Кауфланд - тема 29

• 88 373
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Два пъти гледах, но т.х Селпак не видях. Има само кухненски ролки
В Метро в момента има промоция на т.х Селпак:wink:

# 406
Имаме хартиена брошура, даже 2. Simple Smile
Втората е под надслов Световното е тук. Simple Smile Хапване и пийване, ТВ Краун също. Simple Smile

# 407
Два пъти гледах, но т.х Селпак не видях. Има само кухненски ролки
В Метро в момента има промоция на т.х Селпак:wink:
Да, обърках се, става въпрос за ТХ Фамилия. Понеже и ролки ми трябват, и явно за тях мислех, когато писах пост Simple Smile

# 408
ТХ Фамилия е хубава. Мисля утре още да ходя и да видя дали са заредили. Че другата седмица едва ли ще се вредя за ароматизираната.

# 409
  • somewhere over the rainbow
И ние я харесваме Фамилията, ароматизираната. Бялата не толкова. Аз миналата седмица се заредих с Емека, та сега няма да взимам.

...някой ако вече взима неща на марката, дано да сподели отзиви.
Вече ползваме душ-гел /с манго и праскова ухае божествено/, шампоан с бадемово масло, гел за бръснене и гел за коса. Няма недоволни Simple Smile

И аз чакам отзиви за маската за коса на Агива, че от няколко промоции насам й се чудя.

# 410
Дори да няма отзиви, направо ще си купя, ако в състава й няма да намеря нещо, което да не ми хареса, тъко ще тествам и по-нататък ще има отзив.
Досега не съм заглеждала ТХ Фамилия, значи ароматизираната е по-хубава от бялата?
И аз купих опаковката Емека от мин.седица, но ще взема още и от Фамилията май. След като тази зима изкарах бронхо-пневмония с усложнения, общо 3 месеца, разбрах, че колкото и да си мислех, че имам големи запаси от ТХ и кухненски ролки, никога не са достатъчни.

# 411
  • somewhere over the rainbow
След като тази зима изкарах бронхо-пневмония с усложнения, общо 3 месеца, разбрах, че колкото и да си мислех, че имам големи запаси от ТХ и кухненски ролки, никога не са достатъчни.
Хаха, и аз я ползвам за какво ли не и далеч не седи само в тоалетната. За това много обичам да е силно ароматизирана, да ми омирисва цялата къща. Емеката е супер в това отношение. Лилавата и зелената Фамилия също миришат страхотно. Бялата е същата, като качество, но е без аромат. Тя е за тези, които са по-еко настроени Simple Smile

# 412
  • На изток от Ада
Харесвам маската за коса на Агива.

# 413
N_A_N™, благодаря за насоки, значи ще се оглеждам за лилава или зелена Фамилия. Simple Smile

# 414
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за боршурата, ще се ходи следващата седмица.
Тъкмо ми трябва кантарче за път, много навреме го пускат, имам същото, много добра работа върши, но ми трябва още едно. Помня, че за ТХ Селпак имаше добри отзиви? Тъкмо да попълня запасите.
Маска за коса на Агива някой ползвал ли е? Хубава ли е?
В темата за Евтините козметични продукти, от които сме доволни, се харесва тази маска на Агива:

Аз също съм решила да я пробвам, а и цената й е перфектна.

# 415
И аз ще я пробвам. 😃

# 416
От тези маски на Агива имам с роза. Мирише ужасно силно, с дни. Иначе като ефект - маска като маска. Прави косата ефирна и лесна за ресане, на мен това ми е достатъчно.

# 417
  • оттам, откъдето започва България
От тези маски на Агива имам с роза. Мирише ужасно силно, с дни. Иначе като ефект - маска като маска. Прави косата ефирна и лесна за ресане, на мен това ми е достатъчно.

Точно това е писано в темата за евтините продукти, че розата е с доста силен остатъчен аромат.
Обичам аромата на розите като цветя, но аромат на рози в козметични продукти ми е меко казано неприятен.

# 418
Мноооого отдавна не съм поглеждала темата за евтините козметични продукти, ако имам време ще я прегледам. Благодаря за насоки, ще я проверя зелената маска в понеделник.

# 419
  • shumen
Благодаря за новата брошура.
Тези хора са се побъркали.Морковите другата седмица са 3 лева някъде за килограм.
За ТХ и аз ще бягам май,че не е ползвам само в тоалетната,а и за бърсане на носове,плотове и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт