Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 247
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не експериментирай с белина, разрушава уплътненията и е ефективна само при температури до 40 градуса!
Ама отраз ли ги разрушава, или си трябва упоритост?
Понякога се чудя дали изобщо влагате собствен размисъл, когато повтаряте чужди мисли.

# 301
  • София
Моята пералня е на 10-12г. всеки месец / понякога през месец/ правя "процедурата" с белината и й няма нищо. Четки на мотора ми смениха, преди 2м. , но с този навъртян километраж.... нормално.

# 302
  • София
Не експериментирай с белина, разрушава уплътненията и е ефективна само при температури до 40 градуса!
Понякога се чудя дали изобщо влагате собствен размисъл, когато повтаряте чужди мисли.
Е, кой както иска да си кара магарето. Просто това беше коментирано от специалистите във форума, в случая, ТАЕД. Пък ако искате, слагайте си и сода каустик, тя поне е безпогрешна. Simple Smile

# 303
Е, кой както иска да си кара магарето. Просто това беше коментирано от специалистите във форума, в случая, ТАЕД. Пък ако искате, слагайте си и сода каустик, тя поне е безпогрешна. Simple Smile

И лимонтузу, и да се приключва.Smile

# 304
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Взех две родопски одеяла и 2 други тежки, дебели от вилата, за да ги изпера. Какъв препарат да използвам за тях (най-вече за родопските ме интересува)?

Другият ми въпрос е как да махна петна от шоколадов сладолед от дрехите на детето? Преди пране ги натърках със сапун "Анти петно" на Милва, но петната си стоят Sad

# 305
  • На изток от Ада
Взех едно Изи за бяло прах тъкмо, не очаквам много де. Аз и не ползвам кой знае какви прахове. Имам един Персил и Денк мит стара версия , ама ми се прииска да пробвам Изито.

# 306
Здравейте!

Взех две родопски одеяла и 2 други тежки, дебели от вилата, за да ги изпера. Какъв препарат да използвам за тях (най-вече за родопските ме интересува)?

Другият ми въпрос е как да махна петна от шоколадов сладолед от дрехите на детето? Преди пране ги натърках със сапун "Анти петно" на Милва, но петната си стоят Sad

Родопските одеала, предполагам, препарата трябва да е за вълна, а за сладоледа- намазвате петното с тест( веро) и го оставяте да престои. Аз с него махам дори смаска

# 307
Благодаря, Елена Грудева  bouquet
Отивам за Test! А от препаратите за вълна от Perwoll ли са най-добри отзивите?

# 308
На Денкмит също е добър този за вълнени дрехи.

# 309
Чудесни сте! Благодаря, PELLI  bouquet

# 310
  • Бургас
Да, много е хубав.

# 311
Ако ги переш на ръка...може и с шампоан.

# 312
Да, много е хубав.
От праха на Денкмит за вълна ли сте доволни? Аз изобщо не останах доволна, дрехите ставаха по-твърди, част от прахът оставаше в чекмеджето твърд като камък. ooooh! Иначе от другите прахове на Денкмит, старата версия, бях изключително доволна. Peace

# 313
От течния Simple Smile

# 314
  • София
Днес взех Persil power mix caps color. Сложих една капсула на малко повече от 5 кг пране. Обаче нищо не видях! Нито пяна, нито нищо. Нормално ли е?
Май изпра.

Общи условия

Активация на акаунт