Новите съседи - в очакване на новия сезон

• 64 565
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Юдит ми е най-голямата любимка! Жалко, че толкова много герои ще отпаднат ...

# 121
Тревор е женен за мис Уайоми, но тя го напуска временно, за да лети в космоса. Тогава Тревор самотен решава да се върне при Юдит точно преди сватбата ѝ с Габи. Тя зарязва Габи през олтара и отива в хотела, където е отседнал Тревор. Да, ама там става голяма издънка - докато тя му се обяснява колко го обича  и как е единствения за нея, мис Уайоми се появява зад гърба на Юдит, прибира мъжа си, а нея я гони.
ЮДит увисва - остава без Габи и без Тревор, после уж заминава за Ибиса, ако не се лъжа и така излиза от сериала. Много ме е яд. 

# 122
кой сезон и епизод е това?
Ще се радвам да си го припомня.

# 123
Аййй, е тук ме хвана неподготвена. Не ги знам по номера, ама май е от последния епизод на сезона, който тече в момента. Най-много да е следващия.

# 124
С една дума, новата любовница на сценариста му се отразява много зле на творчеството. Как да не го е яд човек.

# 125
То поне да беше хубава, че да ни радва окото, а тя е като трътка и в лицето с тоя нос като камба, нищо хубаво не виждам в нея.

# 126
И аз следя сериалчето, много е готино и свежо.
Юдит ми беше една от любимките, а Йоли .... е, не мога да я гледам, много ме изнервя. И майка й по същия начин..
Жалко, че в новия сезон много от старите актьори няма да участват. Но .. докато Антонио е в сериала бих изтърпяла такива като Йоли по пет.
Антонио е ненадминат, любимец ми е той сред мъжките образи.

# 127
Това се случва в девети сезон. Точно него дават в момента

# 128
Само аз ли не мога да я трая Юдит с перманентното й "Не знам и аз какво искам, ама ...го искам веднага!"?   Smiley
Самата тя има нужда от поне 10 години психотерапия, за да влезе в час....нямам обяснение защо сериала показва как "Един луд лекува стадо луди!".   Laughing

# 129
За да е интересен.

# 130
Само аз ли не мога да я трая Юдит с перманентното й "Не знам и аз какво искам, ама ...го искам веднага!"?   Smiley
Самата тя има нужда от поне 10 години психотерапия, за да влезе в час....нямам обяснение защо сериала показва как "Един луд лекува стадо луди!".   Laughing
Ами то това е готиното на сериала, абсурдите.

# 131
По-луд от Антонио няма. Тоя е направо болен Simple Smile А и като почне да си търка лицето с ръце и да прави ония налудничави физиономии, уникален е просто.
Арасели и тя май напусна вчера. И нея много я харесвам, с вечната ѝ отнесеност на лист носен от вятъра.

# 132
И мен много ме дразни Йоли, изобщо не виждам с какво допринася образът ѝ в сериала. Персонажа на Юдит много го развалиха в последните сезони и не мисля, че ще ми липсва, Ракел също смятам, че се изчерпа отдавна и стоеше за пълнеж. Сега разбирам, че и Хави напуска, той ми е любимец и ще ми липсва. Общо взето от "новите" лица само Алба ми е забавна и свежа.

# 133
О, Алба е сладур !!! Отначало много се чудех дали е жена, така хубаво играе и е много забавен персонаж Blue Heart

# 134
И на мен Алба много ми харесва. Виктор Палермо играе ролята

Общи условия

Активация на акаунт