Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
И аз се притеснявам ,но се опитвам да не доминира в ежедневието ми .Смятам за мен ,че е нормално .Пет години чакам този момент .Два опита инвитро ,лапароскопии и куп изследвания из светилата на България в медицината.Събиране на средства ,за да покрием финансово всичко това ,което излезе колкото един малък апартамент на брега на морето .Опитвам се да мисля положително и да не оставям страха в мен да излиза наяве.Ако бях забременяла от раз и бяхме като нормалните двойки може би изобщо нямаше да се притеснявам или поне не толкова .

# 586
Здравейте,
Аз с може би глупав въпрос... Късничко се осъзнахме че ще ставаме родители и после докато  се ориентираме какво, как, кога и т. н. днес си погледнай календар и осъзнах че сме изтървали прозореца за ранна ФМ. Точно 13с6д са днес. Дали все пак биха ми направили през следващата седмица примерно (при положение че успея да се вредя някъде за час).
Всъщност още един въпрос: препоръки за специалист някъде в североизточна България? Разградска, Силистренска, Русенска област? Да знам къде да започна с търсвнето, ако не за тази, поне за следващата
Аз отидох на ФМ за първи път в 16г.с Simple Smile

# 587
То може, ама е някак несериозно. Неслучайно се правят в определен период.

# 588
То може, ама е някак несериозно. Неслучайно се правят в определен период.
Следя се на частно там записват от 12г.с и АГ ми каза да отида между 16-18г.с. Чак несериозно при положение, че и АГ си ме гледа всеки месец и то обстойно не мисля че е

# 589
Баш несериозно е, защото се изпускат ключови изследвания. Що за лекар ще върне бременна в 12 г.с. и няма да и предложи ФМ и БХС, и разни други неща ... и ще я викне в 16та-18та ...

# 590
Изобщо не е несериозно и аз отидох в 6 г.с. на преглед лекарката потвърди бременността и следващият ми преглед беше в 12 г.с.Аз живея в Германия и тук преди 12г.с.неправят нищо,но това не означава че съм несериозна.

# 591
Баш несериозно е, защото се изпускат ключови изследвания. Що за лекар ще върне бременна в 12 г.с. и няма да и предложи ФМ и БХС, и разни други неща ... и ще я викне в 16та-18та ...
Говорим за ФМ, не за други изследваня

# 592
Изобщо не е несериозно и аз отидох в 6 г.с. на преглед лекарката потвърди бременността и следващият ми преглед беше в 12 г.с.Аз живея в Германия и тук преди 12г.с.неправят нищо,но това не означава че съм несериозна.

Точно за тогава говорим, Снежи, 12та. Тогава е първата ФМ. Така че, чети преди да поправяш уж, а после да напишеш същото.

Говорим за ФМ, не за други изследваня

Именно.

# 593
На мен в 12та ми направиха ФМ, БХС, ПКК, урина, кръвна група и влагалишен секрет. Мисля че това са изследванията.

# 594
Здравейте, искам да попитам дали може да ходя при един гинеколог  на частно а  от друг по здравна каса  да си взимам болничен

# 595
Е може разбира се Simple Smile
Здравейте, искам да попитам дали може да ходя при един гинеколог  на частно а  от друг по здравна каса  да си взимам болничен

# 596
Защо да не може Thinking

# 597
Здравейте мили дами искам да попитам нормално ли е  2 седмици преди да ми дойде цикъла да ме болят гърдите, да имам ситни пъпчици по лицето и около зърната и леко да ме боли ниско корема? Всъщност на какво се дължи като имам точен цикъл?

# 598
Васи, не пишеш в провилната тема ✌

И все пак не можах да схвана какво е общото между точния цикъл и наличието на пъпки и болка в гърдите?

# 599
Исках да знам дали е нормално толкова от рано да ме болят гърдите, корема, и да имам пъпки? В другата тема има една жена която се заяжда само, затова реших да пиша тук извинявам се

Общи условия

Активация на акаунт