Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 48 871
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Аз видях вдна във виденов във сайта им цената беше много добра дървана ,ни подвична с колелца и съм се насочила към нея за сега ,но на живо не съм я виждала след като я видя тогава може би ще преценя

# 646
  • гр. Варна
Искам да ви попитам в 28 г.с съм и като си сложа ръката на корема на едно определно място мисля, че усещам пулса на бебчо много е странно, сега го усещам са пръв път така Simple Smile при вас усеша ли се?

# 647
  • Beyond the stars
На мен корема ми пулсира почти през цялата бременност, не мисля че е пулсът на бебето. Ама знам ли  Mr. Green

# 648
Пулсирането на корема мисля, че е от разширените кръвоносни съдове, съответно усещаме собствения си пулс. А ритмични потупвания на конкретно място може и да е хълцането на бебето, аз го усещам точно така. Даже в момента хълца. Grinning

# 649
Мами, от известно време сутрин след сън направо са ми зашити очите - горният клепач, че и отдолу. Урината ми е чиста, кръвното е 120-70/80, направо не знам от къде се взе това чудо, поне до обед ходя като нажилена от пчели.. Някоя от вас сблъсквала ли се е с този проблем?

# 650
  • Beyond the stars
Знам, че на приятелки им изписваха протеини при такива отоци и консултация със съдов хирург.
Питай АГ-то  Wink

# 651
Момичета, тук от няколко дни се чудя нещо. Пия магнезий, заради леки контракции, които в повечето случаи са нормални. В началото го почнах по 2 на ден, магнерот, бебо беше много активен, риткаше много. После по препоръка на АГ го увеличих и сега съм с 1 прахче и 3х2 и бебо никакъв го няма. Чудя се дали не му действа и на него. Отделно четох и мнения на Д-р Сигридов, който предполагам сте го чували, светило бил в генекологията, който много отрича този магнезий. И се чудя какво да правя, а масово се пие... Вие на какво мнение сте?

# 652
  • гр. Варна
Ами хълцането го усещам доста по-силно и не е, като това пулсиране само като си сложа ръката може и да не е това, което си мисля Grinning но ми стана странно, защото не съм го усешала до сега. И моето бебче от сутринта хълца и тоооо доста силно...

# 653
Аз не мисля, че е възможно да е пулса на бебето. Че аз на себе си го търся, камо ли през толкова тъкани да се усети в друго същество Simple Smile

Даниела, консултирай се с лекаря ти. Щом имаш контракции, нормално да пиеш магнезий. Сигридов като го отрича, каква алтернатива предлага?

# 654
  • гр. Варна
И аз така си мисля, но викам да споделя Simple Smile

# 655
Аз не мисля, че е възможно да е пулса на бебето. Че аз на себе си го търся, камо ли през толкова тъкани да се усети в друго същество Simple Smile

Даниела, консултирай се с лекаря ти. Щом имаш контракции, нормално да пиеш магнезий. Сигридов като го отрича, каква алтернатива предлага?

За алтернатива не знам, то си е индивидуално, зависи си от бременната, но като цяло не го изписва. Ще направя консултация, може пък бебо да си е по-спокоен просто.

# 656
Здравейте, какъв крем за зърна смятате да използвате Simple Smile и от кога трябва да започнем да се мажем с него ? Забелязох снощи че едното ми зърно е доста по-сухо от другото ....

# 657
Момичета, тук от няколко дни се чудя нещо. Пия магнезий, заради леки контракции, които в повечето случаи са нормални. В началото го почнах по 2 на ден, магнерот, бебо беше много активен, риткаше много. После по препоръка на АГ го увеличих и сега съм с 1 прахче и 3х2 и бебо никакъв го няма. Чудя се дали не му действа и на него. Отделно четох и мнения на Д-р Сигридов, който предполагам сте го чували, светило бил в генекологията, който много отрича този магнезий. И се чудя какво да правя, а масово се пие... Вие на какво мнение сте?
Какъв магнезий пиеш точно? Да не е Диаспорал, че 3по2 Диаспорал е доста височка доза магнезий. А сега зацепя 3по2 магнерот и едно прахче дневно Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 12:11 от Mn.nikol

# 658
Не не, магнерот 3х2,и един Диаспорал.Смятам да ги намаля обаче.

# 659
Аз усещам пулса на бебето и моя пулс. Като си сложа ръката на корема и на сърцето и усещам 2 различни ритъма. Много се забавлявам, но не е хълцане. Различават се.

Общи условия

Активация на акаунт