Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 364
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Можете ли да ми кажете от кой магазин да отида да си къпя възглавница за бременни? Искам я за тази вечер да си в взема или утре, но не знам къде продават. От София съм. Благодаря

Пакостник, комсед, Хиполенд и може би във вис виталис. Аз си поръчах една кравичка от Пакостник Grinning

# 406
Много благодаря
Можете ли да ми кажете от кой магазин да отида да си къпя възглавница за бременни? Искам я за тази вечер да си в взема или утре, но не знам къде продават. От София съм. Благодаря

Пакостник, комсед, Хиполенд и може би във вис виталис. Аз си поръчах една кравичка от Пакостник Grinning

# 407
Момичета как се борите а комарите, че вече сериозно атакуват.
Не смея да се пръскам с Алтан.
Имаше едни гривни против комари, но не знам те колко са вредни.

# 408
  • София
На открито май няма много варианти, вкъщи нямаме понеже сме с комарници.
Питай в аптеката най-добре.

# 409
Сещам се единствено за оцет, но дали има ефект и дали няма да пострада кожата ти - не мога да кажа. Това е бабина рецепта, не съм я пробвала.

# 410
  • София
Аз съм взела на Бочко спрей против комари, пише че е за деца над годинка, едва ли е вреден, но до колко пък е ефективен не знам. Още не съм го ползвала, но ако излизам някъде, където има комари мисля да го използвам.

# 411
Като бивш студент от Свищов, а там комарите, като кацнат на оградата и кучетата ги лаят. Там местните хора ни казваха да се мажем с лимон и определено имаше ефект.

# 412
На Бочко спрейчето върши работа.

# 413
  • София
Момичета как се борите а комарите, че вече сериозно атакуват.
Не смея да се пръскам с Алтан.
Имаше едни гривни против комари, но не знам те колко са вредни.
Гривна? Аз купих на децата и щерката (17г) каза, че е супер и не са я хапали.

# 414
Някоя от вас да е използвала продуктът за избелване на зъби NutriWhite? Пише, че може да се употребява от бременни и кърмачки, обадих се и ми потвърдиха. Държа да попитам и вас. Благодаря

# 415
  • По света и У нас
Здравейте!
Бременна съм в 26 г.с. и вчера ми излезе херпес на устните. Прочетох в интернет, че не бил опасен за бебето. Дали обаче мога да го намажа с нещо, за да мине по-бързо?

# 416
И на мене току що ми изби херпес, после ще си вземс фенивир или ациклостад
Здравейте!
Бременна съм в 26 г.с. и вчера ми излезе херпес на устните. Прочетох в интернет, че не бил опасен за бебето. Дали обаче мога да го намажа с нещо, за да мине по-бързо?

# 417
  • Телиш/Плевен
Някоя от вас да е използвала продуктът за избелване на зъби NutriWhite? Пише, че може да се употребява от бременни и кърмачки, обадих се и ми потвърдиха. Държа да попитам и вас. Благодаря
Аз не бих избелвала зъби точно по време на бременност. Понякога самата процедура води до чувствителност на зъбите, а по време на бременност те така или иначе са предразположени към проблеми и не бих рискувала да си навлека нови. Но дано всичко е наред при теб.

Здравейте!
На мен ми помага паста за зъби.

# 418
Момичета, утре влизам в 37г.с. и от няколко дни насам имам леки болки подобни на менструалните долу ниско в корема по няколко пъти на ден за по 3-4 минути. Чувала съм, че такива болки са в началните етапи на раждането, но исках да попитам дали е нормално това да става постепенно, а не изведнъж? И дали значи, че скоро ще започнат нещата или просто тялото ми се подготвя?

# 419
Предполагам се подготвя Simple Smile Аз съм 37-ма и няколко дни, и също имам такива + лека тежест от може би около седмица..., без други знаци. (Другото логично обяснение за мен би било да е от умора).
Но да кажат и миналите по този път, хехе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт