Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 48 870
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
При когото няма отклонения явно не ги пускат начесто, то мисля, че по ЗК си имаше точно определени бройки, в точно определени месеци. И на мен както ми беше всичко в норма, изведнъж започна яко да ми се вие свят, да се задъхваме една отпаднала станах и на контролното изследване ми излезе хемоглобин 92 и от месец и нещо съм на хапчета желязо и б12 и понеже ме пратиха на хематолог една камара изследвания ми направиха.

# 271
  • Beyond the stars
Ето и от мен снимка

# 272
МърМяу, Вълшебство , много красиви двойки сте с вашите съпрузи. Честито и много да се обичате! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 273
Честито на новобракуваните! Да се обичате и уважавате дълги, дълги години!
За изследванията и аз съм така, в 3ти и в 6ти месец. Хемоглобинът ми е започнал да пада, 113 беше, но превантивно започнах Ферофолгама за месец и пак ще пуснем ПКК.

# 274
Честито на красивите булки! Много щастие и любов с половинките 🎊❤🎊❤🎊

# 275
Прекрасни булки! Желая ви безкрайно много щастие! Чак ме хваща носталгия по моята сватба, невероятен момент, който всеки заслужава да изживее ❤

# 276
МърМяу, Вълшебство , ПРЕКРАСТНИ СТЕ! Обичайте се и се гледайте така до края!

МърМяу на мен само 2 пъти са ми пускали, началото, някъде около 12та седмица, другия беше около 20та мисля пак с ПКК. Ааа, имах и 3ти път на скоро, но това беше, защото ме хоспитализираха, та и тогава ми източиха сумати кръв и пълних чашки, но предполага, че е стандарт.

Имам чувството, че корема ще се пръсне! Усещам как кожата ми става тясна с минути! Понякога през деня го чувствам просто дебел, друг път изпънат като гайда.

# 277
  • Across the Multiverse
Честито на булките ! Много сте свежи, момичета !

При моята АГ (по Здравна каса) са : ПКК и урина: в началото на бремнността, в месец V (20 г.с.), VIII (30 г.с.), X (38 г.с.), така че ми се струва напълно нормално до тук 2 пъти да са пускани, ако няма някакви отклонения.

Нали казват, че сега спят бебетата през по-голямата част от времето. Не знам моето кога спи, но почти нон-стоп ме рита в органите  Laughing Само докато вървя не го усещам (тогава си подремва вероятно унесен от движението Simple Smile ) При вас как е положението ?

# 278
И нашия бебо си ме рита почти постоянно като съм в покой. А от няколко вечери насам като легна се измества силно вдясно и корема ми отляво остава все едно празен, а вдясно е адски издут Grinning опитва се май да се завърти на някъде Grinning иначе за ритането си мислех, че може би ритат и докато спят, може да сънуват нещо интересно Heart Eyes

# 279
Мами, как ви се струват резултатите от урината? АГто ми е болничен и ще ги коментираме чак във вторник

# 280
Ами нещо не се виждат добре поне аз като отворя изображението е размазано и не успявам да видя, но ако ти влизат в референтните стойности нямаш притеснения.

# 281
Здравеейтее , има лиии мамчета от Бургас, избрали ли сте в коя болница ще раждате, при кой доктор ..... Малко инфо ако може да ми дадете че много съм объркана вече Simple Smile

# 282
Никита, аз смятам да раждам в Дева Мария за сега. Но ще отида да разгледам родилното и да ми разяснят условията. Не смятам да имам избор на екип, макар че моята докторка изражда там. Една позната роди със секцио миналата седмица там, без екип. Много е доволна.

# 283
Никита, аз смятам да раждам в Дева Мария за сега. Но ще отида да разгледам родилното и да ми разяснят условията. Не смятам да имам избор на екип, макар че моята докторка изражда там. Една позната роди със секцио миналата седмица там, без екип. Много е доволна.
И аз смятам там, когато дойде момента който се паднее Simple Smile понеже аз се следя в Айтос, има много доволни от Окръжна и по специално от Кироваков но в Девата май  са повече добрите отзиви .... А за Бургасмед съм я отписалаа като болница и доктории за мнооого смъртни случай и на родилки и на бебета прочетох и съм се отчаяла от там.... Нооо има време ще поразпитвам още Simple Smile

# 284
А и до колкото знам в Дева Мария бебетата са си до майките. В окръжна май не е така. А това е важно за мен. Иначе ще мина и през окръжна, там също имат отворени врати май в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт