Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 49 103
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Аз до 3-4месец такъв корем бях направила, бях се шашнала, че ще стана 90кг до края (а не съм пълна), но после нали се наложи да мина на диета. Та сега наскоро чух "много си дребна", голям смях за мен.
Първата бременност 26кг, но сега с този гест.диабет не мога да си позволя това плюскане Grinning

# 256
Момичета, моят коремчето също е пораснал, но мисля, че за шести месец е ок. Другото, което ме притеснява е това, че и дупето ми е пораснала и в горната част на бедрата също забелязвам тлъстинки (преди не ми се търкаха бедрата, сега се търкат). Не ми се искаше толкова цялостно да качвам понеже това винаги ми е било проблемна зона. Sad(( Ето и аз се оплаках.

# 257
Не се тревожете за килограмите Simple Smile После ще сваляме заедно 🏋С дъщеря ми качих 18кг (50-68). След родилното бях -10кг и в следващите месеци и останалите изчезнаха. И тогава ми се търкаха бутчетата, и сега гледам доста се сближиха 😂 Ще се справим 🤗

# 258
Успокоихте ме Simple Smile А моята въпросна съседна се оказва , че била бременна в 4-ти месец, но изобщо не й личи, защото е много дребничка и слабичка. Обаче как й да предположиш, че е бременна като всичко около нея мирише страшно на цигари - асансьор и откъдето мине. Така че..килограмите се свалят после ( дано да е по-скоро Simple Smile, важното е бебетата да са ни здравички.
Започвам значи и аз с покупките- мисля да принтирам един списък и по него. Макар че никак не са ми малко годинките за първо дете, досега хич не съм имала пряк сблъсък с бебета и бебешки истории и идея си нямам какво се прави Simple Smile Досега организирахме сватба, в момента купуваме апартамент и предстои ремонт, та за училище за бебе и подготовка точно за бебето най-малко остава време. Отделно си и ходя на работа на пълни обороти, но..да не се оправдавам:)

# 259
Момичета, да ви се похваля Grinning с бебо влязохме в седми месец, още малко остана, ама май най тежкото Joy сватбата мина миналата седмица и вече спокойно мога да се отдам на подреждане и бебешко пазаруване Grinning нямам търпение да дойде другата седмица, имаме фетална морфология. Даже не знам как ще издържа до 8ми Confused за сега се чувствам супер само дето ребрата от едната страна ме болят и имам чувството че ще се отворят. Някой с такъв проблем?

# 260
Момичета, да ви се похваля Grinning с бебо влязохме в седми месец, още малко остана, ама май най тежкото Joy сватбата мина миналата седмица и вече спокойно мога да се отдам на подреждане и бебешко пазаруване Grinning нямам търпение да дойде другата седмица, имаме фетална морфология. Даже не знам как ще издържа до 8ми Confused за сега се чувствам супер само дето ребрата от едната страна ме болят и имам чувството че ще се отворят. Някой с такъв проблем?

Ах, че готино! И аз чакам на прага на 7ми и като вече усвоявам патешката походка и сумо клякането ми се трува, че ще си помрънквам така до края, защото ми пречи Laughing ... Нооо си заслужава за пухчето, което си чакаме! Не остана! Ей къде е септември! Нашата 4Д фетална е на15ти чааак, а времето е спряло. За ребрата - според мен бебо натиска, мен ме натиска долу в дясня понякога. Иначе йогата и упражненията за бременни много ми помагат! Вкъщи, докато се чудя какво да правя - йога разтягането си го правя сутрин и вечер - през деня нищо не ме боли, вечер спя като бебе, само за 5 мин разтягане.

Честито за сватбата! Дано сте изкарали една хубава сватба! Трябва да се похвалиш поне с рокля!

# 261
Аз пък правя специализирани упражнения, който включват корем и гръб и са за не повече от 10-15 мин.
 - http://diaryofafitmommy.com/safe-effective-abdominal-exercises-f … during-pregnancy/
Много съм доволна. В същият дневник има и упражнения за бедра и крака за бременни.

ето как изглежда мацката от блога в 31-ва седмица - https://instagram.com/p/BDO79QxpA74/?utm_source=ig_embed

Въпреки всичко по същият начин бедрата вече ми се залепват едно за друго и дупето ми е огромно Grinning

# 262
И одеве забравих да питам за зърната, понеже гледам, че се е дискутирало. Плоски и вдлъбнати зърна едно и също ли е? Че ми се струва, че не е... Аз също се питеснявам за едната си гърда, заради зърното, всеки казва, че ще е ок, защото е важно бебето да захапва ореолата, не зърното. Мамите с опит ще се радвам да споделят.

