Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Имам един странен въпрос .... Крали ли сте нещо до като сте били или сте бременни ? Понеже преди 3 дена откъснах едно цвете от чужд двор и след това се барнах по челотоо .... И веднъж бях взела 5 лв от протмонето на мъжа ми без да му кажа иии това е вид кражба и се притеснявам да не излезе някой белег на бебетоо .... А ме заляха с коментарии хора който вече са родили и им се яло нещо и къде са се пипнали и каква бемка имало детето им и такива нещаа чее мноого съм се притеснилаа Sad

# 106
Шегуваш се, нали? Rolling Eyes

# 107
недей кради повече Simple Smile

# 108
Тцтцтцтцтц.....

# 109
Мисс, привет! Сряда ми е секциото, живот и здраве-39 седмица се пада. За болките явно са от беба, но сигурно ще се размърда от там, Хаха. Мен вече ме боли да дишам даже Simple Smile)
Гледам сте зачепкали темата със суеверията- днес мама ми даде черешки, че дядо, лека му пръст, обичаше, но свекърва ми каза, че не се раздавало като имало бременна и нз си какво....Вярвате ли? Аз съм кръстена на този човек и не мисля, че би ми сторил лошо. Защо има хора, които робуват на това?!

# 110
Защо има хора, които робуват на това?!

За да има на какво да се смеем.

# 111
  • София
Нищо не съм крала по време на бременностите ми, но пък и двете ми деца се родиха с белези.
Щерката беше с два хемангиома, от които само първия изчезна. Не помня как педиатърката нарече белега на сина ми (забравих термина). Няма да се махне.
Даже и да съм откраднала нещо хич не мога да определя по формата на белезите какво е било Joy

Майка ми твърдеше, че по време на бременността си с мен си е "откраднала" малинка от нечие съседско храстче. Баба ми я стреснала и майка ми се пипнала по врата. И хоп... аз съм се била родила с хемангиом под формата на малинка на врата Simple Smile

И веднъж бях взела 5 лв от протмонето на мъжа ми без да му кажа иии това е вид кражба и се притеснявам да не излезе някой белег на бебетоо ....
Не се барай по челото... Joy

Шегувам се. Не робувайте на такива суеверия.
Навремето не всичко е можело да бъде обяснено с медицинска терминология (защо, как,...) и хората са измисляли суеверия.

# 112
Попринцип не вярвам ноо и в 2та случая като взеха да ми раказват и се сетих че тези неща са кражбаа Rage

# 113
Попринцип не вярвам ноо и в 2та случая като взеха да ми раказват и се сетих че тези неща са кражбаа Rage

Спри да търгаш китки от градинките на хората и да ровичкаш в чужди чанти и портмонета. И смени компанията, дето ти пълни главата с такива глупости и простотии. И най-важното! Спри да се излагаш с такива подобия на въпроси!

Тази тема е съвсем друго, не за някакви тъпи изцепки и разсъждения върху тях.

# 114
При вас повдигането кога спря защото аз от началото на бременноста до сега а вече съм в 8 седмица и все още ми се повдига доста и от време на време повръщам
Също така от 2 седмици и нещо никакъв апетит гади ми се от храна понякога ям по веднъж на ден едвам едвам и все още никакъв апетит нямам има ли някаква опасност от това трябва ли да се тъпча насила или някакви витамини да пия 

# 115
При вас повдигането кога спря защото аз от началото на бременноста до сега а вече съм в 8 седмица и все още ми се повдига доста и от време на време повръщам
Също така от 2 седмици и нещо никакъв апетит гади ми се от храна понякога ям по веднъж на ден едвам едвам и все още никакъв апетит нямам има ли някаква опасност от това трябва ли да се тъпча насила или някакви витамини да пия 

Ами то при всеки е различно. На мен ми се повдигаше до 5 месец. Карах на салати основно.

# 116

Повдигаше ми се първите 3 месеца, не съм повръщала. Колежка в работата повръщаше до началото на 8мия месец. Дано да спре да ти е зле.

# 117
  • София
Малеееййй, аз днес що череши и джанки откъснах от чужди дворове Simple Smile Добре, че съседите ме познават и ми се радват, от малка им вися по оградите Simple Smile
В суеверия не вярвам грам и ми е странно да приема, че зрял и интелигентен човек се влияе.

От влизането в 12 г.с. не ми се гади така силно и започнах да изпитвам апетит.

# 118
Момичета,пак съм аз-писах вчера за бодежи ниско долу Simple Smile В 5 г.с.съм, днес за около 30 мин болката беше нетърпима,като усещане нищо общо с менструалните-остра,прорязваща болка,даже не можех да се изправя. Отидох до болницата-на смяна беше една млада лекарка,според,нея било нормално-матката се разтяга. Биха ми 2 инжекции спазмалгон и ми изписа Но Шпа 3 по 2-това беше към 12 часа,отпусна ме,но още усещам бодежи като се изправя. На много места прочетох,че силните болки не са нормални (а аз имам много висок праг).Много ми е притеснено,на някоя от вас случвало ли се е да има толкова силна болка  - подчертавам,болката няма общо с менструалната.Кървене нямам.

# 119
Влезеш ли в 12 седмица една сутрин просто като с магическа пръчка ще е изчезнало. Имаш бая време.

Общи условия

Активация на акаунт