Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Забъркана мас с невен .

# 436
Момичета минавам да Ви почерпя виртуално Champagne Cocktail Cake Birthday родих един прекрасен син на 06.06 с термин 29.06 и дата за секцио 19.06 😁 Малкия реши да излиза по-бързо! Благодаря за съветите, много полезна темичка 🌼🌸 Сега си издирвам темичка за новородени някой ако знае да пусне линкче, ако може 🌻

Честито! Да ти е жив и здрав и бързо възстановяване! Hug Heart Eyes

# 437
  • София
Помощщщ много съм се претрила, направо не мога да вървя ужасно е,някоя бъдеща мама с такъв проблем да има. Някакъв лек мазах се с крем здраве но няма ефект

Мажа с Бочко, че иначе не мога и 2 крачки да направя... :/

# 438
  • Пловдив
Слушала съм, че бебешката пудра много помагала при претриване на краката.
Аз умишлено гледам да ходя с клинчета, за да избегна триенето.

# 439
Да, наистина помага бебешката пудра. Аз си мажа бедрата с нея и после няма проблем.

# 440
Здравейтеее 😊
 Казвам се Ани и не знам дали съм бременна... 😶  (доста глупавичко звучи, но за да ме разбете.Rolling Eyes. )
Не ми се гади или пък да повръщам, но пък доста често се изморявам като върша някоя физическа дейност... и често отивам по малка нужда... (ДОСТА често) ... бяло течение .. умора .. АПЕТИТ😋 .. главоболие... болки в кръста ...и нямам желание за НИЩО
И закъснение на МЦ...
Направих си няколко дамашни теста (белина, сода и паста за зъби) само този с пастата беше отрицателен ...  
Моля за помощ... в Германия съм и не мога да отида на гинеколог .. Благодаря ви ❤
купете си тест от аптеката

# 441
Или пикай върху жаба, вече е споменато по-горе!
Здравейтеее 😊
 Казвам се Ани и не знам дали съм бременна... 😶  (доста глупавичко звучи, но за да ме разбете.Rolling Eyes. )
Не ми се гади или пък да повръщам, но пък доста често се изморявам като върша някоя физическа дейност... и често отивам по малка нужда... (ДОСТА често) ... бяло течение .. умора .. АПЕТИТ😋 .. главоболие... болки в кръста ...и нямам желание за НИЩО
И закъснение на МЦ...
Направих си няколко дамашни теста (белина, сода и паста за зъби) само този с пастата беше отрицателен ...  
Моля за помощ... в Германия съм и не мога да отида на гинеколог .. Благодаря ви ❤
купете си тест от аптеката

# 442
От къде 30 страници назад го намерихте това Ани пък с тия жаби..
 Относно бебешката пудра - не се бях сещала, ще пробвам и аз благодаря ви! .. много горещ юни като за последните ми 2 бременни седмици ох Sad

# 443
  • Някъде там
Ох момичета моля Ви се с операция съм и не мога да спра да се смея 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

# 444
Ха ха ха е то тая тема е за забава основно 😹

# 445
Помощщщ много съм се претрила, направо не мога да вървя ужасно е,някоя бъдеща мама с такъв проблем да има. Някакъв лек мазах се с крем здраве но няма ефект

Судокрем против подсичане е вълшебен. Помага много и при претриване и подсичане под гръдите. Около 5 лв. е и ако ти остане можеш да го ползваш за бебето.

# 446
Здравейте на всички 🙌 в 38 седмица съм и преди малко ми падна тапата от вчера имам болки в кръста и долу на корема като менструалните. Преди 2 седмици ми откриха бактерията стептококи от група Б.
Трябва като раждам през два часа да ми вливат антибиотик. Та дали да ходя към болницата или да изсчакам контракции да почват.

# 447
  • Пловдив
Защо не се обадиш на доктора ти и да го питаш? Незнам от форума как ще се довериш на каквото и да е мнение, при положение, че всяка бременност е различна!
Леко раждане ти желая!

# 448
В Германия съм и тука няма такава практика да се обаждаш на следящия ти лекар. Мисля все пак да ходя до родилното ще взема да звънна на таткото.
Благодаря за отговора ☺

# 449
В Германия съм и тука няма такава практика да се обаждаш на следящия ти лекар. Мисля все пак да ходя до родилното ще взема да звънна на таткото.
Благодаря за отговора ☺

По-добре отиди. Ще ти е по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт