Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 234
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • На изток от Ада
Взех един my forest за проба , от.любопитно , не очаквам нещо де поне аромат да има след пране.
Пробвах Изи , 2 пъти за сега пере ,но много слабо мирише  , след пране въобще не се долавя грам аромат.

# 331
Моля Guess Who да каже за новия Первол.
Наистина ли прави това в рекламата Grinning

# 332
  • Петрич
Гес, ОМО-то в България със същия състав и аромат ли е като този Skip?
Незнам за съставки, но изпира отлично.

# 333
  • София
Взех един my forest за проба , от.любопитно , не очаквам нещо де поне аромат да има след пране.
Пробвах Изи , 2 пъти за сега пере ,но много слабо мирише  , след пране въобще не се долавя грам аромат.

И от двата не очаквай аромат.

# 334
Радина, не са съвсем еднакви, но и двата са с отлично качество.

# 335
  • Пловдив
Момичета, прецаках си белите еспадрили. Сложих да ги суша на слънце и сега са с жълти петна. Могат ли да се оправят по някакъв начин? Хем знам, че не се суши на слънце, а и то не беше силно, но се надявах поне от топлината да изсъхнат по-бързо. Явно е било грешка.
Ако ги изпера с прах за бяло, дали ще се оправят?

# 336
  • Ловеч

Благодаря ти!
Много ми допада ароматът на Skip-а и от изпирането съм страшно доволна, тъй че ще си взимам от него 😊
Така и не съм пробвала Омо и понеже често се коментира силния му аромат се замислих, ако е еднакъв с този направо да го пробвам.

# 337
На мен ми е любопитно Скип в Гърция примерно за колко евро се взема, ако може да съпоставим цените с тези на нашия пазар Wink

# 338
  • Ловеч
Преди 2-3 седмици го купих за 7,50€ за 45 пранета. Снимката е в предните коментари.

# 339
  • София
Има ли разлика в състава на гръцките Спим и Омо, спрямо българските? В края на месеца ще ходя до Гърция, та да знам има ли смисъл да си донеса. Simple Smile
Днес си взех Денкмит за цветоно, да го пробвам. Искам да попитам купували ли сте капсулите и таблетките за пране на тази марка?

# 340
Скип в Гърция е Омо ултимейт у нас....

Ето тук има отговор на въпроса ти:

# 341
Момичета, прецаках си белите еспадрили. Сложих да ги суша на слънце и сега са с жълти петна. Могат ли да се оправят по някакъв начин? Хем знам, че не се суши на слънце, а и то не беше силно, но се надявах поне от топлината да изсъхнат по-бързо. Явно е било грешка.
Ако ги изпера с прах за бяло, дали ще се оправят?
Да ще се оправят, но може да е нужно повторно пране.
п.п. аз ги суша на слънце нищо им няма.

# 342
  • София
Преди 2-3 седмици го купих за 7,50€ за 45 пранета. Снимката е в предните коментари.

Цената и тук е същата, когато Омо е на промоция. При това има доста по-удобни опаковки за 20 пранета.

# 343
  • Ловеч
Снощи прах белите гуменки на детето и ги сложих на терасата. Днес стояха цял ден на слънце и са ок.
Може би не са били добре изплакнати, затова са останали с петна.

# 344
  • Пловдив
Ами те съхнаха два дена - няколко часа навън и след това ги прибрах вътре. Петната ги забелязах, чак когато изсъхнаха напълно. Ще пробвам втори път да ги изпера с прах за бяло, дано се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт