Кауфланд - тема 29

• 88 345
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Два поста нагоре Хриси е обяснила:,за чакане повече от 5 мин.и не работещи всички каси,на информация се взима ваучер за 3лв.(преди е бил 1 лв).Ако трябва да се доказва,имат камери...

# 481
  • Враца
Благодаря  bouquet

# 482
  • Русе
Колко са "дъвкани" и тия ваучери, ама, хайде. Аз от темата научих какво се прави в случай на чакане.
Предната седмица чаках над 10 минути на каса. То, всички хора чакаха, де. Виеха се опашки до вторите стелажи след сладоледа. Отивам на информация да питам - там няма никой. Чаках и там още 2-3 минути, ядосах се и си тръгнах. От чакане се изпуснах и репетицията на танците.
Кошовете с 30% при нас снощи бяха пълни, но нищо интересно вътре. Забелязала съм, че вътре слагат и редовни стоки. Същото е и на хладилната витрина.

# 483
И ние днес чакахме.Един дядо пред нас искаше да ми даде реда си, че бях с количката а малката ревеше. Отказах и му благодарих.
Виждат, че има опашки, да отворят каси. Хич не съм и мислила да ходя на информация за ваучер, по важно ми беше да си прочета бележката, че напоследък промоционалните стоки нещо ми ги маркират на редовна цена. Tired

# 484
Не е наша грижа да доказваме колко сме чакали. Като не вярват, да гледат камери.
Достатъчно е наистина да си чакал повече от 5 минути и да не са работили всички каси.
Отиваш на информация и искаш ваучер. Simple Smile

# 485
Относно ваучерите за чакане,съм благодарна на темата,че научих за тях от нея.Отивам една събота и какво да видя,две каси с по 15 души на каса.Хората нервничат,заговорихме се и аз споделих наученото,ами имало полза.Отидох на информация и след мен още поне 5 души които до този момент изобщо не са предполагали,че има такъв вид компенсация се бяха наредили.Да не звучи като оправдание,но не беше само заради 3-те лева,а заради това,че двете касиерки направо се измъчваха от бързане и притеснение.Предполагам,че това се отчита някъде,иска ми се де  Crossing Arms

# 486
Здравейте,

Снощи бях в Кауфланд и да ви кажа, че за всяка покупка дават безплатна платнена торбичка, която е сгъваема, червена и с логото да веригата. А иначе си взех от намаления ориз на Крина. На щанда го нямаше поради изчерпване, но на пътеката до него имаше два кашона.

# 487
Снощи бях в Кауфланд и да ви кажа, че НЕ дават за всяка покупка безплатна платнена /или каквато и да е/ торбичка. Да не казвам, че стоки, сложени на стелажа, не могат да бъдат купени, защото нямали код/???/. Прибраха ми маракуята, защото нямало начин да си я платя.

# 488
Здравейте,

Снощи бях в Кауфланд и да ви кажа, че за всяка покупка дават безплатна платнена торбичка, която е сгъваема, червена и с логото да веригата. А иначе си взех от намаления ориз на Крина. На щанда го нямаше поради изчерпване, но на пътеката до него имаше два кашона.

В нашия не дават, но ми дадоха в Матстар. Simple Smile

# 489
  • Варна
Ние пък си ходим с наши платнени торби ))))))))

# 490
И при нас НЕ дават от червените торби!купуват се. Аз си имам от други световни вериги и не ми трябва Кауфландска торба.

# 491
Може би касиерката ме е харесала нещо. Егати и късмета, жената е към петдесетте.

# 492
  • Варна
Оф, сега ако почнем и касиерките да обсъждаме.... отиде конят у ряката Joy

# 493
И на мен не ми дадоха торбичка хихи.

# 494
  • софия
Рядко пазаруваме, но вчера мъжът ми е пазарувал и са му дали бЕла торба  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт