Звездни компромати- 363 част

• 95 550
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Once there was a Hushpuppy...
Мегън Маркъл

# 256
Страхотна Мегън!

# 257
Така като са тръгнали да разчупват протокола, очаквам следващата кралска сватба да е еднополова. Simple Smile)

# 258
Младоженците

Скрит текст:

# 259
Тц. Роклята е широка, плата е твърд и не пада красиво, воала е лъщящ и изглежда евтин на слънце. Тиарата е разкошна. Косата на булката се разпада. Грима ми харесва, гривната също е много красива. Кейт обаче беше супер. Шапката й  май съм я виждала и друг път, или е подобна на една друга която носеше на някакво събитие, май на кръщенето на Шарлът или Джорджи.

# 260
  • София
А колко тясна да е роклята? Тук не е в роля на съблазнителка.

# 261
Много си е добре, семпла, стилна рокля Wink

# 262
От напън да е стилна е чак безлична. Обаче ми хареса Серина Уилямс. Свежа е много.

# 263
Своеобразен бунт ли е тази обеца на носа и безумна прическа на майката на булката ? В крайна сметка е кралска сватба, колкото и обикновен да е човек в ежедневието си и колкото и да му липсва суетна нотка, все си мисля, че може и да прояви уважение към концепцията на събитието. Но това си е мое мнение, де.

# 264
  • Русе
Амалката за пръв път ми хареса. Бекъм е много хубав. Това само от показаните тук снимки - не съм гледала в движение. Булката не мога да я харесам нещо. Много лукав поглед има.

# 265
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много харесвам Меган,и в лице,и в тяло.Младее,нежна е,деликатна.
Сватбената рокля не ми харесва,прекалено обикновена,а плата ми изглежда тежък и груб.Като изключим тиарата,няма нищо друго,което да хване окото ми.Очаквах много повече.

# 266
...
Сватбената рокля не ми харесва,прекалено обикновена....Очаквах много повече.

На мен роклята на Кейт ми харесва повече.

А воалът някак изглеждаше много плътен  ...

# 267
Респект за майката на Мегън, не се направи на нещо,което не е, не се "маскира", "пребоядиса" и вобще, браво на нея, че издържа психически на всичко. Фен съм й вече. Тя, Хари, Принц Чарлз и Фърги са ми най-любими от цялата навалица, кралска.

# 268
Харесаха ми Меган и Хари. Семпличка беше, но ако искаме камъни, пайети и тежък грим преди няколко дни беше сватбата на Фафи Абдел Азис май се казваше булката..
Майка и малко ме скандализира, че не е махнала пиърсинга, но пък ме трогна от гледната точка на обикновена жена.
Интервюираните граждани, някои от тях, споделиха че се вълнуват много от сватбата защото Хари е син на Даяна. Още си я обичат хората. Не мисля, че Кейт или Меган някога ще я стигнат по популярност. А и не е нужно. Следвашият крал все пак ще бъде Чарлз.

# 269
  • Вестерос
Много ми хареса Мегън!

И Амал беше красива. Видях доста известни актьори от сериалите. Харесаха ми "Майк" и жена му Троян Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт