Юлски мами 2018г.- тема 5

• 48 259
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Тони, не се брои морето без снимка Simple Smile
И моята танцува болезнено, още си е сравнително горе, защото си муши краката в ребрата и прави мексикански вълни по целия корем. Но аз и не бързам, чак за края на юли сме ако всичко е наред, така че има време.

# 676
  • Стара Загора
Искам да попитам момичетата на които им предстои секцио , с какво ще си мажете разреза? Гледам реклама на Цикатридина спрей / мас , и се чудя дали да си го взема ? Инъче вече дадох 68 лв за 15гр. Дерматикс / той е за зараснали рани / , сърцето ме заболя  , ама няма как.  Все го мисля тоя разрез , ако щете вярвайте все го мисля , май това най -много ме ужасява за момента.

# 677
Аз съм се мазала със Содермикс, но беше минало доста време от операцията. Беше ми изписан за втриване с ултразвук заради цикатрикс. Доволна съм.

# 678
И аз мисля да си взема Цикатридина, и да мажа с крем Витасин. Последния го взех заради една стрия, която реши да ми се появи и след няколко намазвания почти изчезна.

# 679
Привет на всички, отидох до морето от вчера и да чукам на дърво всичко е наред, къпането в морето и слънцето действат добре на беба и моите вени...Вече съм в 35 гс и времето върви към датата на секциото, нямам никаква идея как ще се справя, но като чета колко опитни мами има тук, надявам се да се справя..стана ли по-болезнено ритането на бебета, при мен са истински шутове...

Тони,вие къде сте? Става ли за къпане или е хладничко още? Simple Smile

# 680
  • Варна
+1за цикатридина, а на есен контратубекс и физиотерапия. Не се притеснявай от белега, той не се вижда и с най- плитките бикини или дънки. Аз имам няколко белега от операции на различни места и този е най- дискретен, защото е в естествена гънка.
Моето настроение с всеки изминал ден все повече се вкисва Sad всичко и всеки ме дразни и се хващам , че завиждам на всички които се навеждат  и движат леко Sad Незнам какво ми става . Нищо не ми се прави и тези жеги допълнително ме изцеждат. И книги не ми се четат , Айде оплаках се , явно така ще е до края

# 681
Оффф... И аз влизам да си измрънкам.
Нощните ставания ми стават все повече и все по-тежки. Болят ме глезените, петите, кръста, а пръстите на ръцете ми са като кебапчета! На всичкото отгоре ме болят и кокалчетата на пръстите. Това дали е от липса на калций или от това, че са дебели?
И за капак, това малкото в корема имам чувството, че салта прави. И мен ме наболява като се мята.
О, и мързелът! Мързи ме да правя каквото и да било! Усещам се, че като стана да направя нещо и почвам да се оглеждам къде да седна или легна.

# 682
Оффф... И аз влизам да си измрънкам.
Нощните ставания ми стават все повече и все по-тежки. Болят ме глезените, петите, кръста, а пръстите на ръцете ми са като кебапчета! На всичкото отгоре ме болят и кокалчетата на пръстите. Това дали е от липса на калций или от това, че са дебели?
И за капак, това малкото в корема имам чувството, че салта прави. И мен ме наболява като се мята.
О, и мързелът! Мързи ме да правя каквото и да било! Усещам се, че като стана да направя нещо и почвам да се оглеждам къде да седна или легна.
Пръстите едвам си ги свивам, боли ме всичко по тях. Никога не съм си мислила, че ще си правя масажи на пръстите. Мислех, че е само при мен. Едва ли е липса на калций, без сирене трудно сядам на маса, да не споменавам млеката. Съжалявам, знам как ужасно болят Sad

# 683
  • Варна
Да се оплача и аз. До вчера бебо беше с главата надолу, завяртяно на ляво и усещах ритниците в дясно. Да ама се обърна вечерта и днес шутовете са в ляво и ужасно болят. Свикнах 2 месеца с ритници в дясно, сега в ляво. Да излиза вече че става некомфортното и за двете..... Седене, лежане, спане, тоалетна.... Всичко е по - трудно с всеки изминал ден...  Дали пак ще се завърти на ляво.....? Как мислите?

# 684
И мен всичко ме боли,особено през нощта:пръстите на ръцете,краката когато е топло ми се подуват доста,но казаха,че е нормално.Вече ставам по 3-4 пъти на нощ и трудно се изправям,но като се сетя колко дълго време е чакано това бебе и през каква мъка и тревога съм минала,си казвам,че всичко ще изтърпя за НЕГО  Simple Smile

# 685
Болките в ставите казват, че се дължат на хормони (релаксин), които отпускат ставите. Аз имам оплаквания от подуването и болката в краката - натрупала съм 5,6 крема, които са неефективни и слагам лед. Иначе още се движи като косатка, уж е голям, но не ме боли като мърда. Иначе изглежда като пришалецът, чак се стряскам понякога Grinning

Вече съм на вълна разходки с бебето. Нямам търпение и все си мисля кога най-рано ще е прилично да го изкарам. В общи линии си пуфтя и нямам вече търпение.

# 686
  • Варна
При мен тазобедрените стави и колената ме наболяват. Даже няколко пъти се случи както си вървя и изведнъж една болка , все едно нещо се усуква или прищипва в едната става и замръзвам на място.

# 687
  • Варна
Цикатридина изглежда добре, явно ще се взема. Ползвала съм Витасин след лапароскопия за белезите и се справи добре, Надявам се и белега след секциото да бъде така тънък. Аз съм от по-разголените жени по плажа и мен белезите ме притесняват, но пък трите дупки от лапарото бързо ги прежалих и се  грижих с любов миналото лято за тях и ги мажех стриктно на плажа с висок фактор.
Задължително ще ходя на физиотерапия, когато позволят  не само за белега, а и за вътрешните сраствания.

Аз се загледах там долу на триъгълника и искам да питам , ако някой има лапаро и секцио ? Дали долния разрез от лапарото и бъдещото секцио ще бъдат на една линия ?
Или секциото е още по-ниско на окосмената част ?

# 688
  • Варна
Miss_V, Незнам къде се падат белезите от лапарото ти, но белега от секцио в повечето случай е ниско долу малко под окосмяването има една естествена гънка и определено няма бикини или бански които да са толкова изрязани. Така , че не се безпокой. Моя приятелка е раждала секцио в майчин дом Варна преди няколко месеца, Незнам кой и по какъв метод я е оперирал , но нейният белег е поне 2-3 пръста по нагоре от моят и доста по дълъг( + 4-6 см) . И пак не и беше проблем да сложи бански преди няколко дни( но не от тези много изрязаните).

# 689
  • Варна
Благодаря, Европа.
Най-вероятно е такъв белега й , защото е оперирана по метода Щарк. При него знам, че се реже една идея на по-високо от нормалното секцио.
Майкооо  то само обръснато ще им стигне ли Grinning Контрата трябва да играе минути преди секциото според мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт