Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 420
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Правенето на секс при безпроблемна бременност е нещо съвсем нормално ако и двамата се чувствате комфортно, разбира се. Даже в последните 2 седмици има вероятност това да помогне със стартирането на раждането (не е научно доказано, де) - наличието на някакъв определен хормон в спермата спомагало да поомекне шийката на матката - не е безотказан метод и не работи при всички, но пък помага при други.

При мен подейства за предизвикване на раждането. Беше целенасочено, тъй като преносвах.

В семенната течност се съдържат простагландини, които биха могли да спомогнат за изглаждането на шийката и страртирането на родилните контракции.

# 691
Мега яко 😻😻😻

Правенето на секс при безпроблемна бременност е нещо съвсем нормално ако и двамата се чувствате комфортно, разбира се. Даже в последните 2 седмици има вероятност това да помогне със стартирането на раждането (не е научно доказано, де) - наличието на някакъв определен хормон в спермата спомагало да поомекне шийката на матката - не е безотказан метод и не работи при всички, но пък помага при други.

При мен подейства за предизвикване на раждането. Беше целенасочено, тъй като преносвах.

В семенната течност се съдържат простагландини, които биха могли да спомогнат за изглаждането на шийката и страртирането на родилните контракции.

# 692
36г.с.+4
Корема ми пулсира Grinning
Все едно диша вътре, не е от хълцането, разликата е от небето до земята. Някъде прочетох, че е нещо като “сухи”(мокри:joy:) тренировки за дишането. Не, че ми е неприятно, просто е интересно и различно Joy
Кажете, че не се побърквам и знаете за какво говоря.

О, и аз го имам това от около 30 г.с. Сега съм почти 32ра. Не знам какво е, много е яко обаче. И аз искам да знам какво се случва вътре. До вчера не можех да си представя детайлно какво му ли е там вътре и как така заема такава идеално кръгла ембрионална поза. После попаднах на това видео и ми се изясни пределно: https://www.youtube.com/watch?v=q9IJuFD9ZHE Става въпрос за бебенце, родено без пукане на околоплодния мехур, демек излязло барабар с него. На който му е гадно да не гледа Wink

# 693
Хахаха, като пиленце в прозрачно яйчице е. 😂
Фадно и слузесто яйчице, но наистина много сладко си е застанало. Тук стърчи ръчичка, там се подава краченце. Heart Eyes
Пукнаха му балона и му развалиха идилията.

# 694
Струва ми се, че така ако можеха да излизат бебета, щеше да е по-малко стресиращо за тях, защото преходът ще е по-плавен.

# 695

А да попитам до кой месец може да свършва вътре, след като може да се предизвика раждане или до края може.. Извинявам се за глупавия въпрос Flushed

# 696
При незащитен секс и наличието на закъснение има вероятност да си бременна, да. Винаги можеш да направиш тест и да си отдъхнеш и спреш с чуденето Simple Smile
Дано да е това, което искаш.

Честно казано вълнувам се и като чели хем го искам, хем ме е страх да проверя. Чувствам се странно...Дали да не почакам още, за да съм сигурна в двете чертички. Simple Smile
Със сигурност ще покаже щом са минали 6 дни. Аз като забременях, усещах още преди да ми закъснее и на деня, когато трябваше да ми дойде, директно си направих теста и още тогава ми показа Simple Smile не се измъчвай да се чудиш- вземи си тест още днес Simple Smile

Да, ще го направя. Днес ми е седми ден, откакто ми закъснява. Интересното е, че чувствам типичните симптоми като преди да ми дойде -тъпа болка в кръста и яйчниците. Това може ли да са симптоми на бременност или просто ми закъснява и всеки момент ще ми дойде... Преди две години ми закъсня с осем дена и ми дойде, но пък тогава не съм мислила за бебе.

# 697
Направи си тест за бременнист и ще разбереш със сигурност дали си или не си. 7 дена закъснение са предостатъчни за вярно отчитане.

# 698
Направи си тест за бременнист и ще разбереш със сигурност дали си или не си. 7 дена закъснение са предостатъчни за вярно отчитане.

Да, не ме сдържа само за това мисля, ще си направя довечера.

# 699
Здравейте мами, 147 пулс на бебчо в 25 г.с нормално ли е?  На вашите бебоци как са..  🙂

# 700
Е, той пулса не е постоянен. Зависи дали си яла, какво, дали ти се спи, дали сега ставаш, дали то спи или си прави кълбета там. Имаше някакви в нета таблици, трябва да потърсиш в Гугъл. Имам спомен, че от 120 до 160 беше нормално в по-ранните седмици.

# 701
Да сега погледнах нормален е от 120 - 160.. Защото на прегледа за няма и минута го пуска и ми се стори малко странен пулса, но щом лекаря каза,че всичко е ок. Надявам се да е така Simple Smile

# 702
Мисля, че 5-10 такта отброяват или нещо подобно, по-малко от минута е да.

# 703

Ти самата как би си отговорила? В спермата се съдържат вещества, които изглаждат, намаляват шийката, това се случва през цялото време на бременността...

А да попитам до кой месец може да свършва вътре, след като може да се предизвика раждане или до края може.. Извинявам се за глупавия въпрос Flushed

# 704

Ти самата как би си отговорила? В спермата се съдържат вещества, които изглаждат, намаляват шийката, това се случва през цялото време на бременността...

Ами затова питам АГ не ми мери шийката, само един път на фм ми я измериха и тогава беше ок.. Но сега незнам как е ..

Общи условия

Активация на акаунт