! А те/ Драго и Илиана/ познават ли се с дъщерята на свекъра Ти в Испания, всъщност? newsm78

Мирка, лека работа Ти желая, а Ти със счетоводство ли се занимаваш? newsm78

Дорий, не е лесно да си имаш двама мъже покрай Теб, а за морето не се притеснявай нали мама ще бъде с теб?! Hug

...до скоро ми беше тъпо, ама като го написах и ми се струва вече не чак толкова страшно...
Ади, тук си много права. Споделянето помага. А наистина при теб са се събрали в събота доста неприятни моменти на куп/ гостуването при Съкровището, срещата с бивша мъжова приятелка, нежеланото гости.../ има такива дни. Hug А за гърнето, и ние сме на същият хал. Такъв рев е като я сложа на него и всичко е извън него. Peace

Момичета, стискам Ви палци за утре за срещата да се съберете и да изкарате приятно и времето да е с Вас, и снимки после, моля!

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 185
Привет и от мен , момичета,
не съм ви забравила, нито пък съм останала в Турция(тук си ми харесва много повече) но нямахме нет Sad
Сега нямам време да ви пиша, нито пък да прочета многото страници, които сте изписали защото ще излизаме с малкото диване, но след обяд като се върна ще се отчета подобаващо.И снимки ще кача, но нямам много защото не бях на екскурзия, а по работа.Забележителности не сме разглеждали и дори в една джамия не влязох SadНо все пак ще ви пусна някоя и друга снимка.

Чао за сега и много    love001 newsm51  love001

# 186
Ееее, Мимето се завърнала, сега има доста да пише и показва ...  Hug

Здравейте момичета, в момента преобладаваме като присъствие в темата и изобщо в отчетните и много се кефя   Grinning
Ние утре ще имаме гости (една приятелка с която се запознах в студентските си години .. на 13.05 сега се омъжи, но ние не успяхме да отидем и сега ще дойдат да се видим), та съм се запътила към Готварския форум от 1,5 часа, но още не съм стигнала до там ... трябва да реша какво ще приготвя и да ида до магазина да си взема продуктите, които нямам ..
Вчера правих пил. дробчета и станаха направо фантазия .. Ето ги ...
Иначе, ако ви е интересно, искам да ви се похваля с кулинарните ми творения от мин. седмица .. Ето ТУК ..

Кали, лаконична бях вчера, щото нямаше какво да пиша, особено през деня като Никол е на ясла ...
Драго и леля познават Галя (дъщерята на свекър ми) и то много добре, последните 10 години са били много често заедно, но тя много обича да е с тях и често е идвала ... иначе тя е 81 набор (1 год. по- малка от мен) ..
Преди малко се обадих на свеки - вече са в Австрия .. оф така се вълнувам като се сетя каква ще бъде срещата им .. искам да съм там да я видя ..  Grinning
Последния път като се видяха беше в Барселона .. Мин. лято като отидоха на екскурзия (аз ви разказвах май за това пътуване), та Галката беше пътувала цяла нощ от Гандия (където е тя) до Барселона, автобуса с групата дето все си пътуват заедно, той обикаля центъра, а през това време свекърите слезли, за да могат да вземат чантите които Галя е приготвила за насам и да ги качат в автобуса, защото групата отивала към стадиона, но нашите неходили, за да могат да се видят с нея и после я изпратили до гарата ... Но в момента на срещата им, в който тичали свекърите към нея и тя към тях - всички в автобуса плакали като малки деца .. било е нещо много трогателно ...  Grinning
Иначе утре по обяд ще са в Гандия .. Те отидоха с автобус, защото нямаше свободни места за чартърен полет и трябваха да платят 511 евро на човек двупосочен с Алиталия и  те се отказаха ...

Рени, нямам търпение да се видим .. другата ли седмица ще идвате?
Ади, много се смях над историята ти .. разбира се че ще си кажеш мнението, аз също си казвам, пък да става квото ще .. пък и данък обществено мнение неплащам  Peace
Мире, сещай се за нас, работата няма да избяга .. Ти спря ли в момента Таня от ясла?
Маргич, поздрави на Капка от мен  Peace И те чакам в чата като се събудиш ...  Hug

Айде до после ..  Heart Eyes

# 187
Пускам само малко снимки и другата седмица пак ще съм на линията.Приятен уикенд newsm10

# 188
Толкова бързам,че забравих най-важното - да пусна адреса Sad
http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=3286

# 189
Здравейте момичета. Първо искам да похваля Иренка страшна домакиня си мацко, какви ги приготвяш, лигите ми потекоха, докато гледам снимките.
Второ да кажа, че 90% няма да дойдем в зоологическата градина. Цяла нощ не съм спала от зъб и то не кой да е , а един който ми направиха преди една седмица. Та сега Вики като се наспи ще привикам таткото да си идва по- рано и отивам да  #2gunfire #2gunfire #2gunfireзъболекаря. Ако свърша по бързо ще дойдем в   261uu Monkey smile3535
 Иренка напиши рецепта за дробчетата, моляяяяяяяяяя. Не съм готвила такова чудо от 100години.
 За сега чао и хубав ден от нас.

# 190
Ауууу, кво стана, мацинки!? Егати пороя, ми то е по- тъмно от снощи... smile3511
Вярно, че има още 3 часа до срещата, ама тоя порой не беше предвиден, мамка му! smile3515

# 191
Марго,миличка,какво ще правим.Голяма буря стана,тъкмо мислех да ти звъня.Май като гледам ще ни отмие срещичката Sick Sick

# 192
Вече на 2 пъти ми гасне монитора, ама само монитора, сигурно е от видеокартата пак.
Незнам, Рени, има време. Надявам се, че ще го разкара към Правец, примерно.
Тук, в Зоната, вече стана по- светло и  спря. Ще изчакаме още малко. След час, час и полвина най - ясно ще си покаже.

# 193
Надявам се, че ще го разкара към Правец, примерно.

Ах тииииииииииииииииииииии ...  #2gunfire
Аз правя молитви да не идва, фъргам боб и леща, танцувам индиански танц да ни отмине, ти зорлем го караш ..   Joy Joy Joy

# 194
Ееее, Иренка, моите охлюви никга не лъжат Joy

Общи условия

Активация на акаунт