Кауфланд - тема 29

• 88 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас / UK
Столчето за къмпинг дали е стабилно,някой,ако е купувал подобно да сподели мнение ? 
Благодаря  Simple Smile

# 301
Аз пък така 3 пъти търсих, че ми казаха в К има - готова смес за крем карамел.. искам да го видя от любопитство какво е и става ли нещо... та не намирам вече няколко пъти ходя да гледам при кремовете.. дали сте срещали? Blush
Вчера при нас в Лидъл имаше.

Тази седмица засега съм скромна с желанията от брошурата на К, само течната смес за растения съм набелязала:smiles: Но си се знам, като ида в магазина и - количката пълна.

# 302
Това, което съм показала е до прясното мляко, но има едно сухо в синя опаковка до кафето.
Ето това, или някакво подобно, веднъж го купих, но не повторих.
Скрит текст:

Това не е ли суха сметана?

# 303
Да, суха сметана за кафе е. Но изпълнява същата функция при нужда, като сухото мляко.

# 304
Да, в нашия К сухото мляко стоеше при прясното мляко. Поне преди пренареждането беше там. Какво странно има, нали и то е мляко?

Иронията не може да се пресъздаде в писмен вид Wink  Логично е млеката да на едно място, независимо сух или "мокро".

# 305
  • somewhere over the rainbow
И при нас сухото мляко е при различните сметани - течни и спрейове. Показа ми го една служителка, след като дълго го търсих.
Взех от кашкавала "Болярче" - сега ще го пробваме с кренвирши, очаквах да е хубав, предвид високата му редовна цена.
Да похваля динята от 0.99 - червена и сладка.

# 306
Hrisi, на мен пък ми е смешна вашата логика, защото млеката стоят в хладилника. Да се сетя да търся сухото мляко в хладилника ли? По вашата логика и шоколада за готвене би трябвало да е при шоколадите, но не е, а да не казвам че шоколадите са на две места - течните до кафетата, твърдите на друго място. И моля ви, не се опитвайте да ме учите точно пък на логика!

# 307
Е ти пък точно у К. търсиш логика, при все, че всеки пък ме изненадват с подредба на стока. 😂

# 308
По едно време шоколадът за готвене беше при другите шоколади. Хич не се учудвам на нищо в К. Simple Smile

# 309
Не всички млека са в хладилника.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 13:21 от bubanka

# 310
Не се карайте. Умишлено стоките са нелогично разположени и системно им сменят местата. Маркетингов трик явно, да се обикаля повече и да се слагат в количката повече неща. Скоро търсих галета. Да знаете при ванилията е. hahaha
В нашия Кауфланд от скоро има кошници. Точно от както пазарувам с бебешка количка и няма как да нося кошница. Сладури. Laughing

# 311
  • shumen
Кашкавала Болярче у нас не се хареса.Другата седмица май нищо не си набелязах кой знае какво.

# 312
Аз галетата до сега все при ванилията съм я знаела , че е.
И аз миналата седмица открих, че има кошници

# 313
  • София
Столчето за къмпинг дали е стабилно,някой,ако е купувал подобно да сподели мнение ? 
Благодаря  Simple Smile
И аз следя някой да сподели.

# 314
  • somewhere over the rainbow
Кашкавала Болярче у нас не се хареса.
И ние го харесахме, аз обичам такива точно кашкавали - твърди, гумени и по-безсолни и безкисели. Майка ми пък обича другите, мазните. Та въпрос на вкус.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 13:19 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт