Перилни препарати и омекотители – 53

• 69 399
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Aз искам да попитам, дали розово - червения Скип не е за цветни дрехи?

Ако е ПРАХ, е за бяло, независимо нюанса на опаковката. Ако ще и на китки да е....цветни китки.

# 631
  • София
Може ли да ми дадете информация,  от къде в София мога да си купя ЕЛВИ прах за пране ?

# 632
Гледах брошура на Т-маркет, там мисля че видях Елви.

# 633
  • София
Преди време го имаше в Кауфланд, взех го така набързо, прах чаршафи с него, ефекта беше страхотен. Изпра добре и миришеха приятно и дълго време.Тогава имах проблеми с миризма от пералнята на прането, а с този прах изчезна....отивам да си купя още , няма......всеки път оглеждам рафта, няма. Явно е било проба от страна на Кауфланд..........днес се сетих пак за него. Иначе пера с течен Персил синия. Обаче новите им малки опаковки, вътре препарата е по-различен, по-течен е и нещо не ми изпира , пак се появи миризма. Бързо ми свърши,  а хем пише ,че е по-концентриран. Аз виждам обратното......Някой има ли подобни впечатления ?

# 634
Какво да видиш...че е концентриран ли? Не можеш...
Това че е по-рядък или по-гъст значи че или са сложили повече вода и по-малко сгъстители, или обратното. Нищо повече не можеш да разбереш. И без това при течните 90 процента от съдържанието е чиста водичка. Ензимите няма как да се видят...

# 635
  • София
sofiq_borisova, вместо да переш с течен Персил, купи си прах Персил и ще ти изчезне миризмата на пералнята. Няма нужда да търсиш Елви, той и без друго е нисък клас.

# 636
Аз поръчах на колегата Скип пак ,като си идва от Гърция - 2 кутии да има  Mr. Green

sofiq_borisova и аз препоръчвам да направите , както е писала  PPP  Peace

# 637
  • в огледалото на живота
Dev, какво стана с прането с ИЗИ?
Ухание в мрака... Laughing
Не,че съм очаквала искрящо пране,ама поне петна от кал да беше изпрало/предварително третирани и то.../

Ред е на Савекс капсули,ей тъй за експеримента  Whistling

# 638
  • София
Днес и утре в Била има 25% намаление на перилни и почистващи препарати. Видях на брошурата, че има и прах Persil, дано да е и за цветно. Смятам да се възползвам от тази оферта, благодаря ви за насоките!

# 639
Някой питаше за прах "Елви". Има го в Т-маркет и от 26.06 до 02.07 е на акция 25 пранета за 2,39лв..

# 640
Ох, моля ви, за нищо не става тоя прах.

# 641
 То на такава цена какво ще има в този прах въобще Grinning

# 642
Впрочем от българските прахове, в Русия и Украйна много харесват Savex: http://otzovik.com/reviews/stiralniy_poroshok_savex_color_brightness/

# 643
С цялото ми уважение към вещите в темата. Благодарна съм за съветите, но аз споделям , за да съм полезна на питащите. Не агитирам, не рекламирам, не карам никой да купува.

# 644
Бихте ли ми препоръчали прах за ръчно пране? Днес бях до Била специално за това, зверих се в рафтовете, но никъде не видях, не че не си пера и с прах за автоматична пералня, но препочитам дрехите, които не стават за пералня по различни съображение, да си ги пера с  прах за ръчно пране. А да не би вече да не ги произвеждат?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт