Кауфланд - тема 29

• 88 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Като стана дума за козметични продукти, мога да похваля очната линия на Catrice. Струва само 6 лв и лично според мен е с много удобна четка - по-твърда, леко наподобяваща писец на флумастер и лесна за рисуване!

# 421
Вечер ли се случват тия цени като от соц-а?

да,но има конкуренция Simple Smile

# 422
Благодаря за новата брошура.
Тези хора са се побъркали.Морковите другата седмица са 3 лева някъде за килограм.
За ТХ и аз ще бягам май,че не е ползвам само в тоалетната,а и за бърсане на носове,плотове и т.н.

В брошурата са био морковите.

# 423
Морковите са био, за това са на  "промоционална цена". Мисля да купя и пъщарнак.
Авокадото също е на добра цена. Обмислям и  да пробвам Сано Максима бебшкия прах.

# 424
Хубав е Сано Максима, даже много хубав!

# 425
Гледам че е намален и мисля да го видя как е. Има ли мирис?

# 426
Не помня, защото от години не ползвам бебешки прах. Но в Метро е 6.80 Саното

# 427
Не помня, защото от години не ползвам бебешки прах. Но в Метро е 6.80 Саното
Малко ми е далече Метро, но мерси.  Peace

# 428
Ще ви се стори смешно, но последните няколко пъти взимах  на Емека и много ме ядосваше. Цялата беше изрязана криво беше си къдрава. Като забелязах нещо отвътре почна да ме човърка и все забелязвах та я спрях. Grinning

# 429
Емека-та въпреки рекламата, много лесно се къса. Затова не я харесвам.

# 430
Сензитив няма мирис. От както направих алергична реакция от козметика преди няколко години, само него ползвам.

# 431
Сензитив няма мирис. От както направих алергична реакция от козметика преди няколко години, само него ползвам.
Мерси. Peace

# 432
  • somewhere over the rainbow
Днес още си взех тх Фамилия, имаше много. Маската за коса вече беше на редовна цена 5.99 лв. Явно са им свършили промоционалните количества и върху червения етикет бяха сложили бял. Не я взех, скъпо ми е това за тази марка. Много неща бяха изчерпани, но то в неделя си е нормално. Нямаше пилешки сърца, лазаня ... Но пък имаше много и хубави розови домати, нектарини също.
За пореден път намаленото краве масло Саяна не е при промоциите, а го "крият" отзад при маслата. А отпред при промоциите слагат някакво друго, което пак е намалено, но малко. Така правят и с прясното мляко, но аз вече им знам номерата и си ги търся.
Имаме си вече и първите 11 топчовци, чакам децата да си дойдат, да си ги отварят. Албум не взех, защото се съмнявам, че ще ги съберем.

# 433
  • оттам, откъдето започва България
Маската за коса е от понеделник - 11.06.

# 434
  • somewhere over the rainbow
Маската за коса е от понеделник - 11.06.
Ааа, значи тепърва ще махат белите етикети. Червените си бяха отдолу, явно са ги подготвили. Аз пък що съм се заблудила, че маската е била намалена тази седмица ...

Общи условия

Активация на акаунт