Кауфланд - тема 29

• 88 351
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Като при соц- а, на соц. цени...😁

# 466
Дават ли още ваучери за чакане на каса? Вече никъде в магазина не пише.

Пише го на разделителите, които са за лентата. Вече е 3 лв ваучерът.

# 467
Прясно инфо...обикн.моркови са 1.99 за кг.Пак има нова "подредба" при кошовете с нехр.стоки...няма и намалени дори с 30% ...Оплаках се на касата..."чакаме проверка от Германия "-това беше отг.

# 468
Мислех да си искам снощи, че голямо чакане....ама пак от мен да мине. Не ми се чакаше и на информация.  Confused

# 469
Морковите бяха намалени на 1,99 при нас.

Прясно инфо...обикн.моркови са 1.99 за кг.Пак има нова "подредба" при кошовете с нехр.стоки...няма и намалени дори с 30% ...Оплаках се на касата..."чакаме проверка от Германия "-това беше отг.

Оплака се, че няма намалени стоки ли? Simple Smile

# 470
3 лв. е ваучерът, информирах БНД за това и вчера ми се похвали, че има. Simple Smile Даже беше много луксозен, като тези за подарък. В нашия К бяха на едни картончета, но от 1 лв.
И вече щял да чака на най-дългата опашка. Mr. Green Mr. Green

# 471
Морковите бяха намалени на 1,99 при нас.

Оплака се, че няма намалени стоки ли? Simple Smile
Да,и за това,но най-вече,че пак ще се лутаме...(а в коша с нам.почти винаги имаше по нещо интересно...намалени чорапи тип терлик 3 бр.за левче;мъжка лятна пижама тениска с къси панталони за 4 лв.,;три дамски пам.корсажа за 4лв....това ми бяха находките мин.седмица)За някой може да е странно,но за мен е изгодно.

# 472
  • Враца
Какви са тези ваучери ?  newsm78

# 473
  • Варна

..................

Следващия път се напъни малко и прочети мненията поне една страница назад...

# 474
  • София-Младост
..................
Следващия път се напъни малко и прочети мненията поне една страница назад...
Аз ги четох и пак не разбрах, дават ваучери, за които пише на разделителите на лентата...явно за чакане на каса, ама колко време, как се доказва това чакане...явно и това пише там. Ще трябва на място в ммагазина да се ходи явно, там да се чете. 
Grinning
А тук ще пишем само за цената на морковите, поне по две страници Simple Smile

# 475
  • Варна
Е, то и на мен ми става досадно да чета за зехтини, тоалетни хартии, сега и топчовци, ама прескачам тези постове и чат-пат се облещвам срещу някой. Joy

# 476
Условията са същите - чакаш повече от 5 минути и не всички каси са отворени , само ваучерът е друг.

Хайде, сега за морковите са хванахте. А зехтинът колко се коментираше? Нали е затова темата.

# 477
  • somewhere over the rainbow
И аз се чудя да не съм сбъркала темата - нали е за Кауфланд? Там се продават моркови, зехтин и тоалетна хартия, явно се и дават ваучери, за които и аз не знам. Нормално е тук да се пише точно за това. Който го интересува друго от/за магазина, пита. Ако на някого му е омръзнало, скучно и т.н. - лесно е да се отпишеш. Няма драма.

# 478
  • Враца
И четох, и пак чета , и пак не съм разбрала.
Ако ще някой, да обясни со кротце и со благо,
ако не ще - здраве да е .  bouquet

# 479
  • somewhere over the rainbow
Аз не разбрах как доказваш на информация, че си чакал над 5 мин?
Говореше, че и на витрината с обслужване пак има нещо такова. Но не съм го видяла в действие.

Общи условия

Активация на акаунт