Кауфланд - тема 29

• 88 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Има. Матраците носят допълнителен Топчо.

# 451
Има. Матраците носят допълнителен Топчо.
  Имах предвид на евтина цена.Като прахта миналия път.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 11:41 от rapar4eto

# 452
Много съм доволен от Кауфланд и Лидл. Преди време четох в „Дер Шпигел“, че годишният оборот на „Шварце груп“ (тяхната майка)  за 2015 г. е 87 млрд евро. Може и защото съм немски възпитаник предпочитам да пазарувам в тези два магазина и „Била“.
Миналата седмица беше страхотна на промоции. Ето какво си купих:
26 пакета макаронени изделя „Барилла“, на цена от 1,55 лв., всичко го кътъм за зимата,а цената иначе е 2,79 лв. по другите вериги.
10 сапуна „Дав“ на цена от само 87 ст.
Ориз перлен „Крина“ 1 кг. Само за 1,87 лв. – 10 пакета
Два пакета леща (не помня колко беше цената) но го купих изгодно.
Зачудих се дали да си купя и пасирани домати „барилла“, но си казах, че не е на сметка, след като така или иначе ще си затворя 100 буркана с доматен сок.
Връзка лук за 9 стотинки, това след 20.30 ч., когато цените ги намаляват. На Женския пазар купуваш три връзки за левче.
Така и с копъра, която след посочения часови диапазон е само 8 ст., в съчетания с кофичка от половинка кисело мляко „Саяна“ става перфектен таратор за преди лягане, като на сутринта изстуден идва идеално.

И разбира се зехтина „Коста де Оро“ само за 12.99 лв.

# 453
  • Варна
Иии, тоз таратор без поне четвърт краставица ли ще е? Joy

# 454
Ааааа не си познала - тараторът е с много краставица. Миналата седмица на Женския пазар имаше промоция на една от сергиите 3 кг. краставици за 1 лв. А краставиците - истински - демек криви. В Била има сега промоция на салата айсберг за 99 ст. Режа я както ми е приятно и добавям лимонов сок, много върви с картофена яхния.

А по темата, гледам в Кауфланд пак има намален ориз от споменатата от мен марка, но този път е бял. Няма лошо, значи, ще си купувам тази седмица и от него.
И за да бъда полезен на потребителите с мяукащи любимци - Пурина голд (гурмет консерва като пастет или хапки)  е само 0.99 лв. като тази промоция е до 06.07

# 455
  • Враца
Нямам време да чета, но искам да попитам,
за този телевизор Crown от 249 лв,
коментирали ли сте и заслужава ли си?
Благодаря предварително.

# 456
За 220 лева ще си купиш PHILIPS.
CROWN аз лично никога повече!!!

# 457
Пред мен върнаха един телевозор за около 500лв. Така и не се заслушах какъв е дефекта.

# 458
  • Карлово
Моя близка си купува на предна промоция телевизора, но нещо не можа да тръгне та го върна.

# 459
Някой да си е купил градински маркуч за около 8 лв?
Дали става твърде твърд от студената вода?

# 460
  • shumen
Аз не бих купила телевизор на тази марка повече.

# 461
Има толкова магазини за техника, и промоции и намаления и черни петъци...защо си го причинявате. Телевизор от кауфланд?! Stop

# 462
  • Враца
Купих си Филипс от технополис, 32 инча за 500 лв с 5 години гаранция.  Peace
Благодаря ви, момичета.  Hug

# 463
  • Русе
Не, че имам намерение да купувам, но имаме един гълъбарник Crown, който е с дъщеря ми на години, т.е. малко над 10. Работи безотказно. От Метро е купуван, а не от магазин за техника.
Според мен е на късмет.
Приятелка си купиха Панасоник от верига за техника и им го носиха няколко пъти за ремонт.

Дават ли още ваучери за чакане на каса? Вече никъде в магазина не пише.

# 464
  • Варна
Все пак не разбирам еуфорията да купуваш по 10 пакета ориз и макарони, при положение, че постоянно излизат промоции. Сега поне магазини бол.

Общи условия

Активация на акаунт