Ей, мамииииии, къде сте
С нетърпение чакам след обеда. Май ще е яка жега днес, дано не слънчасаме.
Обаче по- добре да е топло, отколкото да дойде Всемирния потоп като онзи ден

Отивам да чистя, че ще ни запечата ХЕИ-то. Чао засега.
), и вчера ставам рано правя закуска (бухти и кекс) и тъкмо закусихме и се облякохме да ходим на басейна и се звъни на вратата ... когато отворих НАШИТЕ .. ходили на гости на свекър ми в Плевен, ама изобщо ние незнаехме, и вчера като си тръгнали минали и през Правец, та ми се НАПЪЛНИ къщичката, толкова ми беше готино, че направо хвърках .. играха си с Никол, направихме всички голям обяд, ние с Драго се разчекнахме в кухнята, но всички останаха доволни и щастливи .. Нашите си тръгнаха и ние тепърва в 18ч отидохме на заведения на басейна и СНИМАХ ПРОСЛОВУТИЯ БАСЕЙН, дето съм ви заканила от 100 лета и вие все неидвате - ако щете, дано като го видите на снимки, вземе че ви съблазни и дойдете ... но малко по- късно ще кача снимките, че сега докато пере пералнята, аз да взема да попълня документите за детските, че юни месец до края ако не ги подам, ги спират .. Може и да отида да Ботевград малко по магазините, ама тепърва ще се обаждам на леля да видя дали е на работа днес или почивка ... 
много съм щастлива .. Едва ли още днес спираме с памперсите, но се надявам до месец вече да сме ПРОФЕШЪНЪЛ с тия работи ...
Сутринта забравих да кажа на сестрите в яслата, но с РЪКА на сърцето смятам, т.е. не смятам, а съм НАПЪЛНО СИГУРНА че заслугата е тяхна ... ако не беше Никол на ясла, още нямаше да знаем за какво служи, каму ли да правим нещо в него .. 

А, знаете, че вкъщи нямаме Интернет, та нямаше как да ви пиша. Но ето ме отново
Вместо една седмица на почивка и отдих и приятни занимания, аз така се натоварих и изнервих, че днес, признавам си, идвам на работа като че идвам на санаториум 
Ще опитам да пратя обаче майка ми с Андреята. Кажете ми точно в колко и къде.
А за срещата-към 17 часа сме се разбрали на входа от към Хладилника(поне за петък беше такава уговорката)Маргото може би и по-рано ще отиде,може и аз ,но не зная Иван до кога ще спи
Целувки и до скоро,както се казва

Я по-често, че иначе пак ще потъна в мъгла сигурно, до следващата 

Тази вечер ще му помагам да я оформя на компютъра с бележки под линия и темподобни.
Хайде до утре и се забавлявайте! Благодаря на Рени и Ади за топлите думи
.
Честно да ви кажа, аз не съм се мъчила чак толкова упорито да махаме памперса, и како и вие търпя критиките на бабите
Аз родих секцио, та незнам какво са подготвителни контракции. На мен направо ми изтекоха водите и получих контракции 8 часа преди насроченото секцио.

Митко вика-вие там да не обърнахте по-едно малко 
Първо на кафето мацките ни гледаха доста лошо,че почти бяха затворили,а ние се изсипваме една тумба майка и искаме кафе,а и сок и т.н.Не бяха особено очаровани
А после и охраната ни чакаше на вратата,вече заключили 
На Ботевград мислим да прекараме остатъка от лятото.
Едвали ще компенсирам отсъствието на другите,но все пак 
Не ,че ще те успокой,но все пак.Нали и ти си зодия рак,та сега сме в Сатурнова дупка-40 дена преди рождения ден влизаш в нея и тогава си предразположен към някакви лоши шеги на съдбата
Аз не ,че вярвам особено на тези неща,но като че ли има нещо.Аз напоследък съм такъв карък,просто не минава ден без да ми се случи нещо.По-миналата неделя ходихме на един манастир,там ме ужили оса
После цял ден само чупих и разливах разни неща.Онзи ден ми падна огледалото от банята 
ако се тревожи и не се чувства добре.
Не можем една без друга,пак сме се събрали

Иначе се надявам, че и на децата им хареса. Е, Мишо и Ками имаха известни пререкания относно собствеността над една играчка (която всъщност беше на Ванката), ама то без това не може, само дето с Мишовите викове внесохме смут в стадо "прерийни кучета" - някакви животни подобни на катерици, ама без опашки. Много се уплашиха горките кучета (КОЧЕ както Мишо ги нарича) разтичаха се из клетката, разписукаха се

Завиждам Ви, да знаете, но благородно. 
Чакаме снимка от красивият Правешки басейн, където отмаряте с Драго и Николетка. 

Как издържат тия малчовци 

Вика баку (батко), разкрачва се, търка с ръка между краката и прави ооооо-ооооо-оооо, с устата и носа показва как мирише
Цирк!
Ставам, пък после като заспи, ако и аз не спя с нея, ще пиша пак.