Кауфланд - тема 29

• 88 362
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • оттам, откъдето започва България
Въпросът е, че не си я изтървала и можеш да се възползваш от промоцията. А тази цена не е за изпускане. Simple Smile

# 436
  • somewhere over the rainbow
Въпросът е, че не си я изтървала и можеш да се възползваш от промоцията. А тази цена не е за изпускане. Simple Smile
Ооо, да Simple Smile

# 437
Каква е тази маска, дето не е за изпускане? newsm78

# 438
  • somewhere over the rainbow
Каква е тази маска, дето не е за изпускане? newsm78
Маска за коса Agiva - с рози и с маслини. 2.89 лв. за 500 мл, от утре е на тази цена.

# 439
# 440
Нищо не харесах от новата брошура, за разлика от тази на Лидл.
Значи съвсем нямаме шанс да вземем някой топчо в близките дни. То и детето нещо не се впечатли. Единствено котката ги разнася насам-натам.

# 441
Тази седмица и аз съм се наканила да взема маската за коса.
Момичетата от другата тема споделяха, че има много добър ефект ако се нанесе на суха коса 15-20 мин. преди къпане.Ще пробвам.
От Бевола взех  детския сапун - приятно съм изненадана.Не се пени, но пък измива чудесно и е доста икономичен.

# 442
  • shumen
От тази брошура и аз не харесах почти нищо.
Аз сега видях,че са Био морковите и затова са на тази цена.

# 443
  • София
Апарата за кръвно всеки път показва различни резултати, при това с високи разлики. На мен ли ми се падна дефектен или всички са си такива? Ще го връщам.

Всички електронни апарати закръвно са такива, затова лекарите препоръчват да се мери по три пъти и да се взема под внимание осреднената стойност!

# 444
От тази брошура и аз не харесах почти нищо.
Аз сега видях,че са Био морковите и затова са на тази цена.

+1 Peace
И цената е за 500г.

# 445
  • Пловдив
Да ви кажа само,че снощи за сефте пробвах обсъжданата маска и...не е уау!  Grinning

# 446
Да ви кажа само,че снощи за сефте пробвах обсъжданата маска и...не е уау!  Grinning
Очаквано. Маска за 2-3 лв и то на неизвестна марка.

# 447
  • Пловдив
Очаквано. Маска за 2-3 лв и то на неизвестна марка.
аз я купих за 4  Mr. Green обаче мнооого я хвалят в др.тема...явно аз съм нещо...

# 448
Наистина маската не е нищо особено.

# 449
Жалко,че в тази брошура няма намалена стока която да носи бонус топчо.Както беше прахта мин. седмица.

Общи условия

Активация на акаунт