Кауфланд - тема 29

• 88 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Аз останах с впечатление че топчовците са и под бройка, касиерката ме гледаше строго.
Както и да е, не си купихме албум.

# 391
Във брошурата не е обявено за марката lotto, аз го видях в магазина.Става въпрос за Благоевград.

# 392
Пред мене дадоха на едни хора Топчовци и те се чудеха какво е това.
Ако са ограничена бройка има логика да дават само когато си поискаш, вмессто хората да ги хвърлят в кофата.

# 393
Условията са за това да се спазват. Щом са казали за 20 лева един топчо, така да е. На мен щом са ми дали, няма да го откажа. Но ако имам сметка близо до сумата за топчо няма да се сърдя. Ако толкова искам ще си купя нещо допълнително.

# 394
Най-напред в темата се коментираше сладолед в една голяма жълта кутия Colosseo май се казваше, миналата година, ако не се лъжа, бяхме взели от него с вкус мента и ягода - беше страхотен, и наистина много е изгоден. Не разбирам, защо и сега не го предлагат, само с ванилия или шоколад има, но не ми харесват, аз съм фен на плодовите вкусове.
Относно морковите - те още преди месец някъде незнайно що скочиха им цените, направо абсурдни. В Лидъл забелязах, че бяха по 2,59, дори отидох да питам момиче от персонала, дали не си объркали етикетите, но, такава им е била цената. Може и на тях цената е скочила, но това е абсурдно да скочи тройно изведнъж. На борсите са по 1,35, взех чувалче от 5 кг, но пък се развалиха за броените дни, хем ги гледах, да са ок вътре (чувалчето е прозрачно).
За тези неща, които предават по витрините с обслужване - как им разбирате срока на годност? Говоря за салати, а по-специално за риба? Бях поискала да видя кутиите, хем да видя състав на филе сельодка, но само ми спореше една жена насреща. Предлагат два вида, в паничките изглежда еднаква, етикетите са си еднакви, но на различни марки са.Не знам, от коя взех, но същата вечер ходих в спешното, че се натрових. Няма да купя повече нищо, без да видя с очите си, че срокът на годност е в ред.

# 395
  • somewhere over the rainbow
Срокът на годност на продуктите от витрината с обслужване е написан на етикета, който лепват след претеглянето. Друг е въпросът, че, ако искаш да го видиш преди да поръчаш, трябва да питаш изрично. На мен не са ми отказвали да ми дадат каквато и да е информация. Синът ми беше с алергия и тогава настоявах да ми покажат точното съдържание.
А, ако срокът не те удовлетворява, можеш да им върнеш вече опакован продукт.
На охладените риби срокът на годност е винаги на етикета на всеки плик, както е и при всички останали храни.
И на мен времето за събиране на топчовци ми е малко. Грубо за 32 топчета трябва да направя 640 лв. оборот на К. за един месец. При това да нямаме повтарящи. Няма как да се случи.

# 396
Знам, че лепват етикет със срок на годност, но той е стандартен, сега не помня колко, но по всичките май пише да се консумира за 2 дни. Опаковано еди кога си, най-добър до еди кога си. Това не отразява реалният срок на годност. Все пак, те вадят продукта от кутиите, които си имат своя срок на годност и срок на годност след отваряне. Не знам, дали ТОВА нещо някой го следи. И не вярвам, че, като се отвори една кутия с еди колко кг сельодка, салата, или каквото и да е било, винаги ги продават в следващите 2 дена. И да, питала съм изрично, не веднъж, когато купувах, но точно този път със сельодката, попаднах на една грубиянка, с която не беше възможно да се говори, и която спореше за всичко (купувах и други неща тогава, освен рибата).

# 397
Вместо млечна салата на кг си взехме цялата кутия.Даа и какво като лепят етикет на нея  с дата ,като срока на кутията изтичаше след 1 ден,ами върнах си я и ми дадоха  със срок още седмица.Само дето това го видях чак в къщи,а магазина ми е на другия край на града.....Та внимавайте със сроковете....

# 398
Във брошурата не е обявено за марката lotto, аз го видях в магазина.Става въпрос за Благоевград.

Купуваш който искаш продукт на Лото и получаваш Топчо. Даже гледах, че има едни евтини бутилки за вода, та с тях доста Топчета може да се вземат.

# 399
Lotto не бяха ли марка снакс.

# 400
Lotto не бяха ли марка снакс.
   Има и спортна марка lotto.

# 401
Ние сме с 6 топчовци от днес,все различни. Не че ще ги събираме,но малката доста им се радва и голяма игра падна с тях. 😃

# 402
# 403
Харесах сладоледа Ескимо и доматите, дано са хубави.
Между другото бебешкото кремче Бевола от миналата седмица е страхотно и за тая цена...някой ако вече взима неща на марката, дано да сподели отзиви.

# 404
Благодаря за боршурата, ще се ходи следващата седмица.
Тъкмо ми трябва кантарче за път, много навреме го пускат, имам същото, много добра работа върши, но ми трябва още едно. Помня, че за ТХ Селпак имаше добри отзиви? Тъкмо да попълня запасите.
Маска за коса на Агива някой ползвал ли е? Хубава ли е?

Общи условия

Активация на акаунт