Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 352
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Предполагам се подготвя Simple Smile Аз съм 37-ма и няколко дни, и също имам такива + лека тежест от може би около седмица..., без други знаци. (Другото логично обяснение за мен би било да е от умора).
Но да кажат и миналите по този път, хехе Simple Smile

Да, тежестта и при мен я има, ама то нормално - с тоя корем Smile Замислих се, че болките може да са защото бебето се придвижва надолу - от известно време част от юмруците и ритниците, които ми раздава ги усещам доста ниско долу Smile

# 421
Това са подготвителни контракции и да, контракциите в началото са слаби и постепенно се засилват, но щом са търпими не се притеснявай. Ако станат чести през 5 мин и не спират в продължение на 1 час отивай към болницата. Надявам се да сте си стегнали багажа. Simple Smile

# 422
Благодаря Simple Smile

Багажа за бебето ми е готов на мен, моя още не съм го довършила, но мисля тази седмица да го приключвам. Дано не реши моето момче да ме изненада доста по-рано от очакваното Smile

# 423
  • Някъде там
Момичета минавам да Ви почерпя виртуално Champagne Cocktail Cake Birthday родих един прекрасен син на 06.06 с термин 29.06 и дата за секцио 19.06 😁 Малкия реши да излиза по-бързо! Благодаря за съветите, много полезна темичка 🌼🌸 Сега си издирвам темичка за новородени някой ако знае да пусне линкче, ако може 🌻

# 424
Момичета минавам да Ви почерпя виртуално Champagne Cocktail Cake Birthday родих един прекрасен син на 06.06 с термин 29.06 и дата за секцио 19.06 😁 Малкия реши да излиза по-бързо! Благодаря за съветите, много полезна темичка 🌼🌸 Сега си издирвам темичка за новородени някой ако знае да пусне линкче, ако може 🌻
Честито ти момче Simple Smile Да сте здрави, бързо да ви изпишат и да се възстановите скорострелно, за да си се радвате пълноценно Hug

# 425
  • Телиш/Плевен
Да ти е жив и здрав синът и да расте щастлив! Balloon На теб ти пожелавам бързо възстановяване. Hug
Ето я темата за въпроси и съвети за бебетата. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 09:34 от Лале в дъжда

# 426
Капризче, честит да ти е!

# 427
  • София
Честит новороден мишок. Много да е здрав и весел. Бързо оправяне и на мама. 🍭🎂🥂

# 428
Честито!!! Да е жив и здрав и да расте с късмет 🥂🍾🥂🍾🥂🥂🥂🍾

# 429
  • Някъде там
Много Ви благодаря за пожеланията момичета 💗💗💗💗💗
Лаленце Благодаря за темичката 🌻🌸🌼

# 430
Честито и от мен,бъдете здрави и много щастливи Flowers Hibiscus

# 431
Честито, да сте живи и здрави Hug

# 432
  • Варна

Ооооооо Капризчеееее, честито !
Гледай младежа каква хубава дата си е избрал 06.06 !!!!
Да е здрав , а на теб бързо възстановяване.
Очаквам да пишеш по -подробно как е минало раждането и  при кой лекар ( предполагам в Майчин дом, ама пиши като можеш ) !!

# 433
Помощщщ много съм се претрила, направо не мога да вървя ужасно е,някоя бъдеща мама с такъв проблем да има. Някакъв лек мазах се с крем здраве но няма ефект

# 434
Кое си претрила? Гърдите ли? Мажи си ги отдолу с ролков дезодорант, за да не се запотяват и съответно зачервяват. Ако са бедрата ги намажи с олио от алое вера.
Помощщщ много съм се претрила, направо не мога да вървя ужасно е,някоя бъдеща мама с такъв проблем да има. Някакъв лек мазах се с крем здраве но няма ефект

Общи условия

Активация на акаунт