Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 48 947
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Да, и аз така и предполагах. Ами ще стискам палци да не ме тръшне някой пристъп и ще чакам да минат още 2 месеца и половина и така. Още малко остана. Simple Smile

# 436
  • Beyond the stars
На мен АГ ми изписа калций и витамин Ц на ампули за алергията и мисля, че добре ми повлия.

# 437
Аз съм с астма, и навсякъде си ходя с инхалатор вентолин. Колкото и да е неподходящ и да не се препоръчва ако получа пристъп няма как да не го използвам защото може да се задуша. А това е доста по-опасно за бебето. Добрата новина е че не получавам пристъпи много често и до сега с тази бременност не съм имала. С първата обаче го ползвах няколко пъти. Учестява ми се пулса но бебето е било добре .

# 438
Може да идете на класически хомеопат, ще помогне и за алергии, хронични неразположения и др.

# 439
Да взимала съм лекарства на принципа на хомеопатията за сенна хрема. Като малка са ме водили на хомеопат, пила съм и от нея предписаните.
Астмата ми  не е само алергична, имам и срастване на бронхите. Така че никога няма да се излекува напълно. Но голямо подобрение при мен оказа по-здравословния начин на живот, витамините, и смяната на града със село 😁
Извинявам се за спама.

# 440
Не за лекарства на принципа на хомеопатия или комбинирани хомеопатични - те не помагат. Аз говоря за класически хомеопат, с първи преглед интервю, когато се изписват само едни гранулки, а не няколко. Те са с висока потениция, не както на Боирон по аптеките.
Както и да е, и за да не е спам - редовно ме наболяват костите, където е пубиса и още по-надолу Sad
Почивам си и заради ниската плацента, и ако повървя малко, ми се е случвало да ме почнат изведнъж тея болки в костите (на таза) и не мога да мръдна, докато не поседна.
И мината бременност имаше  подобно нещо..

# 441
Аз съм с астма, и навсякъде си ходя с инхалатор вентолин. Колкото и да е неподходящ и да не се препоръчва ако получа пристъп няма как да не го използвам защото може да се задуша. А това е доста по-опасно за бебето. Добрата новина е че не получавам пристъпи много често и до сега с тази бременност не съм имала. С първата обаче го ползвах няколко пъти. Учестява ми се пулса но бебето е било добре .

На мен ми се отключва само от настинка или силно дразнене на алергени, като влага и прах. Снощи пак се събудих и висях 30 мин на терасата, докато успея да се изкашлям... Предполагам, че едно, две впръсквания на вентолин няма да навредят на бебчо. С хомеопатия не ми се занимава, тъй като не знам как ще подейства наистина. На мен традиционни неща, като инхалации с пара дори, не помагат. Благодаря ви момичета за съветите и помощта. 😘

# 442
Момичета снощи докато спях получих като пред менструални болки в кръста ,но бяха много силни в 26 седмица съм .Изпих еднп ношпа поодмина ми ,но се питам на някой от вас случвало ли се е .Утре съм на консултация ще питам,но ако може някой да сподели мнение

# 443
На мен ми се е случвало няколко пъти, но за кратко. Мисля че бебето натиска с крачета към кръста и гърба и уцелва някакви нерви. Не съм пила нищо защото е за минути.

# 444
И на мен ми се е случвало

# 445
Момичета снощи докато спях получих като пред менструални болки в кръста ,но бяха много силни в 26 седмица съм .Изпих еднп ношпа поодмина ми ,но се питам на някой от вас случвало ли се е .Утре съм на консултация ще питам,но ако може някой да сподели мнение
Може някой нерв да се е притиснал нещо ако бебчето се е въртяло. Сподели с доктора задължително, че кръст боли и от контракции той трябва да прецени какво е на този етап от бремеността знам, че може да има контракции като втвърдяване на корема, но не трябва да са болезнени.

# 446
  • гр. Варна
И мен снощи ме боля и кръста и ниско долу корема, но вчера малко се преуморих и си мисля, че беше от това..

# 447
Обезателно ще питам ,но исках някой да ме поуспокой до утре Simple Smile ,че все пак е нормално ,не искам излишно да параноясвам и да си вларвам филми като му се обаждам при положение че утре ми е консуштацията.Благодаря ви много успокойте че,сега нищо ми няма лежа си в къщи и си почивам Simple Smile ще видим утре какво ще ми каже

# 448

Мен кръста ме болеше повече от седмица преди да получа менструални болки, но в корема, които траеха няколко часа. На края получих една болезнена контракция. Отидох в спешното и ме приеха.
Лекарите в началото си мислеха, че болките може да са от нещо друго тъй като при записа на тоновете нямах контракции, но корема продължаваше да ме боли. След направените изследвания се оказа, че нямам никакъв друг проблем. Контракции бяха, рядко но болезнени. Казаха ако пак започнат болките да не чакам и пак да ги посетя, тъй като само хапчетата не ми помагат.

Ако сега си добре просто почивай ако болките не спират обади се или отиди на лекар.

# 449
Само веднъж съм имала болка , усещах я все едно в левия яйчник , но е възможно бебчо просто да е притискал някой орган , тъй като ми мина бързо.
Кога се обръщат по принцип бебетата? Моето преди го усещах само ниско долу , а отскоро започнах да го усещам и високо , като точно под гърдите понякога ме наболява когато съм седнала , най-вероятно от колана на сутиена.

Общи условия

Активация на акаунт