Кауфланд - тема 29

• 88 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, зачудих се за каква глупост да си дам парите и, понеже не са много, реших да е яйцеварка Smile
Дали си заслужава се чудя.Върнах темата малко назад, но освен,че тинити си е купила, друг коментар като че ли не открих.
Преди време ни изгърмя хубав тостер, купихме един по-евтин, ами то две  филийки ги правеше 5 минути.Стои си като музеен експонат някъде по шкафовете.
Та затова реших да се допитам до вас за тези яйцеварки.
Ааа аз също се подлъгах и си взех в четвъртък яйцеварката и писах дори.Доволна съм от нея,вярно плота ми се претрупа с техника ама пък сега през  ден си хапваме топли яйчица.Преди на котлона  все ми пръскаше и трябваше да вися над тях.Така, че  всеки си решава за себе си дали да даде излишни пари или не.Защото си е точно такова нещо,ама пък ми е удобно и си направихме подарък .Grinning

# 181
  • shumen
Аз варя яйца без проблем по стария начин в тенджера.За тази яйцеварка не бих дала излишни пари.

# 182
  • Burgas, Bulgaria
Гледам,че в новата брошура има мрежи против комари. Някой знае ли дали са самозалепящи ?
В брошурата има два вида мрежи. Тези с магнитите са с велкро лепенки. Аз съм много доволна. Ползваме мрежата вече пето лято. Само леко изсветля от слънцето.
Другата е на 4 парчета, които в долната си част имат тежести. Парчетата се подреждат на една пластмасова лайсна, която се защипва и така ги държи. Самата лайсна е самозалепваща. Махаш лепенката и лепиш на дограмата. Тази не ни хареса преди години, когато си я купихме и я върнахме.
Гледам,че в новата брошура има мрежи против комари. Някой знае ли дали са самозалепящи ?
В брошурата има два вида мрежи. Тези с магнитите са с велкро лепенки. Аз съм много доволна. Ползваме мрежата вече пето лято. Само леко изсветля от слънцето.
Другата е на 4 парчета, които в долната си част имат тежести. Парчетата се подреждат на една пластмасова лайсна, която се защипва и така ги държи. Самата лайсна е самозалепваща. Махаш лепенката и лепиш на дограмата. Тази не ни хареса преди години, когато си я купихме и я върнахме.

# 183
  • Burgas, Bulgaria
Обърках нещо с цитатите,извинете.Исках да попитам конкретно за мрежите от 2.99.как се поставят.

# 184
Здравейте
Къде мога да видя размерите на топ матрака ,освен от магазините?
Какъв му беше точния модел?

# 185
  • somewhere over the rainbow
Здравейте
Къде мога да видя размерите на топ матрака ,освен от магазините?
Какъв му беше точния модел?
https://ted.bg/ted-bed/toppers/top-matrak-sweet-lavender Но не знам защо вече не е намален на сайта, четох, че е до 10.06 промоцията. Аз вече 2 нощи спя на него, много ми е мекичък, аз обичам да спя на меко. За цената си е супер. Някой знае ли със сигурност до кога е намален в Кауфланд, тъй като и майка ми иска?

# 186
Харесах си Розе-то,тези нови сосове и формичките за лед Simple Smile
Пестото Дженовезе е много хубаво а сега ще е и на промоция.

# 187
  • Бургас / UK
Аз си харесах хумуса,слънцезащитното олио на Каротен и ютията на Филипс,но за нея съм в чуденка още  newsm78 цената е много добра,но дали ще е качествена ?! Но пък с 3 години гаранция какъв ми е проблема?   Mr. Green

# 188
Хумуса има вкус на ла*на.Тази марка НИКОГА няма да купя,пробвах всички вкусове и всеки път докато ям филийката изхвърлям опаковката с трясък в кофата!

# 189
  • Бургас / UK
Точно този  хумус най се доближава до вкуса на истинския хумус и за това го харесвам,но аз си купувам само с пипер който е другите не ги знам...Лично мнение,не карам никой да го купува.
Да разбирам ли от сравнението Ви,че сте пробвали ла..а   newsm78  Mr. Green

# 190
Аз пък утре съм първа писта за чорапите Smile
За една седмица някак успях да скъсам 5 чифта, та сегашната промоция от 0.59 за 2 чифта ми идва дюшеш.

# 191
Аз харесвам хумуса. Но избягвам филии и рядко си купувам

# 192
Аз пък си купих възглавницата на ТЕД, която търсех. Заредили са ги пак.

# 193
  • Бургас / UK
Аз харесвам хумуса. Но избягвам филии и рядко си купувам

Аз си го хапвам така,никога не съм го мазала на филийки...Може със сухари да пробвате  Peace

# 194

Да разбирам ли от сравнението Ви,че сте пробвали ла..а   newsm78  Mr. Green
Това ме развесели доста. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт