Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Карнобат
Здравейте!Искам да попитам колко време се стои за секцио в УМБАЛ Бургас.След колко дни те изписват?Например,ако раждането става в 5:35 в събота сутрин?Благодаря предварително.

# 151
Джей, опитай гаргара сол и оцет. Много помага!

# 152
Здравейте!Искам да попитам колко време се стои за секцио в УМБАЛ Бургас.След колко дни те изписват?Например,ако раждането става в 5:35 в събота сутрин?Благодаря предварително.

По принцип, в която и да е болница, ако няма усложнения се стои 5 дни при секцио, 3 при нормално.

# 153
  • Карнобат

По принцип, в която и да е болница, ако няма усложнения се стои 5 дни при секцио, 3 при нормално.

Но на 5-я ден изписват нали?

# 154
  • София
В неделя ме приеха в Шейново с непрекъснати безболезнени леки контракции. Казаха, че бебето е наред, шийката също, обаче вече втори ден не могат да ми спрат контракциите. Биха ми папаверин по една ампула, от вчера съм на две ампули два пъти дневно. Вчера след обяд нямах контракции и от тази нощ пак започнаха.. не казват от какво може да са, само ми взимат изследвания.. на някоя от вас случвало ли се е подобно нещо? Хем казват, че ще ги оправим няма страшно, хем ми е много притиснено вече колко дни не спират... Sad
17 седмица съм..

# 155
  • Blondeville
Коя седмица си? Непрекъснато ли ти е твърд коремът? Ако шийката е ок, значи за момента тези контракции не ѝ влияят. Изследванията какво показват? Ако отхвърлят и инфекция, не знам на какво може да се дължи. Взеха ли те микробиология?

# 156
  • София
В 17та, взеха ми всичко, сега като минат на визитация ще ги питам за изследванията. Имат съмнение за гъбички или бактерия. Възможно ли е тя да е причинител? Корема сам по себе си не е твърд, а самата матка седи твърда като схванат мускол постоянно, сега ми биха пак папаверин и се поспряха пак..

# 157
  • Blondeville
Гъбички надали могат да са проблем, понякога някоя бактериална инфекция може да има такъв ефект. Стискам палци скоро да те отпусне, и изследванията да са добри.

# 158
  • Варна
Деси, стискам палци всичко да е наред !
Папверина действа отпускащо , така че дори да те изпишат после, ако можеш у дома да си го пише известно време. А мускулно, ако ти го бие някой още по-добре !
Магнезия не го ли почна ?

# 159
  • София
Оф и магнезии пия от седмица - Диаспорал първо едно на ден после две, сега ми изписват вместо него Магнерот и от него и мигрена си имам, пак ще им кажа че имам мигрена дано го махнат поне него.. три пъти пробвам да го пия едно и съшо става.. от папаверина имам и разстройство вече и световъртеж..повръщах, не знам вече от магнерота и главоболието ли или от голямат доза папаверин..но шпа си пиех и витамини ама ги спрах докато съм тук, че минавам 15 хапчета на ден Sad

# 160
  • Някъде там
Момичета в 35 +4 г.с. съм! От вчера, като направи движение бебо и имам силна пронозваща болка., някъде около яйчниците! Някой имал ли е подобни болки и но шпа мн мн не помага

# 161
  • Варна
Оф и магнезии пия от седмица - Диаспорал първо едно на ден после две, сега ми изписват вместо него Магнерот и от него и мигрена си имам, пак ще им кажа че имам мигрена дано го махнат поне него.. три пъти пробвам да го пия едно и съшо става.. от папаверина имам и разстройство вече и световъртеж..повръщах, не знам вече от магнерота и главоболието ли или от голямат доза папаверин..но шпа си пиех и витамини ама ги спрах докато съм тук, че минавам 15 хапчета на ден Sad

Деси, диаспорала не знам как са ти го заменили с Магнерот ? По принцип той е най-действащ... обаче си трябва натрупване. Аз пиех сутрин и вечер диаспорал 250 , сега вече съм сутрин на 250, вечер на 300.
По принцип диаспорала действа разхлабващо, така че може и от него да имаш разтройство Wink
Иначе папапверина определено действа с падане на кръвното !
Аз го пиех до към 12гс, още ходих на работа и ставах по-рано , за да го изпия, защото 10-15 минути след него  всеки път направо си мислех, че ахааа ще умра всеки момент или ще припадна най-малкото..
Имаше няколко пъти ми го биеха вечер мускулно , еми тогава никакъв проблем пък ! в
Пий си хапчетата докато се оправиш и не го мисли Simple Smile

# 162
  • София
Аз съм на Диаспарол 300 и не знам защо ми го сменят с магнерот, като хем казах, че имам мигрена от него, хем не е ли по-слаб? Може би трябва да е по на често аз единствено такава някаква логика намирам, искат да пия магнерота 3 по 2. Аз нямах проблем с папаверина като беше по една ампула мускулно, но откакто е по две както казваш, всеки път си мисля, че ще умра след инжекцията. Колко време пи папаверин вкъщи?

# 163
  • Варна
Деси, от 6гс до 12-13 гс го пих сутрин и вечер в комбинация с ношпа.
А в началото около 6гс имах контракции и ми назначиха сутрин пия, а вечер отивам някъде в болница да ми го сложат мускулно папаверин + ношпа. Гадна история беше, но само ношпа не ми действаше въобще !

# 164
  • София
Кръвта и урината са ми добре казаха, махнаха Магнерот и оставиха Диаспорал два пъти и папаверина намалиха на една ампула сутрин и вечер. Утре ще излезе микробиологията. На пръв поглед всичко наред айде кажи ми какви са тия контракции.. направо 😖

Общи условия

Активация на акаунт