Кауфланд - тема 29

• 88 390
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Аз си купувам един хляб с много семена, беше 1.99, сега вече е 2.09, и му сложили жълт етикет - Ниска цена.
Същата работа със сапуните Дав. Бяха с трайно ниска цена около 1,10 примерно, сега са на близо 1,50 и се отпускат да ги намалят на лев от време на време...

Вчера за сметка 38лв ми дадоха 1 топчо. Касиерката като видя колко му се зарадвах ми предложи да си купя цигари за да ми даде втори топчо. Аз съм с количка с 4 месечно бебе и в живота си не съм пушила нито ден, та може би сега е момента да започна, как мислите...? Joy

# 376
  • Бургас
Някой има ли отзиви за уреда за вадене на костилки за череши.
Точно за това влязох в темата. Една близка ми го похвали, но ще мога чак в неделя да отида в К.
Споделете, моля...

А морковите....В понеделник в целия град липсваха насипните. Само на китка имаше. Накрая в един Лидл намерих за 1.99 кг. Златни ли са ?

# 377
В момента съм в К.и морковите са 2.59-връзка и 2.39- кг.  Sad

# 378
  • София
Аз да попитам какви са тези топчета ?!

# 379
  • Бургас / UK
Аз да попитам какви са тези топчета ?!

Гумени,подскачащи топчета,които се дават в Кауфланд при покупка на/д 20 лв.Писано е за тях по на зад в темата.
Аз искам да похваля сладолед Карт  Д'ор -тирамусу ,вчера за първи път купих и мноого ми хареса ,също и бисквитите "Детска закуска" ,обожавам ги ,сладки и ароматни... Peace

# 380

Вчера за сметка 38лв ми дадоха 1 топчо. Касиерката като видя колко му се зарадвах ми предложи да си купя цигари за да ми даде втори топчо. Аз съм с количка с 4 месечно бебе и в живота си не съм пушила нито ден, та може би сега е момента да започна, как мислите...? Joy
На касата има и дъвки,  и шоколадчета разни 😉, все нещо подходящо е имало за 2лв, ако сте желали още един топчо,  де. Тя само ви е подсказала, как да си вземете още един.

# 381
  • Варна
Пазаруването днес на обяд ми отне с половин час повече. Три пъти висях на опашка пред информация. Първо за чип за количка. (нагоре - надолу по ескалаторите 2 излишни курса). Второ за да ги подсетя да изкарат замразени пилешки сърчица за 2.79 от склада, понеже щандовете бяха опразнени. Трето - разбира се да ми върнат разликата в цената на една консерва домати, която на касата излезе с левче отгоре.

Много досадно взе да ми става вече... а и скъпо. Цяло лято ще работя до късно и няма да имам възможност да купувам вечер плодове и зеленчуци за жълти стотинки. Grinning

А, и ми направи впечатление, че касиерките дават топчовци само като си поискаш.

# 382
Аз си купувам един хляб с много семена, беше 1.99, сега вече е 2.09, и му сложили жълт етикет - Ниска цена.
Същата работа със сапуните Дав. Бяха с трайно ниска цена около 1,10 примерно, сега са на близо 1,50 и се отпускат да ги намалят на лев от време на време...

На мен пък ми дадоха един топчо в повече за малчо, тъй като бях с количката. А той, милият, е на два месеца, и грам не го интересуват топчовците. Но сметката ми беше 42 лв. и касиерката ни даде 2 топчовци за каката, и 1 бонус за малчо в количката.
Та, мисълта ми е, че щом на мен са ми дали, без да съм направила 60 лв. сметка, не ги следят толкова изкъсо, и на теб са могли да ти дадат още един топчо.

# 383
На нас днес ни дадоха един топчо при сметка 16 лв. Не, че съм искала, не съм се и надявала, но просто касиерката ни беше позната.

По въпроса за морковите - взех си от плод-зеленчука на 1,60. Как пък ще дама с 1 лев отгоре в Кауфланд.

# 384
Блазе ви имате печени касиерки.

# 385
  • София
Само с прах Изи ли се полага топче 1+? Simple Smile Има ли и други продукти?

# 386
   Има и на марката lotto но не помня какъв беше продукта

# 387
   Има и на марката lotto но не помня какъв беше продукта

На сайта пише, че само продуктите от брошурата, където има обозначено за допълнителния топчо. А в брошурата е само Изи-то. Няма никакво Лото.

# 388
  • София
Да, в брошурата е само Изи 🙄но дочух,че имало и др.продукт,който не видях Simple Smile
Много е кратък срока 🤔едва ли ще се съберат.Поне трите ми деца не искат по отделно албум за всеки 😓

# 389
  • Варна
Еми като "забравят" да дават топчовци на половината клиенти, не им е проблем да раздават после на познати или симпатични клиенти с деца.

Общи условия

Активация на акаунт