# 263
И одеве забравих да питам за зърната, понеже гледам, че се е дискутирало. Плоски и вдлъбнати зърна едно и също ли е? Че ми се струва, че не е... Аз също се питеснявам за едната си гърда, заради зърното, всеки казва, че ще е ок, защото е важно бебето да захапва ореолата, не зърното. Мамите с опит ще се радвам да споделят.

Вдлъбнатите зърна  са реално навътре( не знам дали при стимулиране изпъкват), докато плоските са равни с ореола и при докосване се оформят и подават напред.

# 264
Аз също се чувствам вече доста тежка , трудно ми е да се свивам както съм свикнала от преди, все гледам да си изпъна корема като седя. Ето така ми изглеждаше корема миналата седмица т.е. 25та. И мен ме питат "скоро ли ще раждаш?" "В 8ми месец ли си?" Grinning

Иначе съм 9 кг вече отгоре от началото на бременността, дано малко да забавя качването, но важното е да сме живи и здрави.

Малкия бебок е много активен дори и вечер вече си ритка понякога .

# 265
  • Beyond the stars
Аз като прясна госпожа да се отчета  Blush Беше вълшебно, истинско и много емоционално ! Само и единствено с хората без които наистина не можем да се оженим. Нямахме 50 човека, но наистина емоция за цял живот..
МърМяу не съм забелязала, че в тази тема се засичаме освен в сватбената  Heart Eyes Heart Eyes

Включвам вече на вълна бебок след медения уикенд  следващата седмица Blush И съм му обещала тази седмица ефективно да спим и да си почиваме вечер, че много го уморих миналата покрай сватбата. И че ще ядем сладолед, живот и здраве, във Венеция  Mr. Green
Не съм започвала пазара аз. Купувала съм някакви неща, които са ми харесали ..боденце тук, шапчица там...ама пък имам вече поне две-три торби от приятелки  Laughing Ще поръчвам от George по някое време .. че имат готини сетове с боденца и т.н. Изкушавах се за UK shopping на място, че една приятелка ни кани упорито ама май ще стане късничко за нови полети.
А коремчо имам чувството, че следсватбено се успокои, че няма повече рокли и се отпусна още повече да расте последните два дни  Laughing

# 266
Вълшебство, честито и на теб! Щастлив семеен живот ти желая! Аз до последно се колебаех дали не е трябвало да изчакаме да се роди детето за сватба, ама грам не съжалявам. 😍
Twinkie веднага се включвам със снимка 😁

И да използвам случая да ви питам колко често пускате пкк с урина? До сега ми е пускала края на третия и началото на шестия. Чудя се дали да не си пусна сама?

# 267
Ами само два пъти ли ти е пускал АГ-то?Може би всичко е било в норми и затова не ти пуска по начесто. Аз понеже съм с нисък хемоглобин, ПКК много пъти ми пускаха досега и урина на всеки две седмици ми се пуска. Може и сама да си ги правиш тези изследвания, те не са скъпи.

# 268
Да знам, че не са скъпи просто не съм се замисляла. Само два пъти до сега ми е пускала тя. Вдруги ден съм на консултация, ама си мисля, че няма да ми пусне. Та сигурно по-добре да си пусна утре или вдругиден ден и да отида с тях при нея, хем да ги изкоментираме. Иначе хемоглобина ми беше наред до последно, сега вече не знам

# 269
  • Beyond the stars
Вълшебство, честито и на теб! Щастлив семеен живот ти желая! Аз до последно се колебаех дали не е трябвало да изчакаме да се роди детето за сватба, ама грам не съжалявам. 😍
Twinkie веднага се включвам със снимка 😁

И да използвам случая да ви питам колко често пускате пкк с урина? До сега ми е пускала края на третия и началото на шестия. Чудя се дали да не си пусна сама?

И на вас - чувствайте се младоженци и след 50 години Simple Smile

Аз съм пускала два пъти ПКК - веднъж около трети месец и сега пак миналата седмица. Нямам отклонения на никъде, та може би за това.

Общи условия

Активация на акаунт