Когато любовта не е достатъчна!

• 13 378
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia, Bulgaria
А защо мислиш, че мъжът ти е добър пример, а ти - не?

Аз не го мисля, мъжът ми може би все още (ако не е на друг акъл вече), ако в целия случай се наблегне изрично на сексуалната ми оринетация и вероятността след раздяла аз да имам взаимоотношения и да съжителствам с жена - ето това за мъжа ми нямало да е приемливо за детето (а още навпремето сме си говорили как някой ден детето ни ще бъде научено на тези неща, че ги има и да ги приема, най-малкото защото майка му е би (но явно не и да го изживява и то сериозно)

# 76
Засякла си, пет години и край! Simple Smile
Защо повтаряш само децата, децата? Всички имаме деца, някои от нас - и по-други цели и виждания за живота си, та да не се налага да де осмисляме само чрез поколението.
Да, мъжете, както и жените отмъщават чрез децата, поради липса на други средства. Слабост, комплекси, чуество за малоценност.

Съгласна съм с горното. Когато човек няма как да задържи другия до себе си, е способон дори да нарани децата, използвайки ги за манипулации, за да постигне целта си.

# 77
А защо мислиш, че мъжът ти е добър пример, а ти - не?

Аз не го мисля, мъжът ми може би все още (ако не е на друг акъл вече), ако в целия случай се наблегне изрично на сексуалната ми оринетация и вероятността след раздяла аз да имам взаимоотношения и да съжителствам с жена - ето това за мъжа ми нямало да е приемливо за детето (а още навпремето сме си говорили как някой ден детето ни ще бъде научено на тези неща, че ги има и да ги приема, най-малкото защото майка му е би (но явно не и да го изживява и то сериозно)
Малко в страни от темата, но дали и как мъжът ти приема сексуалната ти ориентация? Говорили ли сте на тазибтема подробно? Какво мисли по въпроса? Ти наистина ли смяташ, че би могла да имаш семейство с жена? Благодаря за отговорите! 👍

# 78
.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 16:50 от Annabelle*

# 79
  • София

Съгласна съм с горното. Когато човек няма как да задържи другия до себе си, е способон дори да нарани децата, използвайки ги за манипулации, за да постигне целта си.

Не само в този случай!
Човек и когато иска да се разведе, но децата да са на негова страна, е способен да ги манипулира до степен сами да искат развода, вярвайки на измислената причина за вината на другия родител.

# 80
Колко пъти се разведе, и пак омъжи, та мислиш така крайно?

# 81
  • На топло в неговото сърце.
Засякла си, пет години и край! Simple Smile
Защо повтаряш само децата, децата? Всички имаме деца, някои от нас - и по-други цели и виждания за живота си, та да не се налага да де осмисляме само чрез поколението.
Да, мъжете, както и жените отмъщават чрез децата, поради липса на други средства. Слабост, комплекси, чуество за малоценност.

И аз мисля така,това е много грозно.

Общи условия

Активация на акаунт